szotyi1
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1590 Dátum: 2013. Május 15. - 17:59:38 » |
|
Tudom nem is kértem mert nagyon rossz állapotban volt. Majd csak találok valahol,minden esetre köszönöm a segítséget.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1591 Dátum: 2013. Május 15. - 20:25:33 » |
|
Sajnos ez nekem nagyon sok. 15 000 ezerért kináltak opel alu felnit amit szintén fel kellene újítani.Nekem sajnos 2-3000 huf/db nál többet nem tudok érte adni. Sajnos nem állok úgy anyagilag.
annyiért jobb ha elfelejted nem fogsz kapni! 30.000ft környékén futnak a jó állapotú lemezfelnik
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
cupika
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 D Elite
|
|
« Hozzászólás #1592 Dátum: 2013. Május 15. - 20:59:34 » |
|
Ajánlom az apród.hu, jófogás.hu oldalakat. Nagyon ritka, de lehet szerencséd. Nekem sikerült 12ezerért venni négy lemezfelnit kitűnő állapotban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cupika
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 D Elite
|
|
« Hozzászólás #1593 Dátum: 2013. Május 16. - 21:26:48 » |
|
Sziasztok! Segítsetek légyszíves! 2005-ös Lacetti-re keresek olcsó acélfelnit. Ha tudtok kérlek segítsetek. Köszi előre is. Ha tudtok segíteni akkor az email cimemre írjatok. Köszi.
6900,-Ft/darab áron gumival találtam eladót Nyíregyházán. jofogás.hu-n megtalálod. Képek alapján megéri az árát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szotyi1
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1594 Dátum: 2013. Május 19. - 20:34:45 » |
|
Köszi! Megkeresem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Guldenburg
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1595 Dátum: 2013. Május 23. - 10:22:19 » |
|
Üdv Kartácsok !
Azt szeretném megkérdezni, szerintetek az alábbiakban csatolt képen lévő felni gyári, vagy sem ?
Az eladóember gyári chevy felniként árulja, - én nem emlékszem ilyen gyári felnire - annyit közöl róla, hogy a mi méretünkben, 195/55/R15-ös Hankook Optimo K406 gumik vannak rajta.
Sajna a 4 lemezfelnimből 3 -at szétütöttek a téli utak, ráznak mint a fene, ezért egy ideje sasolok új/újszerű felnik után. Arra már rájöttem, hogy atom drágák az új, de még a használt lemezfelnik is, akkor már hasonló árban érdemesebb használt aluk után nézgelődni. Na, így jutottam el ehhez a felnihez.
Mondjuk a gumis ember felajánlotta, hogy van valami hipi-szuper cuccosa, amivel újjá kalapálja kidőlt-bedőlt lemezfelniket....hááát nem tudom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1596 Dátum: 2013. Május 23. - 10:29:54 » |
|
Volt ilyen gyári felni.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1597 Dátum: 2013. Május 23. - 14:18:19 » |
|
Üdv Kartácsok !
Azt szeretném megkérdezni, szerintetek az alábbiakban csatolt képen lévő felni gyári, vagy sem ?
Az eladóember gyári chevy felniként árulja, - én nem emlékszem ilyen gyári felnire - annyit közöl róla, hogy a mi méretünkben, 195/55/R15-ös Hankook Optimo K406 gumik vannak rajta.
Sajna a 4 lemezfelnimből 3 -at szétütöttek a téli utak, ráznak mint a fene, ezért egy ideje sasolok új/újszerű felnik után. Arra már rájöttem, hogy atom drágák az új, de még a használt lemezfelnik is, akkor már hasonló árban érdemesebb használt aluk után nézgelődni. Na, így jutottam el ehhez a felnihez.
Mondjuk a gumis ember felajánlotta, hogy van valami hipi-szuper cuccosa, amivel újjá kalapálja kidőlt-bedőlt lemezfelniket....hááát nem tudom...
2008 tól az 5 ajtós WTCC felnije volt
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Guldenburg
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1598 Dátum: 2013. Május 24. - 08:36:56 » |
|
Köszönöm a válaszokat !
Ezekhez a felnikhez jó a lemezfelnihez használt kerékcsavar, vagy spéci kell ? Illetve ha védeném a felniket az ellopástól, van kerékőr típusú rögzítő anya ?
Pl. off Octaviához használtam ilyen csavart (gyárlag adták), a Lacetti esetében ellenben nem csavarral, hanem anyákkkal kerül rögzítésre a felni.
Ilyet még nem láttam, ezért kérdezem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1599 Dátum: 2013. Május 24. - 08:53:29 » |
|
Köszönöm a válaszokat !
Ezekhez a felnikhez jó a lemezfelnihez használt kerékcsavar, vagy spéci kell ? Illetve ha védeném a felniket az ellopástól, van kerékőr típusú rögzítő anya ?
Pl. off Octaviához használtam ilyen csavart (gyárlag adták), a Lacetti esetében ellenben nem csavarral, hanem anyákkkal kerül rögzítésre a felni.
Ilyet még nem láttam, ezért kérdezem.
jó ,és létezik kerékőr hozzá de csakis a drágábbat /Mcgard vagy gyári/vegyél az olcsó kerékőr csak téged nyugtat levenni pedig nem nagyobb kaland mint a gyári anyát
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Toki
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1600 Dátum: 2013. Május 30. - 12:46:34 » |
|
Szeretnék gratulálni annak a lacettis ......-nak, aki ma reggelre lelopta a két hátsó kerekemről a dísztárcsát. Üzenném továbbá, hogy vigye a két karcos elsőt is, a megspórolt árát költse gyógyszerre. Akinek nem inge ne vegye magára.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1601 Dátum: 2013. Május 30. - 13:23:28 » |
|
Szeretnék gratulálni annak a lacettis ......-nak, aki ma reggelre lelopta a két hátsó kerekemről a dísztárcsát. Üzenném továbbá, hogy vigye a két karcos elsőt is, a megspórolt árát költse gyógyszerre. Akinek nem inge ne vegye magára.
Miből gondolod, hogy innen volt valaki???
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1602 Dátum: 2013. Május 30. - 13:39:54 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Toki
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1603 Dátum: 2013. Május 30. - 14:03:06 » |
|
Nem tudom, hogy honnan volt, de sosem lehet tudni, hol ismer magára az illető, más autóra pedig nem teszik fel ( gondolom én ). Köszönöm a felajánlást. Nem is az árával van gondom, csak most hogy néz ki a kocsi, hogy elől van, hátul nincs. További szép napot nektek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mandro
Teljes tag
Nem elérhető
1.4 HB Elite
|
|
« Hozzászólás #1604 Dátum: 2013. Május 30. - 14:57:12 » |
|
Csaknem találtál két karcosat ma reggel valahol, és most felajánlod az egyiket? :D (Rejtő: A három testőr Afrikában:)) Én egyébként örülnék, ha az enyémek csak karcosak lennének
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|