hawer
|
|
« Hozzászólás #1410 Dátum: 2011. Október 14. - 20:44:40 » |
|
Hétfőn meglesznek a téli gumijaim. Hankook IceBear 195/60 r 15. Tudom, nem váltó méret, de annyival nem nagyobb. Ja, 16.670 / db áron vettem.
Nekem is ez a méret van fent téli gumiba, tökéletesek, és eddig ezekkel is vizsgázott mindig. Én csak attól félek, hogy milyen lesz a nyári kerekek után ez a "virsli" méret. Hát ez csak neked lesz virsli méret. Nekem a nyári az a gyári méret, de nem hiszem, hogy komolyabb gondod lesz vele.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1411 Dátum: 2011. Október 15. - 19:55:18 » |
|
Hétfőn meglesznek a téli gumijaim. Hankook IceBear 195/60 r 15. Tudom, nem váltó méret, de annyival nem nagyobb. Ja, 16.670 / db áron vettem.
Nekem is ez a méret van fent téli gumiba, tökéletesek, és eddig ezekkel is vizsgázott mindig. Én csak attól félek, hogy milyen lesz a nyári kerekek után ez a "virsli" méret. 1 cm-t észre sem veszel...egyébként meg télen (hóban) szerencsésebb a keskenyebb futófelület. Nekem a télim 3 centivel keskenyebb a nyárinál, mégsincs bajom a menettulajdonságokkal. Ahogy Gidy szokta mondani: nem versenyautó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1412 Dátum: 2011. Október 17. - 20:40:12 » |
|
Fent vannak a téli kereke. Pötit malőr, vennem kellett 16 db csavart a lemezfelnihez. Nem gondoltam rá, ott helyben kellett megvenni, 490 Ft-ba fájt darabja.
10 km-t mentem, más. Nagyon más.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1413 Dátum: 2011. Október 18. - 18:53:51 » |
|
Na update a téli papucsokhoz, 160 km után. Nem ütnek fel az úthibákon, ez jó, viszont az autó fara ki akar törni a kanyarokban, az óra meg most nem pontos. Nem lehet olyan tempót menni, mint a nyáriakkal, de hát nem is versenyautó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1414 Dátum: 2011. Október 18. - 19:09:39 » |
|
Na update a téli papucsokhoz, 160 km után. Nem ütnek fel az úthibákon, ez jó, viszont az autó fara ki akar törni a kanyarokban, az óra meg most nem pontos. Nem lehet olyan tempót menni, mint a nyáriakkal, de hát nem is versenyautó.
Ne húzd a kanyarba a kéziféket, és akkor nem tör ki a fara. A gyári mérethez képest a 195/60-as guminál csak 3 km/h órával tér el a kilométer óra.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1415 Dátum: 2011. Október 18. - 19:24:37 » |
|
Ne húzd a kanyarba a kéziféket, és akkor nem tör ki a fara. A gyári mérethez képest a 195/60-as guminál csak 3 km/h órával tér el a kilométer óra. Húzza a nyavalya, valahogy mászósabb a gumi, mint a 205- ös, de kezelhető. Amúgy sem száguldozom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dovi69
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1416 Dátum: 2011. Október 19. - 19:11:10 » |
|
Fent vannak a téli kereke. Pötit malőr, vennem kellett 16 db csavart a lemezfelnihez. Nem gondoltam rá, ott helyben kellett megvenni, 490 Ft-ba fájt darabja.
Hello, nekem is szuksegem volna csavarokra a lemezfelnihez, meg tudnad mondani a csavarok pontos meretet hogy meg tudjam rendelni, koszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1417 Dátum: 2011. Október 19. - 19:32:39 » |
|
Hello, nekem is szuksegem volna csavarokra a lemezfelnihez, meg tudnad mondani a csavarok pontos meretet hogy meg tudjam rendelni, koszi Hú, az jó kérdés, mivel nem tudom séróból. A számlán rajta volt, megkeresem, de türelmet kérek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1418 Dátum: 2011. Október 19. - 21:18:47 » |
|
Hello, nekem is szuksegem volna csavarokra a lemezfelnihez, meg tudnad mondani a csavarok pontos meretet hogy meg tudjam rendelni, koszi Hú, az jó kérdés, mivel nem tudom séróból. A számlán rajta volt, megkeresem, de türelmet kérek. Sajnos nem lelem a számlát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dovi69
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1419 Dátum: 2011. Október 19. - 21:28:12 » |
|
Hello, nekem is szuksegem volna csavarokra a lemezfelnihez, meg tudnad mondani a csavarok pontos meretet hogy meg tudjam rendelni, koszi Hú, az jó kérdés, mivel nem tudom séróból. A számlán rajta volt, megkeresem, de türelmet kérek. Sajnos nem lelem a számlát. OK, semmi gond azert koszonom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1420 Dátum: 2011. Október 19. - 22:50:18 » |
|
Ne húzd a kanyarba a kéziféket, és akkor nem tör ki a fara. A gyári mérethez képest a 195/60-as guminál csak 3 km/h órával tér el a kilométer óra. Húzza a nyavalya, valahogy mászósabb a gumi, mint a 205- ös, de kezelhető. Amúgy sem száguldozom. 230 km után bevallom, megszoktam és kissé komfortosabb a gördülés is. A gumi halk, alig zajosabb, mint a nyári Hankook.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CDX
Teljes tag
Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
|
« Hozzászólás #1421 Dátum: 2011. November 06. - 15:13:35 » |
|
4db Barum Polaris2 téli gumi 195/55/15 gyári lemezfelniken eladók. Gumik futófelületénél mért borda mélység 7-8mm. A felniket 2008.10-ban vásároltam. E-mail-re képeket küldök, vagy a Jófogás.hu-n Nógrád megyénél az autóalkatrész menünél megtekinthető. Dísztárcsák és téli gumiszőnyeg garnitúra (hótálcák) benne az árban a klubtagoknak.
Ár: 50000Ft
DOT szám a fotón.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1422 Dátum: 2011. November 06. - 19:30:06 » |
|
4db Barum Polaris2 téli gumi 195/55/15 gyári lemezfelniken eladók. Gumik futófelületénél mért borda mélység 7-8mm. A felniket 2008.10-ban vásároltam. E-mail-re képeket küldök, vagy a Jófogás.hu-n Nógrád megyénél az autóalkatrész menünél megtekinthető. Dísztárcsák és téli gumiszőnyeg garnitúra (hótálcák) benne az árban a klubtagoknak.
Ár: 50000Ft
DOT szám a fotón.
Csaknem sikerült másik autót találni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1423 Dátum: 2011. November 13. - 20:52:55 » |
|
Ma délelőtt eljött az ideje, hogy felraktam a téli gumikat.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1424 Dátum: 2011. November 13. - 23:11:28 » |
|
Ma délelőtt eljött az ideje, hogy felraktam a téli gumikat.
Én tegnap cselekedtem meg ugyanezt..
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|