mjz104
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1230 Dátum: 2011. Február 15. - 11:46:12 » |
|
Meg tudná vki mondani a Lacetti kerékanya méretét? Kerékőrt akarok venni, de nem találok ilyen infót. Köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #1231 Dátum: 2011. Február 15. - 13:07:44 » |
|
Meg tudná vki mondani a Lacetti kerékanya méretét? Kerékőrt akarok venni, de nem találok ilyen infót. Köszönöm
A McGard S kerékőrt ajánlom: A www.alcar.hu tudja melyik kell a Lacettihez mi is ott vettük. http://point-s.hu/termekek/egyeb.html
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1232 Dátum: 2011. Február 15. - 14:36:58 » |
|
Azt hiszem ez a méret M12 X 1.50. Egy olyan cég aki felniket és csavarokat árul az biztos tudja.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
CDX
Teljes tag
Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
|
« Hozzászólás #1233 Dátum: 2011. Február 16. - 17:27:14 » |
|
KUMHO 195/60R15H KH17 SOLUS nyárigumiról tudtok információt adni, használ valaki a kocsiján ilyen gumikat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1234 Dátum: 2011. Február 16. - 18:08:41 » |
|
KUMHO 195/60R15H KH17 SOLUS nyárigumiról tudtok információt adni, használ valaki a kocsiján ilyen gumikat? [/quote Az ADAC szerint különösen ajánlott, új tervezésű gumi. Az Automax-nál 18 ezer Ft-ért kapható. De menj rá a Google keresőbe, és sokat olvashatsz róla, én is onnan idéztem. De nézz körül, hol a legolcsóbb, esetleg szereléssel is.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1235 Dátum: 2011. Február 16. - 21:17:12 » |
|
KUMHO 195/60R15H KH17 SOLUS nyárigumiról tudtok információt adni, használ valaki a kocsiján ilyen gumikat? [/quote Az ADAC szerint különösen ajánlott, új tervezésű gumi. Az Automax-nál 18 ezer Ft-ért kapható. De menj rá a Google keresőbe, és sokat olvashatsz róla, én is onnan idéztem. De nézz körül, hol a legolcsóbb, esetleg szereléssel is.
Én még midig ajánlanám az Amerika márkát. http://www.pitstopgumi.hu/katalogus/nyari-gumi/America/Nem fog köpködni senki aki ilyet választ.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #1236 Dátum: 2011. Február 22. - 09:10:30 » |
|
KUMHO 195/60R15H KH17 SOLUS nyárigumiról tudtok információt adni, használ valaki a kocsiján ilyen gumikat?
Az ADAC szerint különösen ajánlott, új tervezésű gumi. Az Automax-nál 18 ezer Ft-ért kapható. De menj rá a Google keresőbe, és sokat olvashatsz róla, én is onnan idéztem. De nézz körül, hol a legolcsóbb, esetleg szereléssel is. Én még midig ajánlanám az Amerika márkát. http://www.pitstopgumi.hu/katalogus/nyari-gumi/America/Nem fog köpködni senki aki ilyet választ. Én erről az Amerika márkáról semmi irományt nem találtam. Milyen gumi ez? Kell vennem 4db nyárit, a Kumho jónak tűnik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1237 Dátum: 2011. Február 22. - 09:20:00 » |
|
Az ADAC szerint különösen ajánlott, új tervezésű gumi. Az Automax-nál 18 ezer Ft-ért kapható. De menj rá a Google keresőbe, és sokat olvashatsz róla, én is onnan idéztem. De nézz körül, hol a legolcsóbb, esetleg szereléssel is. Én még midig ajánlanám az Amerika márkát. http://www.pitstopgumi.hu/katalogus/nyari-gumi/America/Nem fog köpködni senki aki ilyet választ. Én erről az Amerika márkáról semmi irományt nem találtam. Milyen gumi ez? Kell vennem 4db nyárit, a Kumho jónak tűnik. Én is gumivétel elött vagyok, de egyenlöre tanácstalan...
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1238 Dátum: 2011. Február 22. - 10:29:36 » |
|
Az ADAC szerint különösen ajánlott, új tervezésű gumi. Az Automax-nál 18 ezer Ft-ért kapható. De menj rá a Google keresőbe, és sokat olvashatsz róla, én is onnan idéztem. De nézz körül, hol a legolcsóbb, esetleg szereléssel is. Én még midig ajánlanám az Amerika márkát. http://www.pitstopgumi.hu/katalogus/nyari-gumi/America/Nem fog köpködni senki aki ilyet választ. Én erről az Amerika márkáról semmi irományt nem találtam. Milyen gumi ez? Kell vennem 4db nyárit, a Kumho jónak tűnik. Vedd fontolóra a magyar gyártmányú Hankook gumikat. Ha nem olyan hüJJe méretben veszed, mint az enyém, nem is drágák. Csendesek, a teszteken jól szerepeltek. A téli Semperitjeim úgy fest, mennek a szemétbe. minta még lenne bennük, de kezdenek kirepedezni a felületek, és kezdenek kissé csúszni. Négy tél, az négy tél. És télit ilyen méretben nem lesz egyszerű találni.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1239 Dátum: 2011. Február 22. - 11:38:43 » |
|
Az ADAC szerint különösen ajánlott, új tervezésű gumi. Az Automax-nál 18 ezer Ft-ért kapható. De menj rá a Google keresőbe, és sokat olvashatsz róla, én is onnan idéztem. De nézz körül, hol a legolcsóbb, esetleg szereléssel is. Én még midig ajánlanám az Amerika márkát. http://www.pitstopgumi.hu/katalogus/nyari-gumi/America/Nem fog köpködni senki aki ilyet választ. Én erről az Amerika márkáról semmi irományt nem találtam. Milyen gumi ez? Kell vennem 4db nyárit, a Kumho jónak tűnik. Vedd fontolóra a magyar gyártmányú Hankook gumikat. Ha nem olyan hüJJe méretben veszed, mint az enyém, nem is drágák. Csendesek, a teszteken jól szerepeltek. A téli Semperitjeim úgy fest, mennek a szemétbe. minta még lenne bennük, de kezdenek kirepedezni a felületek, és kezdenek kissé csúszni. Négy tél, az négy tél. És télit ilyen méretben nem lesz egyszerű találni. Weres kolegával egy időben vételezünk uj gumákat.Kaposra menet toltuk neki és ő a körforgókban csuszkált előttem a hankook 205/50R15-el,mig nekem az Amerika 195/50R15 betapadtt.Ezt a pihenőnél meg is beszéltük.Szóval jó gumák.Én nem vettem volna le csak jöttek a 17" kerekek azon meg van Pirelli p-zero nero 205/45R17 amiktól nem vagyok elájulva.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1240 Dátum: 2011. Február 22. - 11:58:12 » |
|
Nekem a nyári Hanookok bejöttek. Az sem mindegy ám, hogy a minta milyen.
Az enyém ugye Ventus Prime V12, első generációs. Asszimetrikus mintával. Ma már nem kapható, csak a második generációs változata, azon kicsit más a minta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CDX
Teljes tag
Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
|
« Hozzászólás #1241 Dátum: 2011. Március 07. - 16:13:32 » |
|
205/55R 15V méretű nyárigumikkal volt már valakinek közületek szerelve a kocsija? Nagyker áron tudnék hozzájutni ezen méretű Pirellikhez, szerelhető még ez a méret a Lacsikra?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1242 Dátum: 2011. Március 07. - 17:20:26 » |
|
205/55R 15V méretű nyárigumikkal volt már valakinek közületek szerelve a kocsija? Nagyker áron tudnék hozzájutni ezen méretű Pirellikhez, szerelhető még ez a méret a Lacsikra?
nem éppen váltóméret
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1244 Dátum: 2011. Március 07. - 20:58:45 » |
|
A Hankookot ajánlanám. De nem az Optimot, hanem a Vents Prime- ot. Nézd meg a honlapjukon, idehaza gyártják. A Mercik első szerelése is az tavaly óta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|