bzs198
Teljes tag
Nem elérhető
1.4 SE (full gyári) csak nagy zene:)
|
|
« Hozzászólás #1125 Dátum: 2010. November 05. - 16:04:35 » |
|
Jaa télen csak kereszteben megyek Persze ahol van helyem és nem a hungárián reggel 8-kor De kíváncsi vagyok én is nagyon, hogy hogyan vizsgáznak az új UG7+ gummák! Ha nem leszek tőlük elájulva ,akkor tuti nem veszek többet prémium márkás gumit, csak jó erős középkategóriásat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #1126 Dátum: 2010. November 08. - 09:09:49 » |
|
Jaa télen csak kereszteben megyek Persze ahol van helyem és nem a hungárián reggel 8-kor De kíváncsi vagyok én is nagyon, hogy hogyan vizsgáznak az új UG7+ gummák! Ha nem leszek tőlük elájulva ,akkor tuti nem veszek többet prémium márkás gumit, csak jó erős középkategóriásat... NÉn 3 évet futottam au UG7-kel, elég jó tapasztalatokkal. Volt néhány szitu, ahol a többiek már csúsztak, én meg megálltam simán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #1127 Dátum: 2010. November 24. - 17:34:50 » |
|
Ma nekem is felkerültek a Téli papucsok, sürgösséggel, ugyanis ma megjelent az első FEHÉR csapadék és rám ijesztett , külömben már időszerü volt .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1128 Dátum: 2010. November 25. - 16:57:05 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1129 Dátum: 2010. November 25. - 20:41:05 » |
|
Ma nekem is felkerültek a Téli papucsok, sürgösséggel, ugyanis ma megjelent az első FEHÉR csapadék és rám ijesztett , külömben már időszerü volt . Én vis****aktam a nyárit egy hete,de amig nem lessz hó fent is marad.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1130 Dátum: 2010. November 25. - 21:06:16 » |
|
Ma nekem is felkerültek a Téli papucsok, sürgösséggel, ugyanis ma megjelent az első FEHÉR csapadék és rám ijesztett , külömben már időszerü volt . Én vis****aktam a nyárit egy hete,de amig nem lessz hó fent is marad. Okos döntés volt? Most jön a hideg, eső, hó, szóval vége a jó időnek. Rakd vissza!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1131 Dátum: 2010. November 25. - 21:10:22 » |
|
Ma nekem is felkerültek a Téli papucsok, sürgösséggel, ugyanis ma megjelent az első FEHÉR csapadék és rám ijesztett , külömben már időszerü volt . Én vis****aktam a nyárit egy hete,de amig nem lessz hó fent is marad. Okos döntés volt? Most jön a hideg, eső, hó, szóval vége a jó időnek. Rakd vissza! Ok hozzád,már ugy megyek.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1132 Dátum: 2010. November 25. - 21:10:30 » |
|
Ma nekem is felkerültek a Téli papucsok, sürgösséggel, ugyanis ma megjelent az első FEHÉR csapadék és rám ijesztett , külömben már időszerü volt . Én vis****aktam a nyárit egy hete,de amig nem lessz hó fent is marad. Minek pakolgatod? Annyit nem kopik, hogy 2-3 hetet ne bírjon ki...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1133 Dátum: 2010. November 26. - 12:12:09 » |
|
Ma nekem is felkerültek a Téli papucsok, sürgösséggel, ugyanis ma megjelent az első FEHÉR csapadék és rám ijesztett , külömben már időszerü volt . Én vis****aktam a nyárit egy hete,de amig nem lessz hó fent is marad. Minek pakolgatod? Annyit nem kopik, hogy 2-3 hetet ne bírjon ki... Mert szebb neki a nyári garnitúra... Ilyenkor én sem feszítek olyan büszkén, amikor a téligumi van fent acélfelnin, dísztárcsával.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1134 Dátum: 2010. November 26. - 20:02:25 » |
|
Ma nekem is felkerültek a Téli papucsok, sürgösséggel, ugyanis ma megjelent az első FEHÉR csapadék és rám ijesztett , külömben már időszerü volt . Én vis****aktam a nyárit egy hete,de amig nem lessz hó fent is marad. Minek pakolgatod? Annyit nem kopik, hogy 2-3 hetet ne bírjon ki... Mert szebb neki a nyári garnitúra... Ilyenkor én sem feszítek olyan büszkén, amikor a téligumi van fent acélfelnin, dísztárcsával. Igy van!Azonfelül sokkal stabilabb az autó a nyári kerekekkel.Bár nekem a téli is alun van ami nem olyan rossz.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1135 Dátum: 2010. November 26. - 20:32:59 » |
|
Ma nekem is felkerültek a Téli papucsok, sürgösséggel, ugyanis ma megjelent az első FEHÉR csapadék és rám ijesztett , külömben már időszerü volt . Én vis****aktam a nyárit egy hete,de amig nem lessz hó fent is marad. Minek pakolgatod? Annyit nem kopik, hogy 2-3 hetet ne bírjon ki... Mert szebb neki a nyári garnitúra... Ilyenkor én sem feszítek olyan büszkén, amikor a téligumi van fent acélfelnin, dísztárcsával. Amatőrök. Nekem télen nyáron alufelnim van. Aki ad magára... Hogy a vizsgára majd Gidy kerekein kell begurulnia, az más tészta.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1136 Dátum: 2010. November 27. - 05:46:00 » |
|
Ma nekem is felkerültek a Téli papucsok, sürgösséggel, ugyanis ma megjelent az első FEHÉR csapadék és rám ijesztett , külömben már időszerü volt . Én vis****aktam a nyárit egy hete,de amig nem lessz hó fent is marad. Minek pakolgatod? Annyit nem kopik, hogy 2-3 hetet ne bírjon ki... Mert szebb neki a nyári garnitúra... Ilyenkor én sem feszítek olyan büszkén, amikor a téligumi van fent acélfelnin, dísztárcsával. Amatőrök. Nekem télen nyáron alufelnim van. Aki ad magára... Hogy a vizsgára majd Gidy kerekein kell begurulnia, az más tészta. Látod CB én mehetek a saját alummal vizsgára.Igaz téli guma lessz aug-ban rajta.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1137 Dátum: 2010. November 27. - 06:39:45 » |
|
Ma nekem is felkerültek a Téli papucsok, sürgösséggel, ugyanis ma megjelent az első FEHÉR csapadék és rám ijesztett , külömben már időszerü volt . Én vis****aktam a nyárit egy hete,de amig nem lessz hó fent is marad. Minek pakolgatod? Annyit nem kopik, hogy 2-3 hetet ne bírjon ki... Mert szebb neki a nyári garnitúra... Ilyenkor én sem feszítek olyan büszkén, amikor a téligumi van fent acélfelnin, dísztárcsával. Amatőrök. Nekem télen nyáron alufelnim van. Aki ad magára... Hogy a vizsgára majd Gidy kerekein kell begurulnia, az más tészta. Látod CB én mehetek a saját alummal vizsgára.Igaz téli guma lessz aug-ban rajta. Azt csak hiszed, van hozzá műbizonylatod?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1138 Dátum: 2010. November 27. - 13:30:18 » |
|
Ma nekem is felkerültek a Téli papucsok, sürgösséggel, ugyanis ma megjelent az első FEHÉR csapadék és rám ijesztett , külömben már időszerü volt . Én vis****aktam a nyárit egy hete,de amig nem lessz hó fent is marad. Minek pakolgatod? Annyit nem kopik, hogy 2-3 hetet ne bírjon ki... Mert szebb neki a nyári garnitúra... Ilyenkor én sem feszítek olyan büszkén, amikor a téligumi van fent acélfelnin, dísztárcsával. Amatőrök. Nekem télen nyáron alufelnim van. Aki ad magára... Hogy a vizsgára majd Gidy kerekein kell begurulnia, az más tészta. Látod CB én mehetek a saját alummal vizsgára.Igaz téli guma lessz aug-ban rajta. Azt csak hiszed, van hozzá műbizonylatod? Nekem nem kérték az aluhoz a műbizit. Szokták?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1139 Dátum: 2010. November 27. - 13:41:49 » |
|
Ma nekem is felkerültek a Téli papucsok, sürgösséggel, ugyanis ma megjelent az első FEHÉR csapadék és rám ijesztett , külömben már időszerü volt . Én vis****aktam a nyárit egy hete,de amig nem lessz hó fent is marad. Minek pakolgatod? Annyit nem kopik, hogy 2-3 hetet ne bírjon ki... Mert szebb neki a nyári garnitúra... Ilyenkor én sem feszítek olyan büszkén, amikor a téligumi van fent acélfelnin, dísztárcsával. Amatőrök. Nekem télen nyáron alufelnim van. Aki ad magára... Hogy a vizsgára majd Gidy kerekein kell begurulnia, az más tészta. Látod CB én mehetek a saját alummal vizsgára.Igaz téli guma lessz aug-ban rajta. Azt csak hiszed, van hozzá műbizonylatod? Nekem nem kérték az aluhoz a műbizit. Szokták? Nem is adtak amikor vettem.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
|