gatsy
|
|
« Hozzászólás #1035 Dátum: 2010. Augusztus 09. - 09:12:24 » |
|
Defektjavító szerrel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Gázosok, akik a tartályt a pótkerék heléyn hordjátok! Hogyan védekeztek egy esetleges defekt ellen, vagy hogyan javítotok, ha megtörténik a baj?
Van defektspré. Rányomd a szelepre, feltölti a kereket, és tömíti a lyukat. AZ első gumisig jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1036 Dátum: 2010. Augusztus 09. - 09:53:05 » |
|
Defektjavító szerrel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Gázosok, akik a tartályt a pótkerék heléyn hordjátok! Hogyan védekeztek egy esetleges defekt ellen, vagy hogyan javítotok, ha megtörténik a baj?
Nekem ilyen van.Tapasztalat, nem foglal sok helyett.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1037 Dátum: 2010. Augusztus 09. - 11:03:57 » |
|
Van defektspré. Rányomd a szelepre, feltölti a kereket, és tömíti a lyukat. AZ első gumisig jó. Ki lehet mosni a gumiból, vagy gumi -> kuka.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #1038 Dátum: 2010. Augusztus 09. - 11:08:00 » |
|
Van defektspré. Rányomd a szelepre, feltölti a kereket, és tömíti a lyukat. AZ első gumisig jó. Ki lehet mosni a gumiból, vagy gumi -> kuka. http://slime.lapunk.hu/?modul=faq&a=6882
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #1039 Dátum: 2010. Augusztus 09. - 11:20:01 » |
|
Ja, a hétvégén volt egy defektem, de szerencsére lassú és a valszeg állóhelyben eresztett le. Szerencsére még kedvenc gumisom sem indult el a családja után Szilvásváradra, így 20 perc alatt már újra a csomagtartóban volt a mankókerék. Összesen 1400 jómagyarforintér
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Augusztus 09. - 11:26:06 írta gatsy »
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #1040 Dátum: 2010. Augusztus 15. - 12:09:13 » |
|
Nekem mankó kerék van,az is a csomiba
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #1041 Dátum: 2010. Augusztus 15. - 12:23:43 » |
|
Van defektspré. Rányomd a szelepre, feltölti a kereket, és tömíti a lyukat. AZ első gumisig jó. Ki lehet mosni a gumiból, vagy gumi -> kuka. A gumisok nem foglalkoznak annak a guminak a javításával aminél a defekt sprayt használtak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1042 Dátum: 2010. Augusztus 15. - 14:08:39 » |
|
Van defektspré. Rányomd a szelepre, feltölti a kereket, és tömíti a lyukat. AZ első gumisig jó. Ki lehet mosni a gumiból, vagy gumi -> kuka. A gumisok nem foglalkoznak annak a guminak a javításával aminél a defekt sprayt használtak. Van amit sima vízzel ki lehet mosni és van amit semmivel. Ami nekem van, azt oldja a víz. Az ilyen fajtát nem szeretik a gumisok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Augusztus 15. - 14:14:50 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
fantomas
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1043 Dátum: 2010. Szeptember 12. - 20:19:58 » |
|
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni:VolvoS40 felni passzol a Lacira? Ezt a kocsit a Carismaval készítették,ezért a japcsi felni méret. Az eladó szerint 6JX15 4X114,3X67 ET44 a felni mérete.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1044 Dátum: 2010. Szeptember 12. - 20:37:58 » |
|
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni:VolvoS40 felni passzol a Lacira? Ezt a kocsit a Carismaval készítették,ezért a japcsi felni méret. Az eladó szerint 6JX15 4X114,3X67 ET44 a felni mérete.
Jó lesz, csak venni/csináltatni kell központosító gyűrűt, mert a Lacsettinek csak 56.5 a középfurata nem 67.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
fantomas
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1045 Dátum: 2010. Szeptember 12. - 21:02:44 » |
|
Köszi a segítséget.
Közben utána olvastam a Firestone Winterhawk 2 guminak ,ami a felnin van.Az Adac szerint " nem ajánlott" minősítést kapott...Plusz még keresnem kellene ilyen központosító tárcsát is,asszem lemondok erről a vételről...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1046 Dátum: 2010. Szeptember 12. - 21:25:20 » |
|
Köszi a segítséget.
Közben utána olvastam a Firestone Winterhawk 2 guminak ,ami a felnin van.Az Adac szerint " nem ajánlott" minősítést kapott...Plusz még keresnem kellene ilyen központosító tárcsát is,asszem lemondok erről a vételről...
Központosítót majdnem minden felnihez kell venni. Talán csak a gyárihoz nem, kb.2000Ft a 4 db (nekem annyiba volt).
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1047 Dátum: 2010. Szeptember 13. - 09:53:56 » |
|
Köszi a segítséget.
Központosítót majdnem minden felnihez kell venni. Talán csak a gyárihoz nem, kb.2000Ft a 4 db (nekem annyiba volt). Ahhoz sem kell, amit rendelésre hoznak - nekem az autóhoz gyártották a felnit, nem kell központosító.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1048 Dátum: 2010. Szeptember 13. - 21:05:44 » |
|
Köszi a segítséget.
Nekem volvó s40-es a téli garnitúrám.Központositó 700-1000Ft hozzá/db.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #1049 Dátum: 2010. Szeptember 14. - 09:16:56 » |
|
Nem tudom ismeritek-e a következő oldalt, de szerintem korrekt próbálkozás. A lényeg: vegyünk cuccokat nagymennyiségben, így jobb árat kapva a forgalmazótól. Itt, http://veddvelem.hu/deals/146#comment-267 , téli gumit próbálunk olcsóért szerezni. Egyelőre még nincs konkrét ajánlatunk, de minél többen vagyunk annál nagyobb az esély egy faja árra!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|