diablo77
|
|
« Hozzászólás #960 Dátum: 2010. április 27. - 20:46:27 » |
|
Nekem Ventus K105 van, hasonló a Z212-höz. Ez egy új modell, tavaly fejlesztették ki. Jónak tűnik, de: az én gumim magyar. Diablo a megmondhatója, hogy mennyire csendes. Tényleg csendes. Tuti jó gumi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #961 Dátum: 2010. április 27. - 21:28:56 » |
|
Nekem Ventus K105 van, hasonló a Z212-höz. Ez egy új modell, tavaly fejlesztették ki. Jónak tűnik, de: az én gumim magyar. Diablo a megmondhatója, hogy mennyire csendes. Tényleg csendes. Tuti jó gumi. Szóval mellé nem foghatsz- elvileg. Persze a 105 asszimetrikus.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #962 Dátum: 2010. április 27. - 21:34:32 » |
|
ez a hankook 17 ropi/db, vagy van toyo 20/db, de utóbbi hamar kopik, úgyhogy a spórolósabb marad sztem.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #963 Dátum: 2010. április 27. - 21:38:18 » |
|
ez a hankook 17 ropi/db, vagy van toyo 20/db, de utóbbi hamar kopik, úgyhogy a spórolósabb marad sztem.
A felni milyen lesz?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #964 Dátum: 2010. április 27. - 21:38:53 » |
|
Miért ragaszkodtok ehhez a Hankook gumihoz? Nekem az van fenn, de ha ingyen adnák sem kellene többet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sőt hajlandó lennék fizetni, hogy ne kerüljön fel többet az autómra.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #965 Dátum: 2010. április 27. - 21:41:05 » |
|
Miért ragaszkodtok ehhez a Hankook gumihoz? Nekem az van fenn, de ha ingyen adnák sem kellene többet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sőt hajlandó lennék fizetni, hogy ne kerüljön fel többet az autómra.
Ez nem a 406-os!!!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #966 Dátum: 2010. április 27. - 21:42:50 » |
|
Milyen méretett nézzel?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #967 Dátum: 2010. április 27. - 21:42:52 » |
|
A felni milyen lesz? válság van, semmilyen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #968 Dátum: 2010. április 27. - 21:43:24 » |
|
Milyen méretett nézzel? 205/50 R15
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pittike
|
|
« Hozzászólás #969 Dátum: 2010. április 28. - 10:13:51 » |
|
Hát igen, nekem is megvan a véleményem róluk Persze biztos sokat fejlődtek, az új típusok nyilván jobbak (bár érdekes módon a K406-os is lehet kapni még). A gond az -a Hankook számára- hogy közben a többi gyártó terméke is fejlődik azért OFF: Szvsz sokan a magyarországi gyártás miatt választják. Csak hát ezek a multik általában éhbérért rabszolgamunkát adnak itthon és nem (nagyon) fizetnek adót...
ON:
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #970 Dátum: 2010. április 28. - 10:29:44 » |
|
Hát igen, nekem is megvan a véleményem róluk Persze biztos sokat fejlődtek, az új típusok nyilván jobbak (bár érdekes módon a K406-os is lehet kapni még). A gond az -a Hankook számára- hogy közben a többi gyártó terméke is fejlődik azért OFF: Szvsz sokan a magyarországi gyártás miatt választják. Csak hát ezek a multik általában éhbérért rabszolgamunkát adnak itthon és nem (nagyon) fizetnek adót...
ON: A K406 kínai gyártmány...ezzel elmondtam mindent.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #971 Dátum: 2010. április 28. - 12:10:04 » |
|
ON: A K406 kínai gyártmány...ezzel elmondtam mindent. Nem egészen, mert már Dunaújvárosban gyártják! A magyar az már jó! Nekem egyelőre beválni látszik, és Dunaújvárosból a gyárból szállították, igaz 195/60-15-ös.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #972 Dátum: 2010. április 28. - 12:33:04 » |
|
Valahol olvastam a neten, hogy a Michelin-nek is van Magyarországon gyára. Eddig nem is hallatom róla.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #973 Dátum: 2010. április 28. - 12:42:19 » |
|
ON: A K406 kínai gyártmány...ezzel elmondtam mindent. Nem egészen, mert már Dunaújvárosban gyártják! A magyar az már jó! Nekem egyelőre beválni látszik, és Dunaújvárosból a gyárból szállították, igaz 195/60-15-ös. Nekem egészen az...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #974 Dátum: 2010. április 28. - 14:46:06 » |
|
Valahol olvastam a neten, hogy a Michelin-nek is van Magyarországon gyára. Eddig nem is hallatom róla. Továbbá van Continental is. A volt Taurus lett a Micheliné, úgy rémlik. A globalizmus óta semmit sem ott gyártanak szinte már, ahol eredetileg volt valamikor. Még hazánkban is van sok világcég amik itt gyártanak dolgokat. Samsung, Philips, Audi, Opel, Hankook, stb, ezek minimum komoly részegységeket gyártanak.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|