Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #900 Dátum: 2010. Március 31. - 20:48:54 » |
|
Kösz!
Még 1! Ha a gumin van négy ábra (hópihe, esőcsepp,napsütés és mégvalami) akkor elképzelhető, hogy 4 évszakos a gumi?
És ha igen, akkor jó ilyet használni egész évben, vagy cserélni kell?
Igen, 4 évszakos. Nekem is volt anno a Lanosomon, de én akkor is lecseréltem télen télire. Nem hiszek az ilyen "minden körülményekre jó gummákban". Márkás gumikkal is érhet meglepi, hát még ezekkel...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #901 Dátum: 2010. Március 31. - 20:54:06 » |
|
Kösz!
Még 1! Ha a gumin van négy ábra (hópihe, esőcsepp,napsütés és mégvalami) akkor elképzelhető, hogy 4 évszakos a gumi?
Igen, 4 évszakos. Nekem is volt anno a Lanosomon, de én akkor is lecseréltem télen télire. Nem hiszek az ilyen "minden körülményekre jó gummákban". Márkás gumikkal is érhet meglepi, hát még ezekkel... A négy évszakos általában akkor jó, ha télen keveset használod a kocsit és főképp ha esik a hó el sem indulsz vele. Kompromisszumos megoldás, sem nyáron, sem télen nem az igazi. Még a márkásabb 4évszakosra is ez vonatkozik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #902 Dátum: 2010. április 01. - 07:08:32 » |
|
Sziasztok!
Szeretném a véleményeteket kérni a Roadstone N2000-es gumival kapcolatban. Mit gondoltok róla, szerintetek jó, megéri megvenni?
Nem éri meg! Mivel ez egy olcsó (elvileg) és nagyon gyenge minőságű gumi. Ha lesz egy kis időm, akkor megkeresem neked a linket - tavaly, amikor nyári gumit kerestem, akkor néztem én is. Főleg esőben nyújt nagyon gyengét, de gördülési zaj és stabilítás szempontjából is nagyon gyenge volt.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Levi75
Teljes tag
Nem elérhető
SW Elite ACC 2,0d
|
|
« Hozzászólás #903 Dátum: 2010. április 02. - 22:16:11 » |
|
Nekem is felkerültek az alufelnik, már csak az emblémát kell lecserélni. Szerintetek milyen lett? Azért ha a gyári gumik elkopnak, a 195/60 R15-ös méretet fogom választani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #904 Dátum: 2010. április 02. - 22:29:16 » |
|
Nekem is felkerültek az alufelnik, már csak az emblémát kell lecserélni. Szerintetek milyen lett? Azért ha a gyári gumik elkopnak, a 195/60 R15-ös méretet fogom választani.
Nekem tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #905 Dátum: 2010. április 03. - 06:12:52 » |
|
Nekem tetszik. Nekem pláne, mert pont ilyen az én kocsim is, igaz a felnim más, de mindkettő szép! Az enyémet meglesheted a galériában. Ja, és Yanee kocsija is ilyen csudaszép!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #906 Dátum: 2010. április 03. - 13:56:11 » |
|
Pofás lett...bár az SW-re méginkább elkelne a 16, de leginkább a 17-es felni. Gumit én is /60-asat fogok venni ha a gyári lefut. Felniközépnek egy tipp :
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #907 Dátum: 2010. április 03. - 14:01:58 » |
|
Pofás lett...bár az SW-re méginkább elkelne a 16, de leginkább a 17-es felni. Gumit én is /60-asat fogok venni ha a gyári lefut. Felniközépnek egy tipp : Hogy került a felnidre a monogramom? KBA
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #908 Dátum: 2010. április 03. - 14:03:09 » |
|
Pofás lett...bár az SW-re méginkább elkelne a 16, de leginkább a 17-es felni. Gumit én is /60-asat fogok venni ha a gyári lefut. Felniközépnek egy tipp : Hogy került a felnidre a monogramom? KBA Ennyire híres vagy németföldön is.... .(eddig észre sem vettem )
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #909 Dátum: 2010. április 03. - 14:05:15 » |
|
Pofás lett...bár az SW-re méginkább elkelne a 16, de leginkább a 17-es felni. Gumit én is /60-asat fogok venni ha a gyári lefut. Felniközépnek egy tipp : Hogy került a felnidre a monogramom? KBA Ennyire híres vagy németföldön is.... .(eddig észre sem vettem ) Jártam ott egy párszor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #910 Dátum: 2010. április 03. - 16:02:13 » |
|
Kösz!
Igen, 4 évszakos. Nekem is volt anno a Lanosomon, de én akkor is lecseréltem télen télire. Nem hiszek az ilyen "minden körülményekre jó gummákban". Márkás gumikkal is érhet meglepi, hát még ezekkel... A négy évszakos általában akkor jó, ha télen keveset használod a kocsit és főképp ha esik a hó el sem indulsz vele. Kompromisszumos megoldás, sem nyáron, sem télen nem az igazi. Még a márkásabb 4évszakosra is ez vonatkozik. Nem értek egyet. Mint korábban írtam, én azt tapasztaltam, hogy a Nexián lévő 4 évszakos szebben teljesített, mint az én téli Michelin-em. Igaz nem hegyen, csak városban próbáltam. De ott még a nagy hó sem okozott gondot neki. Ha valaki télen-nyáron keveset használja az autót, és nem nagyon tolja neki, akkor sztem érdemes ebben gondolkodni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #911 Dátum: 2010. április 03. - 16:16:49 » |
|
Kösz!
Igen, 4 évszakos. Nekem is volt anno a Lanosomon, de én akkor is lecseréltem télen télire. Nem hiszek az ilyen "minden körülményekre jó gummákban". Márkás gumikkal is érhet meglepi, hát még ezekkel... A négy évszakos általában akkor jó, ha télen keveset használod a kocsit és főképp ha esik a hó el sem indulsz vele. Kompromisszumos megoldás, sem nyáron, sem télen nem az igazi. Még a márkásabb 4évszakosra is ez vonatkozik. Nem értek egyet. Mint korábban írtam, én azt tapasztaltam, hogy a Nexián lévő 4 évszakos szebben teljesített, mint az én téli Michelin-em. Igaz nem hegyen, csak városban próbáltam. De ott még a nagy hó sem okozott gondot neki. Ha valaki télen-nyáron keveset használja az autót, és nem nagyon tolja neki, akkor sztem érdemes ebben gondolkodni. Oké, ebben igazad van, hogy lehet jobb a 4 évszakos, mint egy márkás gumi rosszabb típusa. Nekem is volt olyan vadonatúj Yokohama téli gumim a Kalosomon, ami nagyon rossz volt, hóban szinte alkalmatlan volt a közlekedésre. Ettől függetlenül a 4 évszakos akkor is csak kompromisszumos megoldás, szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #912 Dátum: 2010. április 03. - 19:37:01 » |
|
Nekem ez lett a felnim:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #913 Dátum: 2010. április 03. - 20:08:55 » |
|
Nekem ez lett a felnim: Nem rossz csak olyan magas az autó.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #914 Dátum: 2010. április 03. - 20:19:31 » |
|
Nekem ez lett a felnim: Nem rossz csak olyan magas az autó. Szerintem is jól néz ki. Mondjuk én jónak tartom, hogy ilyen magasan van a Lacsi, főképp magas szegélyekhez parkoláskor. Optikai szempontból persze nem az igazi. Egyébként volt szerencsém Kapitány Borbet felnijeit is élőben látni. Hát azok se csúnyák. Meg összehasonlítottuk a kocsik magasságát is, főképp az orránál van nagy különbség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|