diablo77
|
|
« Hozzászólás #660 Dátum: 2010. Február 01. - 21:07:21 » |
|
Honnan szoktátok a gumikat rendelni Asszem valamilyen max de nem biztos előre is köszi. automax.hu De próbáld meg esetleg a seitechgumi.hu-t is, én már tőlük is vettem alufelni és gumit elég jó áron.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #661 Dátum: 2010. Február 07. - 17:46:50 » |
|
Kellene végre találnom valami jó téli gumit. Eddig volt a Lacsin: - Barum Polaris (2?), nem jött be - Michelin Alpine A3, nem jött be Javaslatok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #662 Dátum: 2010. Február 07. - 17:51:42 » |
|
Honnan szoktátok a gumikat rendelni Asszem valamilyen max de nem biztos előre is köszi. automax.hu De próbáld meg esetleg a seitechgumi.hu-t is, én már tőlük is vettem alufelni és gumit elég jó áron. Köszi a helpet!
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #663 Dátum: 2010. Február 07. - 17:52:04 » |
|
Kellene végre találnom valami jó téli gumit. Eddig volt a Lacsin: - Barum Polaris (2?), nem jött be - Michelin Alpine A3, nem jött be Javaslatok? Good Year UG7
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #664 Dátum: 2010. Február 07. - 17:57:03 » |
|
Kellene végre találnom valami jó téli gumit. Eddig volt a Lacsin: - Barum Polaris (2?), nem jött be - Michelin Alpine A3, nem jött be Javaslatok? Good Year UG7 Igen, ez rémlett, hogy neked ez jött be. Mit szóltok ehhez? Próbálta már valaki? http://www.gumibomba.hu/gumiteszt/hankook_icebear_w440_termekismereteto_teszt.htmljó az ára, és jó a minősítése. Mondjuk az eredeti tesztet még nem láttam, de keresem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #665 Dátum: 2010. Február 07. - 18:33:27 » |
|
A helyedben kifaggatnám a kollégákat, pl. az Ő Lacsijuk hogyan jut fel a budai lankákra? A gumi tesztek szép dolgok, de főleg őszinték. Nincs mögöttük semmi marketing.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pittike
|
|
« Hozzászólás #666 Dátum: 2010. Február 07. - 18:41:03 » |
|
Kellene végre találnom valami jó téli gumit. Eddig volt a Lacsin: - Barum Polaris (2?), nem jött be - Michelin Alpine A3, nem jött be Javaslatok? Nagyon pozitív tapasztalatom volt a BFGoodrich g-Force Winter gumijával Astra G-n, halkan futott és nagyon jól tapadt (amíg le nem bombázták az autót amin volt ). Azóta Astra H-n is kipróbáltam nagyobb méretben, ott is elégedett voltam vele. Az egyetlen hátrányaként azt tapasztaltam, hogy mivel olcsó gumi az oldalfala viszonylag vékony, gondolom, hogy viszonylag sérülékeny lehet. (Amúgy a Michelin gyártja.) Kimondani is szégyellem, de az elmúlt hetekben több autót is vezettem új Kormoran téli gumival csúszós útviszonyok között és át kellett értékeljem korábbi előítéletemet. Ami nekem még nagyon bevált téliben, az a Bridgestone, persze méregdrága, nekem hangosnak tűnik és gyorsan kopik, de rettenetesen tapad minden felületen. A Barumról viszont nekem is lesújtó véleményem van akárcsak a Daytonról...
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #667 Dátum: 2010. Február 07. - 18:47:27 » |
|
Nekem elöl Michelin Alpine van fent, de ez még a régi, talán az első (?) széria, baró. Hátul Semperit, de nemtom melyik fajta...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #668 Dátum: 2010. Február 07. - 19:31:53 » |
|
Kellene végre találnom valami jó téli gumit. Eddig volt a Lacsin: - Barum Polaris (2?), nem jött be - Michelin Alpine A3, nem jött be Javaslatok? Mi volt velük a gond?
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #669 Dátum: 2010. Február 07. - 20:03:18 » |
|
Kellene végre találnom valami jó téli gumit. Eddig volt a Lacsin: - Barum Polaris (2?), nem jött be - Michelin Alpine A3, nem jött be Javaslatok? Mi volt velük a gond? Nem tapadnak csúszós úton. De nagyon nem. Mondjuk ez jön le a tesztből is: http://totalcar.hu/magazin/technika/teligumi/1/#szovegA Michelin nagyon jó száraz úton, és kiváló a kopásállósága, de havon, jégen, vízen nem teljesít jól. És tényleg. Eddig ez nem is nagyon volt gond, volt 2-3 havas nap, akkor meg inkább nem melóztam. De ez idén télen nem megoldható. És hát a budai hegyekben kellene a tapadás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #670 Dátum: 2010. Február 07. - 20:39:52 » |
|
Kellene végre találnom valami jó téli gumit. Eddig volt a Lacsin: - Barum Polaris (2?), nem jött be - Michelin Alpine A3, nem jött be Javaslatok? Mi volt velük a gond? Nem tapadnak csúszós úton. De nagyon nem. Mondjuk ez jön le a tesztből is: http://totalcar.hu/magazin/technika/teligumi/1/#szovegA Michelin nagyon jó száraz úton, és kiváló a kopásállósága, de havon, jégen, vízen nem teljesít jól. És tényleg. Eddig ez nem is nagyon volt gond, volt 2-3 havas nap, akkor meg inkább nem melóztam. De ez idén télen nem megoldható. És hát a budai hegyekben kellene a tapadás. Az ilyen tesztekben nem hiszek mert csak az adott méretben autóra lehet kiindulni belőle. Inkább saját tapasztalat Matador első 2 télen ok most már nem oké. Kleber nincs oldaltartás Barum nagy gördülési zaj jobb a Klebernél Kumho régi forgásírányos jobb volt mint az asszimetrikus. De egy a lényeg a téli gumira fokozottan érvényes 2 szezon után nem tenném fel!
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #671 Dátum: 2010. Február 08. - 12:17:18 » |
|
Lacsira szeretnék nyári gumit, meg valszeg felnit is, de nemtom, hogy van-e olyan méretben rá való, hogy 205/50 R16
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #672 Dátum: 2010. Február 08. - 13:03:09 » |
|
Lacsira szeretnék nyári gumit, meg valszeg felnit is, de nemtom, hogy van-e olyan méretben rá való, hogy 205/50 R16 Weres! Eddig semmit soha nem változtattál a kocsidon. Most új élet? Új gumi, és felni méret kell? A vizsga nem lesz gond? Az télen aktuális? Gondold végig!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #673 Dátum: 2010. Február 08. - 14:12:15 » |
|
Lacsira szeretnék nyári gumit, meg valszeg felnit is, de nemtom, hogy van-e olyan méretben rá való, hogy 205/50 R16 Weres! Eddig semmit soha nem változtattál a kocsidon. Most új élet? Új gumi, és felni méret kell? A vizsga nem lesz gond? Az télen aktuális? Gondold végig! A vizsga nem gond mert bent a megengedett %-s eltérésen belül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #674 Dátum: 2010. Február 09. - 10:00:41 » |
|
Lacsira szeretnék nyári gumit, meg valszeg felnit is, de nemtom, hogy van-e olyan méretben rá való, hogy 205/50 R16 Weres! Eddig semmit soha nem változtattál a kocsidon. Most új élet? Új gumi, és felni méret kell? A vizsga nem lesz gond? Az télen aktuális? Gondold végig! A vizsga nem gond mert bent a megengedett %-s eltérésen belül. az pontosan mit jelent? többet vagy kevesebbet mutatna vele az óra? Új élet, új gumi muszáj vennem valamit, mert a gyári optimo kukába ment tavaly és erre gondoltam, viszont azt még nemtom felnit merjek-e venni vagy jó a megszokott lemez, mert a gumis és vállalkozó haverom nem sok jót mesélt. kb amit le akarnak lopni, azt leszedik, max a kerékőr veszi el a kedvüket, de azzal is szoktak gányolódgatni próbaszerencseképpen
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Február 09. - 10:09:40 írta WERES »
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
|