Stocz
|
|
« Hozzászólás #600 Dátum: 2009. November 13. - 14:38:25 » |
|
Persze lehet, hogy csak megöregedtem.
Nem hiszem, csak más dolgokat tartasz fontosabbnak mint egyes közlekedők. Én inkább ezt gondolom normális viselkedésnek. Lehet tolni ésszel is!-persze csak üzemmeleg állapotban.Nekem ha 2500-2800-ig forgatom és ott elszúrom simán tartja a tempót sőt el is huzok a sortól esetekben. Félre értés ne essék, én is szeretem hallani a motor hangját. Ha néha-néha megküldöd a gépet azzal még nem teszel rosszat neki. De amit az átlag ember csinál... Hideg reggelen be a gépbe, indít, majd csikorgó kerékkel el. Na ez az, ami öli a gépet (meg a többi közlekedő idegeit.) De egy kicsit elkanyarodtunk a topic témájától.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BeseSasa
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB Green Dragon
|
|
« Hozzászólás #601 Dátum: 2009. November 29. - 12:26:29 » |
|
Érdeklődni szeretnék hogy volna nekem egy garnítúra 195/65 R15 bridgestone téligumim 75%osak fel tudom tenni a lacettimre és jók is lennének hozzá vagy vegyek újakat? ezt az egy szezont kéne kibírniuk a gyári gumijaim ugyibár 196/55 R15 és nemtom hogy jó lenne e rá a 65ös gumi avagy sem.
Válaszotokat előre is köszönöm üdv. Sasa
|
|
|
Naplózva
|
Ne szidd a bacilusokat: sok emberben csak ők képviselik a kultúrát
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #602 Dátum: 2009. November 29. - 12:39:02 » |
|
Érdeklődni szeretnék hogy volna nekem egy garnítúra 195/65 R15 bridgestone téligumim 75%osak fel tudom tenni a lacettimre és jók is lennének hozzá vagy vegyek újakat? ezt az egy szezont kéne kibírniuk a gyári gumijaim ugyibár 196/55 R15 és nemtom hogy jó lenne e rá a 65ös gumi avagy sem.
Felrakhatod, nekem is ilyen méret van már 2 éve. Csak ne tekerd teljesen ütközésig balra a kormányt.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #603 Dátum: 2009. November 29. - 13:27:02 » |
|
Felrakhatod, nekem is ilyen méret van már 2 éve. Csak ne tekerd teljesen ütközésig balra a kormányt. Jobbra lehet..?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #604 Dátum: 2009. November 29. - 13:42:22 » |
|
Felrakhatod, nekem is ilyen méret van már 2 éve. Csak ne tekerd teljesen ütközésig balra a kormányt. Jobbra lehet..? Igen!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #605 Dátum: 2009. November 29. - 14:10:34 » |
|
Felrakhatod, nekem is ilyen méret van már 2 éve. Csak ne tekerd teljesen ütközésig balra a kormányt. Inkább kerüld el az ütközést! Tehát hamarabb tekerd el, mint az ütközés bekövetkezik...
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
BeseSasa
Teljes tag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #606 Dátum: 2009. November 29. - 16:51:16 » |
|
Köszönöm a hozzászólásokat! akk felteszem csak nem ütközök! Parancs értve!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #607 Dátum: 2009. November 29. - 19:46:36 » |
|
Felrakhatod, nekem is ilyen méret van már 2 éve. Csak ne tekerd teljesen ütközésig balra a kormányt. Jobbra lehet..? Igen! Namostakkor én ezt mán nemértem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #608 Dátum: 2009. November 29. - 21:03:31 » |
|
Felrakhatod, nekem is ilyen méret van már 2 éve. Csak ne tekerd teljesen ütközésig balra a kormányt. Jobbra lehet..? Igen! Namostakkor én ezt mán nemértem... Én sem értem, de így van. Balra tekerve beleér valamibe, jobbra viszont semmibe. Valószínűleg a kocsi bal oldala keskenyebb mint a jobb.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #609 Dátum: 2009. November 30. - 11:58:00 » |
|
Felrakhatod, nekem is ilyen méret van már 2 éve. Csak ne tekerd teljesen ütközésig balra a kormányt. Jobbra lehet..? Igen! Namostakkor én ezt mán nemértem... Én sem értem, de így van. Balra tekerve beleér valamibe, jobbra viszont semmibe.Valószínűleg a kocsi bal oldala keskenyebb mint a jobb. Balra a felező, jobbra az árokban a semmi..
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
BeseSasa
Teljes tag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #610 Dátum: 2009. November 30. - 18:55:14 » |
|
nekem nem ér bele semmibe! se jobbra se balra mmint a téligumi a kocsiba majd azért megpróbálom főúton menetközben 90nél eltekerni jobbra utána balra h beleér e vmibe a kerék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #611 Dátum: 2009. December 01. - 12:58:39 » |
|
Sajna épp most vadászok 1 db nyári gumit, mert volt egy alattomos defektem Debrecenben. Gumis megnézte, aszongya nem lyukas. Előtte sajna néhány száz métert mentem vele laposan, és most, a téli gumi felrakásakor tudatosította bennem az otthoni gumisom, hogy kuka, mert a belseje teljesen szétment. Szerencse, hogy erős az oldalfala, mert kaphattam volna durrdefektet is ezután. Egyébként szög volt benne.
És ha már itt tartunk: ha valaki tud 1 db Yokohama Parada Spec2 215/40R17-es abroncsot, ne halgassa el! Használt is lehet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. December 07. - 08:31:14 írta Döme »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #612 Dátum: 2009. December 01. - 15:35:00 » |
|
nekem nem ér bele semmibe! se jobbra se balra mmint a téligumi a kocsiba majd azért megpróbálom főúton menetközben 90nél eltekerni jobbra utána balra h beleér e vmibe a kerék Csak akkor ér bele valamibe, ha teljesen balra van tekerve, amikor már visít a szervó. Én 90nél nem tekergetném a kormányt egyik végállásból a másikba. Nem a kerék fog beleérni valamibe, hanem a tükröd az aszfaltba.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
BeseSasa
Teljes tag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #613 Dátum: 2009. December 01. - 17:48:49 » |
|
hát jah... az viszont nem kellemes dolog! nem olcsó egy új tükör... am már felkerültek rá a téli papucsok igaz nem 195/65×R15 hanem 185/65×15 és semmi gond velük nem ér senki semmihez .... szal "don't fos, no para"...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #614 Dátum: 2009. December 01. - 22:50:54 » |
|
hát jah... az viszont nem kellemes dolog! nem olcsó egy új tükör... am már felkerültek rá a téli papucsok igaz nem 195/65×R15 hanem 185/65×15 és semmi gond velük nem ér senki semmihez .... szal "don't fos, no para"... Én is a 185/65×15 téli mérettel járok immár 3. éve.elöl Michelin,hátul Semperit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|