cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #405 Dátum: 2009. Június 30. - 14:34:04 » |
|
Csatlakoznék csavardi kollégához, bár csökkentett igényekkel (brazil hólekvár nem kell ) 1 db használt Hankook Optimo K406-ra (195/55/R15) lenne szükségem, de nagyon. Ha esetleg lenne valakinek felesleges... (Budapest és környéke, ha lehetne... ; S.O.S. jeligére...) Előre is köszi... Szia Nem Befogadó Barátom! Azt hiszem tudok Rajtad segíteni, de az én pótkerekem még szűz, így is érdekelne? Én áttértem a 195/60-15-ös méretre. Esetleg valahogy megoldhatjuk, ha ezzel segítek. De csak szerdától van itthon a kocsim. Hívj fel, ha más megoldást nem találsz! Üdv: Gidy a kitagadott, bezzeg Fülöp... De előtte mérd meg légyszi, hogy mekkora a kopásjelzőnél a profilmélysége! Gidykém, persze, hogy érdekel! Hívlak szerdáig... És megmérem a profilmélységet... Végülis arra jutottam magammal - és Gidyvel -, hogy előrehozom az előzetes tervek szerint jövő tavasszal esedékes gumicserét... Két típussal szemezek: 1., Peremvédős Kumho ECSTA SPT KU31 195/55R15 méretben (Ákciósan most 16990.-/db) - ez a gumi sajna nincs 195/60R15-ben 2., Kumho Solus KH17 195/60R15 méretben (Ákciósan 16439.-/db) - ez viszont nem peremvédős Mindegyiknek kiváló teszteredményei vannak, erősen ajánlottak az ADAC szerint... Vélemény valaki hozzáértőtől...? (Acélfelnire kerülnek...) Csak egy apró megjegyzés....mielőtt veszel, nézd meg a gumiboxban is. Jó árakon dolgoznak, Kapitány is itt vette.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #406 Dátum: 2009. Június 30. - 17:05:56 » |
|
Csatlakoznék csavardi kollégához, bár csökkentett igényekkel (brazil hólekvár nem kell ) 1 db használt Hankook Optimo K406-ra (195/55/R15) lenne szükségem, de nagyon. Ha esetleg lenne valakinek felesleges... (Budapest és környéke, ha lehetne... ; S.O.S. jeligére...) Előre is köszi... Szia Nem Befogadó Barátom! Azt hiszem tudok Rajtad segíteni, de az én pótkerekem még szűz, így is érdekelne? Én áttértem a 195/60-15-ös méretre. Esetleg valahogy megoldhatjuk, ha ezzel segítek. De csak szerdától van itthon a kocsim. Hívj fel, ha más megoldást nem találsz! Üdv: Gidy a kitagadott, bezzeg Fülöp... De előtte mérd meg légyszi, hogy mekkora a kopásjelzőnél a profilmélysége! Gidykém, persze, hogy érdekel! Hívlak szerdáig... És megmérem a profilmélységet... Végülis arra jutottam magammal - és Gidyvel -, hogy előrehozom az előzetes tervek szerint jövő tavasszal esedékes gumicserét... Két típussal szemezek: 1., Peremvédős Kumho ECSTA SPT KU31 195/55R15 méretben (Ákciósan most 16990.-/db) - ez a gumi sajna nincs 195/60R15-ben 2., Kumho Solus KH17 195/60R15 méretben (Ákciósan 16439.-/db) - ez viszont nem peremvédős Mindegyiknek kiváló teszteredményei vannak, erősen ajánlottak az ADAC szerint... Vélemény valaki hozzáértőtől...? (Acélfelnire kerülnek...) Csak egy apró megjegyzés....mielőtt veszel, nézd meg a gumiboxban is. Jó árakon dolgoznak, Kapitány is itt vette. Nem merem megkockáztatni, hogy addig várjak, amíg megyek felétek (mert megyek, és ezt nyugodtan veheted fenyegetésnek ... )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 30. - 17:16:37 írta kripic »
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #407 Dátum: 2009. Június 30. - 17:08:28 » |
|
Szerintem acélfelnire nem szükséges peremvédős gumi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #409 Dátum: 2009. Június 30. - 19:28:01 » |
|
Szerintem acélfelnire nem szükséges peremvédős gumi.
Nem ez volt a kiválasztási szempont, csak éppen ez egyszerűen ilyen... Ártani biztosan nem árt... Nem árt, de szerintem egy acélfelni pereme kijebb esik, mint egy alufelnié, így védelmi szerepe nincs. Egyébként én is a 195/60-as gumit választanám. Komfortosabb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #410 Dátum: 2009. Június 30. - 20:28:01 » |
|
Csatlakoznék csavardi kollégához, bár csökkentett igényekkel (brazil hólekvár nem kell ) 1 db használt Hankook Optimo K406-ra (195/55/R15) lenne szükségem, de nagyon. Ha esetleg lenne valakinek felesleges... (Budapest és környéke, ha lehetne... ; S.O.S. jeligére...) Előre is köszi... Szia Nem Befogadó Barátom! Azt hiszem tudok Rajtad segíteni, de az én pótkerekem még szűz, így is érdekelne? Én áttértem a 195/60-15-ös méretre. Esetleg valahogy megoldhatjuk, ha ezzel segítek. De csak szerdától van itthon a kocsim. Hívj fel, ha más megoldást nem találsz! Üdv: Gidy a kitagadott, bezzeg Fülöp... De előtte mérd meg légyszi, hogy mekkora a kopásjelzőnél a profilmélysége! Gidykém, persze, hogy érdekel! Hívlak szerdáig... És megmérem a profilmélységet... Végülis arra jutottam magammal - és Gidyvel -, hogy előrehozom az előzetes tervek szerint jövő tavasszal esedékes gumicserét... Két típussal szemezek: 1., Peremvédős Kumho ECSTA SPT KU31 195/55R15 méretben (Ákciósan most 16990.-/db) - ez a gumi sajna nincs 195/60R15-ben 2., Kumho Solus KH17 195/60R15 méretben (Ákciósan 16439.-/db) - ez viszont nem peremvédős Mindegyiknek kiváló teszteredményei vannak, erősen ajánlottak az ADAC szerint... Vélemény valaki hozzáértőtől...? (Acélfelnire kerülnek...) Csak egy apró megjegyzés....mielőtt veszel, nézd meg a gumiboxban is. Jó árakon dolgoznak, Kapitány is itt vette. Nem merem megkockáztatni, hogy addig várjak, amíg megyek felétek (mert megyek, és ezt nyugodtan veheted fenyegetésnek ... ) 1. Kapitánynak is futár vitte házhoz és még úgy is olcsóbb volt, mint Pesten 2. Ha az idő nem szorítana...lehet még a nyáron megyünk Pest felé, nagyon szívesen felvinném, ha itt találnál megfelelőt
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #411 Dátum: 2009. Június 30. - 20:30:02 » |
|
Igy van, raadasul en extrem meretet kertem es volt. A k 105 mintazat nem jo? Ujabb technologia es nagyon jol vizsgazott az ADAC teszten!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #412 Dátum: 2009. Június 30. - 20:31:45 » |
|
És az sem mellékes, hogy Ladlac éppen most van itt...ha lenne a gumisnak készlet, akkor pénteken fel is vinné neked! (Jó mi? más f....ülével verni a csalánt )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #414 Dátum: 2009. Július 01. - 09:18:02 » |
|
Csatlakoznék csavardi kollégához, bár csökkentett igényekkel (brazil hólekvár nem kell ) 1 db használt Hankook Optimo K406-ra (195/55/R15) lenne szükségem, de nagyon. Ha esetleg lenne valakinek felesleges... (Budapest és környéke, ha lehetne... ; S.O.S. jeligére...) Előre is köszi... Szia Nem Befogadó Barátom! Azt hiszem tudok Rajtad segíteni, de az én pótkerekem még szűz, így is érdekelne? Én áttértem a 195/60-15-ös méretre. Esetleg valahogy megoldhatjuk, ha ezzel segítek. De csak szerdától van itthon a kocsim. Hívj fel, ha más megoldást nem találsz! Üdv: Gidy a kitagadott, bezzeg Fülöp... De előtte mérd meg légyszi, hogy mekkora a kopásjelzőnél a profilmélysége! Gidykém, persze, hogy érdekel! Hívlak szerdáig... És megmérem a profilmélységet... Végülis arra jutottam magammal - és Gidyvel -, hogy előrehozom az előzetes tervek szerint jövő tavasszal esedékes gumicserét... Két típussal szemezek: 1., Peremvédős Kumho ECSTA SPT KU31 195/55R15 méretben (Ákciósan most 16990.-/db) - ez a gumi sajna nincs 195/60R15-ben 2., Kumho Solus KH17 195/60R15 méretben (Ákciósan 16439.-/db) - ez viszont nem peremvédős Mindegyiknek kiváló teszteredményei vannak, erősen ajánlottak az ADAC szerint... Vélemény valaki hozzáértőtől...? (Acélfelnire kerülnek...) Csak egy apró megjegyzés....mielőtt veszel, nézd meg a gumiboxban is. Jó árakon dolgoznak, Kapitány is itt vette. Nem merem megkockáztatni, hogy addig várjak, amíg megyek felétek (mert megyek, és ezt nyugodtan veheted fenyegetésnek ... ) 1. Kapitánynak is futár vitte házhoz és még úgy is olcsóbb volt, mint Pesten 2. Ha az idő nem szorítana...lehet még a nyáron megyünk Pest felé, nagyon szívesen felvinném, ha itt találnál megfelelőt Meg nekem is. Hajnalban megrendeltem, más nap délelőtt itt volt. Nagyon jó áron. Próbálkozz vele bátran.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #415 Dátum: 2009. Július 01. - 10:59:21 » |
|
És az sem mellékes, hogy Ladlac éppen most van itt...ha lenne a gumisnak készlet, akkor pénteken fel is vinné neked! (Jó mi? más f....ülével verni a csalánt ) Ja, én is örülnék, ha nyaralásból hazafelé még 4 gumit is be kellene szuszakolni a csomagtartóba... (Bár a klubkutya ketrece most nincs velük, úgyhogy tényleg, máris hívom... ) Egyébként Kumho-t egyáltalán nem találtam a gumiboxnál, a'sszem marad az Automax/Stargumi, mint beszerzési forrás.. Azért köszönöm mindenkinek.... Kapitány Hankook k105-ről beszélt, nem Kumhoról!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #416 Dátum: 2009. Július 01. - 12:38:05 » |
|
És az sem mellékes, hogy Ladlac éppen most van itt...ha lenne a gumisnak készlet, akkor pénteken fel is vinné neked! (Jó mi? más f....ülével verni a csalánt ) Ja, én is örülnék, ha nyaralásból hazafelé még 4 gumit is be kellene szuszakolni a csomagtartóba... (Bár a klubkutya ketrece most nincs velük, úgyhogy tényleg, máris hívom... ) Egyébként Kumho-t egyáltalán nem találtam a gumiboxnál, a'sszem marad az Automax/Stargumi, mint beszerzési forrás.. Azért köszönöm mindenkinek.... Kapitány Hankook k105-ről beszélt, nem Kumhoról! Fogtam elsőre is . Egyébként mégiscsak sikerült szerválnom egy használt Honkook K406-ot, úgyhogy a csere egyenlőre elhalasztva
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #417 Dátum: 2009. Július 01. - 16:54:08 » |
|
És az sem mellékes, hogy Ladlac éppen most van itt...ha lenne a gumisnak készlet, akkor pénteken fel is vinné neked! (Jó mi? más f....ülével verni a csalánt ) Ja, én is örülnék, ha nyaralásból hazafelé még 4 gumit is be kellene szuszakolni a csomagtartóba... (Bár a klubkutya ketrece most nincs velük, úgyhogy tényleg, máris hívom... ) Egyébként Kumho-t egyáltalán nem találtam a gumiboxnál, a'sszem marad az Automax/Stargumi, mint beszerzési forrás.. Azért köszönöm mindenkinek.... Kapitány Hankook k105-ről beszélt, nem Kumhoról! Fogtam elsőre is . Egyébként mégiscsak sikerült szerválnom egy használt Honkook K406-ot, úgyhogy a csere egyenlőre elhalasztva Vidékről majdnem gyorsabban megoldódott volna felszállítással együtt mint a "nagy" BP-n. Ma telefonált holnap ott van!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #418 Dátum: 2009. Július 04. - 07:58:11 » |
|
És az sem mellékes, hogy Ladlac éppen most van itt...ha lenne a gumisnak készlet, akkor pénteken fel is vinné neked! (Jó mi? más f....ülével verni a csalánt ) Max. felszerelve, mert egy befőttes gumi sem fért volna be a csomagtartóba...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Kiki
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #419 Dátum: 2009. Július 16. - 15:35:40 » |
|
16" alufelni van a lacettin 205/45R16 gumival, de szerintem ez eléggé peres. Milyet lehetne rátenni ami magasabb, ami elfér még. Ha valaki tudja írja meg nekem
köszike
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|