WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #375 Dátum: 2009. Június 05. - 09:41:10 » |
|
Tettcikkk! Lehet, hogy a soft tuning részbe kellett volna raknom? Sajnos már én is beüzemeltem ezt a gyári felszerelést egyszer.... Nekem teljes értékű, akkor már biztos, hogy nubira 3ként gyártották le a lacsimat.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #376 Dátum: 2009. Június 05. - 09:51:20 » |
|
Tettcikkk! Lehet, hogy a soft tuning részbe kellett volna raknom? Sajnos már én is beüzemeltem ezt a gyári felszerelést egyszer.... Nem is ezért néztem meg. Miért hagyta kék színűnek? Legalább festené át pirosra... sztem
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #377 Dátum: 2009. Június 05. - 11:07:48 » |
|
Tettcikkk! Lehet, hogy a soft tuning részbe kellett volna raknom? Sajnos már én is beüzemeltem ezt a gyári felszerelést egyszer.... Nekem teljes értékű, akkor már biztos, hogy nubira 3ként gyártották le a lacsimat. Azt hiszem 2006-tól van ilyen nyomi pótkerék. Nekem rendes mértű van.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #378 Dátum: 2009. Június 05. - 11:13:03 » |
|
Tettcikkk! Lehet, hogy a soft tuning részbe kellett volna raknom? Sajnos már én is beüzemeltem ezt a gyári felszerelést egyszer.... Nekem teljes értékű, akkor már biztos, hogy nubira 3ként gyártották le a lacsimat. Azt hiszem 2006-tól van ilyen nyomi pótkerék. Nekem rendes mértű van. Vagy csak az előző tulaj arra cserélte a Tiédet....nem? Nyaralásra én is teljes értékű kereket (1 téli gumis acélfelni) rakok be.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #379 Dátum: 2009. Június 05. - 12:15:01 » |
|
Tettcikkk! Lehet, hogy a soft tuning részbe kellett volna raknom? Sajnos már én is beüzemeltem ezt a gyári felszerelést egyszer.... Nekem teljes értékű, akkor már biztos, hogy nubira 3ként gyártották le a lacsimat. Azt hiszem 2006-tól van ilyen nyomi pótkerék. Nekem rendes mértű van. Vagy csak az előző tulaj arra cserélte a Tiédet....nem? Nyaralásra én is teljes értékű kereket (1 téli gumis acélfelni) rakok be. Nem! Gyárilag ilyen.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #380 Dátum: 2009. Június 05. - 13:31:17 » |
|
Tettcikkk! Lehet, hogy a soft tuning részbe kellett volna raknom? Sajnos már én is beüzemeltem ezt a gyári felszerelést egyszer.... Nekem teljes értékű, akkor már biztos, hogy nubira 3ként gyártották le a lacsimat. Azt hiszem 2006-tól van ilyen nyomi pótkerék. Nekem rendes mértű van. Vagy csak az előző tulaj arra cserélte a Tiédet....nem? Nyaralásra én is teljes értékű kereket (1 téli gumis acélfelni) rakok be. Nem! Gyárilag ilyen. 2006-os modellévtől (2005 év végén gyártott már az!) csak szükség pótkerék van. Meg Euro IV-es motor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #381 Dátum: 2009. Június 05. - 18:55:55 » |
|
Tettcikkk! Lehet, hogy a soft tuning részbe kellett volna raknom? Sajnos már én is beüzemeltem ezt a gyári felszerelést egyszer.... Nekem teljes értékű, akkor már biztos, hogy nubira 3ként gyártották le a lacsimat. Azt hiszem 2006-tól van ilyen nyomi pótkerék. Nekem rendes mértű van. Vagy csak az előző tulaj arra cserélte a Tiédet....nem? Nyaralásra én is teljes értékű kereket (1 téli gumis acélfelni) rakok be. Nem! Gyárilag ilyen. 2006-os modellévtől (2005 év végén gyártott már az!) csak szükség pótkerék van. Meg Euro IV-es motor. Ez így van. Én a 2005. szeptemberében vásárolt Kalosomat (ami már 2006-os modellévű volt) is szükségpótkerékkel vettem át. A Cruze-ban viszont már megint teljesértékű van. Erről jut eszembe, Esztergomban már valaki vett egy Cruze-t, itt parkol a házunk előtt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #382 Dátum: 2009. Június 05. - 19:09:44 » |
|
Tettcikkk! Lehet, hogy a soft tuning részbe kellett volna raknom? Sajnos már én is beüzemeltem ezt a gyári felszerelést egyszer.... Nekem teljes értékű, akkor már biztos, hogy nubira 3ként gyártották le a lacsimat. Azt hiszem 2006-tól van ilyen nyomi pótkerék. Nekem rendes mértű van. Vagy csak az előző tulaj arra cserélte a Tiédet....nem? Nyaralásra én is teljes értékű kereket (1 téli gumis acélfelni) rakok be. Nem! Gyárilag ilyen. 2006-os modellévtől (2005 év végén gyártott már az!) csak szükség pótkerék van. Meg Euro IV-es motor. Ez így van. Én a 2005. szeptemberében vásárolt Kalosomat (ami már 2006-os modellévű volt) is szükségpótkerékkel vettem át. A Cruze-ban viszont már megint teljesértékű van. Erről jut eszembe, Esztergomban már valaki vett egy Cruze-t, itt parkol a házunk előtt. Te nagyon gyanús vagy nekem!!!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #383 Dátum: 2009. Június 05. - 21:08:50 » |
|
Tettcikkk! Lehet, hogy a soft tuning részbe kellett volna raknom? Sajnos már én is beüzemeltem ezt a gyári felszerelést egyszer.... Nem is ezért néztem meg. Miért hagyta kék színűnek? Legalább festené át pirosra... sztem Nekem is ilyen ronda kék van... Nem festem át, illetve sose lássam...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Evil
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #384 Dátum: 2009. Június 08. - 18:05:30 » |
|
Sziasztok!
Igazából nem tudom hova írjam ezt a problémát ezért írom ide, olyan gondom van hogy leginkább gyorsításkor vagy elinduláskor hallok egy zörgő hangot ami leginkább valami surmáló lemezre emlékeztet de nem tudunk rájönni hogy honnan is jön, lécci ha van valakinek valami ötlete irja le!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #385 Dátum: 2009. Június 08. - 19:14:25 » |
|
Sziasztok!
Igazából nem tudom hova írjam ezt a problémát ezért írom ide, olyan gondom van hogy leginkább gyorsításkor vagy elinduláskor hallok egy zörgő hangot ami leginkább valami surmáló lemezre emlékeztet de nem tudunk rájönni hogy honnan is jön, lécci ha van valakinek valami ötlete irja le!!!!
Próbáld meg leszűkíteni a kört,hogy nagyjából honnan jöhet a hang,úgy könnyebb volna segíteni.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Pittike
|
|
« Hozzászólás #386 Dátum: 2009. Június 08. - 21:55:09 » |
|
Sziasztok!
Hátsó kipuffdob előtt a csövön 2 db hővédő lemez zörög, mert elrohadt a bilincs. 4 pöttyöt neki a heggesztővel...
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
Evil
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #387 Dátum: 2009. Június 13. - 12:53:53 » |
|
Üdv
Megnéztem a kipuff csövön a hőterelő lemezek bilincseit de nincsenek megrohadva, tartanak rendesen csak egy kicsit rozsdásak. Inkább valahonnan előlről jön hang.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #388 Dátum: 2009. Június 13. - 14:20:12 » |
|
Üdv
Megnéztem a kipuff csövön a hőterelő lemezek bilincseit de nincsenek megrohadva, tartanak rendesen csak egy kicsit rozsdásak. Inkább valahonnan előlről jön hang.
Nézesd meg a kipufogó flexijét. Nálam pl. az kezdi megadni magát, és ilyen halk, zörgő, súrlódó hangot ad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Evil
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #389 Dátum: 2009. Június 13. - 14:47:01 » |
|
Hát már túlnőtt azon hogy én megtaláljam mi is zörög úgyhogy viszem valami szakihoz, amúgy 2500-3000-es fordulatnál gyorsításkor hallatszik a legjobban de még mindig nem hallatszik annyira hogy tudjam honnan is jön
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|