ladlac
|
|
« Hozzászólás #330 Dátum: 2009. április 01. - 19:02:44 » |
|
Én meg csak egyszerűen felraktam a meglévő alu felnis nyári gumijaimat, minden flanc nélkül. Utána elmentem teletankolni, mert holnaptól drágább lesz a nafta, és persze beállítottam a légnyomást is, mert kellett. Erre ki akar kitúrni a kompresszortól? Na ki? Hát egy klubos SW-s cartárs. Naná, hogy LadLac volt! Szóval mindjárt tartottunk egy spontán minitalit, ezúttal tényleg véletlenül. De jó is volt!
No! Ladlac már az utcán mászkál? Ezek szerint felépült. Remélem nem feledkezett meg róla, hogy húsvéti nyuszit is kell alakítania mostanában! Nem felejt Ladlac... !
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #331 Dátum: 2009. április 01. - 20:22:26 » |
|
Mivel Gidy és ladlac is diszkréten hallgat: Ma reggel átgumizás során kiderült, hogy három felnimben is akkora ütések vannak, hogy azokra gumit tenni felelőtlenség, mert hazavágják a futóművet. Igen, mert nekem nincs lemezfelnim télire, ezért kénytelen- kelletlen alufelniken telezek. És itt volt a bibi, a javítás idejére min álljon az autó? Gyors körtelefon a közelben lakó klubtársaknak és Gidy Apu 1,5 óra mulva megjelent, mint mentőangyal. Az aluk javításon, elvileg pénteken felrakjuk a gumikkal. A vas most apu téli gumijain és lemezfelnijein áll, ezeken gurultam haza. Nem is mozdulok velük, csak ha nagyon muszály, mert az autó egy picit még lejjebb került. Projekt: 1. Lemezfelni beszerzése- mivel a Semperitek most vannak túl a 2. téen ebben a méretben ---> lehetetlent megközelítő feladat. 2. Egy alufelni szett beszerzése télire is ----> ebben a méretben könnyebben megoldható, csak a járulékos költségek (javítás, gumi le- fel szerelése) lesznek húzosak minden tél után.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #332 Dátum: 2009. április 01. - 20:48:49 » |
|
Mivel Gidy és ladlac is diszkréten hallgat: Ma reggel átgumizás során kiderült, hogy három felnimben is akkora ütések vannak, hogy azokra gumit tenni felelőtlenség, mert hazavágják a futóművet. Igen, mert nekem nincs lemezfelnim télire, ezért kénytelen- kelletlen alufelniken telezek. És itt volt a bibi, a javítás idejére min álljon az autó? Gyors körtelefon a közelben lakó klubtársaknak és Gidy Apu 1,5 óra mulva megjelent, mint mentőangyal. Az aluk javításon, elvileg pénteken felrakjuk a gumikkal. A vas most apu téli gumijain és lemezfelnijein áll, ezeken gurultam haza. Nem is mozdulok velük, csak ha nagyon muszály, mert az autó egy picit még lejjebb került. Projekt: 1. Lemezfelni beszerzése- mivel a Semperitek most vannak túl a 2. téen ebben a méretben ---> lehetetlent megközelítő feladat. 2. Egy alufelni szett beszerzése télire is ----> ebben a méretben könnyebben megoldható, csak a járulékos költségek (javítás, gumi le- fel szerelése) lesznek húzosak minden tél után.
Felnikkel is foglalkozik a gumibox....lehet összefutunk még kerékügylet kapcsán? (vagy Te jössz értük vagy én viszem) Te nagyon rossz vagy az égieknél Kapitány! Ennyi baj csőstül!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #333 Dátum: 2009. április 01. - 20:56:12 » |
|
Szerintem várható volt. Az, hogy az előző telet megúszta némi apró járdázásból elbizakodottá tett. Az idei tél kemény volt... Aktuálissá majd nyár végén válik a dolog, de újba nem feccölnék pénzt. Egyéként Gidy téli papucsa jól fest az autón (WERES fekete) csak kéne az a 16".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #334 Dátum: 2009. április 02. - 08:27:55 » |
|
Szerintem várható volt. Az, hogy az előző telet megúszta némi apró járdázásból elbizakodottá tett. Az idei tél kemény volt... Aktuálissá majd nyár végén válik a dolog, de újba nem feccölnék pénzt. Egyéként Gidy téli papucsa jól fest az autón (WERES fekete) csak kéne az a 16".
Pedig télre nem lenne baj egy 15-ös csak mondjuk picit nagyobb átmérőjű gumival, mondjuk amit Cápa és én is használunk. Janinak meg még nagyobb van fent.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fidó
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #335 Dátum: 2009. április 02. - 12:42:54 » |
|
Sziasztok! SZERINTETEK A LACETTINEK JÓ A 205×50×15-ÖS GUMI??,
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #336 Dátum: 2009. április 02. - 13:59:26 » |
|
Sziasztok! SZERINTETEK A LACETTINEK JÓ A 205×50×15-ÖS GUMI??, Ha arra vagy kíváncsi, hogy elfér-e, akkor igen, jó! Nekem 205/60R15 van rajta.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #337 Dátum: 2009. április 02. - 18:19:20 » |
|
ÜDV mi a legnagyobb gumi ami átalakitás nélkül fel fér a szedánra?
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #338 Dátum: 2009. április 03. - 19:36:48 » |
|
Sziasztok! SZERINTETEK A LACETTINEK JÓ A 205×50×15-ÖS GUMI??, Ha arra vagy kíváncsi, hogy elfér-e, akkor igen, jó! Nekem 205/60R15 van rajta. Parány virslik. :-D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #339 Dátum: 2009. április 03. - 19:50:43 » |
|
Na, találtam felniket, használtakat. egy a gond: az ET szám 38 illetve 42. A Lacsié meg 44. Akkor ezek nem jók, ugye?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #340 Dátum: 2009. április 03. - 19:54:37 » |
|
Na, találtam felniket, használtakat. egy a gond: az ET szám 38 illetve 42. A Lacsié meg 44. Akkor ezek nem jók, ugye?
Cap! Kérdezd meg a szakértőket, ők megmondják, hogy jó, vagy nem jó hozzá! Más: Ne feledd a szelepeket! Akkor vasárnap minitali!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #341 Dátum: 2009. április 03. - 19:55:52 » |
|
Jó szelepek nem felejt (a jobb első amgy is ereszt). Honap odaviszem őket az Etelére, okés?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #342 Dátum: 2009. április 03. - 20:07:32 » |
|
Szerintem felmennek rá, csak kijebb kerül a felni, mint az eredeti. De mivel van bőven hely, szerintem nem fognak kilógni a kerékjáratokból. Anno a Kalosomon ET35-ös felnik voltak, aminek a gyári ET száma szintén 44 volt (ha jól emlékszem)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #343 Dátum: 2009. április 03. - 20:14:27 » |
|
Szerintem felmennek rá, csak kijebb kerül a felni, mint az eredeti. De mivel van bőven hely, szerintem nem fognak kilógni a kerékjáratokból. Anno a Kalosomon ET35-ös felnik voltak, aminek a gyári ET száma szintén 44 volt (ha jól emlékszem) Nekem ET35 vagy 37 van, már nem emlékszem. Ha kell, holnap megnézem. Az ET38 biztos jó egy normál lacsira, de a tiedre?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #344 Dátum: 2009. április 03. - 20:17:47 » |
|
De mit jelent az ET szám?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|