Komis
|
 |
« Hozzászólás #135 Dátum: 2008. Szeptember 19. - 08:27:35 » |
|
Nálam gyárilag Hankook. Csak halkan jegyzem meg: kritikán aluli minőség. Szerintem egyszerűen szégyen ilyen vackot szerelni gyárilag. Hangos és egészen kis vízre is azonnal felúszik 90-100 környékén. Kész életveszély.
Le is cserélem most Pirelli P7-re.
Hát, hangosnak hangos valóban, de a vizet köpi, mint egy szőkőkút! Az igaz, hogy sokat szórakoztam a guminyomással, mire megtaláltam ami nekem+kocsinak fekszik a napi használatban. Ami engem zavar, az a kavicsgyűjtése.
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #136 Dátum: 2008. Szeptember 19. - 09:57:59 » |
|
Nálam gyárilag Hankook. Csak halkan jegyzem meg: kritikán aluli minőség. Szerintem egyszerűen szégyen ilyen vackot szerelni gyárilag. Hangos és egészen kis vízre is azonnal felúszik 90-100 környékén. Kész életveszély.
Hát, hangosnak hangos valóban, de a vizet köpi, mint egy szőkőkút! Az igaz, hogy sokat szórakoztam a guminyomással, mire megtaláltam ami nekem+kocsinak fekszik a napi használatban. Ami engem zavar, az a kavicsgyűjtése. A kavics gyűjtés majd elmúlik, csak menni kell pár tízezer kilométert. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
gatsy
|
 |
« Hozzászólás #137 Dátum: 2008. Szeptember 19. - 10:41:35 » |
|
Nálam is jól működnek a gyárilag szerelt K7-es Hankookok, volt jónéhány hosszabb túrám, kellemetlen időben szakadó esővel, sőt Lengyelországban jártunk úgy, hogy ott még inkább a téliek kellettek volna, de semmilyen problémám nem volt vele. Valóban hangosabbak, de zavaró szinten ez nálam csak rosszabb útszakaszokon jelentkezik, egyébként bőven az elviselhetőn belül van (persze saját fülre számítva  ) Mondjuk nem valószínű, hogy cserekor mindenáron ismt Hankookot fogok választani, de alapvetően jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
 |
« Hozzászólás #138 Dátum: 2008. Szeptember 19. - 11:32:11 » |
|
Hát, hangosnak hangos valóban, de a vizet köpi, mint egy szőkőkút! Az igaz, hogy sokat szórakoztam a guminyomással, mire megtaláltam ami nekem+kocsinak fekszik a napi használatban. Ami engem zavar, az a kavicsgyűjtése. A kavics gyűjtés majd elmúlik, csak menni kell pár tízezer kilométert.  Igazad van! A sivatagban nincs kavics... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #139 Dátum: 2008. Szeptember 19. - 13:02:05 » |
|
Hát, hangosnak hangos valóban, de a vizet köpi, mint egy szőkőkút! Az igaz, hogy sokat szórakoztam a guminyomással, mire megtaláltam ami nekem+kocsinak fekszik a napi használatban. Ami engem zavar, az a kavicsgyűjtése. A kavics gyűjtés majd elmúlik, csak menni kell pár tízezer kilométert.  Igazad van! A sivatagban nincs kavics...  Ha ez nektek kavicsgyűjtő, akkor mit szólnátok a téli UG7-hez? Na az gyűjti a kavicsot! Meg az üvegszilánkot is, hogy a fene egye meg!  Nekem tavasszal mindig úgy folytatódik a téliek leszerelése, hogy mosás, aztán kavicskaparászás egy-másfél órán át, majd lefújásuk és eltárolásuk. De cserébe viszont szépen megy hóban, latyakban meg elsőrangú a jó kis esőminta miatt!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Komis
|
 |
« Hozzászólás #140 Dátum: 2008. Október 14. - 11:18:33 » |
|
a napom ráment..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
 |
« Hozzászólás #141 Dátum: 2008. Október 14. - 11:19:24 » |
|
...mire felraktam a képeket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #142 Dátum: 2008. Október 14. - 12:40:29 » |
|
Éppen most jöttem meg a gumistól...felkerültek a téli papucsok. 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Hetényi Károly
Friss hús
Nem elérhető
1,4 Star +
|
 |
« Hozzászólás #143 Dátum: 2008. Október 14. - 13:14:09 » |
|
Éppen most jöttem meg a gumistól...felkerültek a téli papucsok.  Én még várok vele 2-3 hetet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #144 Dátum: 2008. Október 15. - 09:15:29 » |
|
Ha valaki téli gumiban gondolkodna a legközelebbi taliig: www.gumibox.huAjánlom őket ár és megbízhatóság terén is. HB-s lévén korlátozott mennyiségben akár el is tudnám vinni a talira, de van futárszolgálat is. A 185/60-as méretűek egész barátságos áron vannak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #145 Dátum: 2008. Október 15. - 20:07:55 » |
|
Végre sikerült kerítenem lemezfelnit elég barátságos áron. Jól gondolom hogy ahhoz külön csavarokat is kell vennem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #146 Dátum: 2008. Október 15. - 20:13:25 » |
|
Végre sikerült kerítenem lemezfelnit elég barátságos áron. Jól gondolom hogy ahhoz külön csavarokat is kell vennem?
Jók a gyáriak is. Én mikor alufelnit vettem a gumis megnézte a gyári csavarokat és azt mondta jók az aluhoz is csak nem olyan szépek.
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #147 Dátum: 2008. Október 15. - 20:14:34 » |
|
Általában a lemezfelnihez másik kúpszögű csavar kell, mint az alukhoz. De mivel gyárilag adnak a lacsihoz ha lemezfelnisen veszi valaki, az aluhoz meg benne van az árban ha veszel csakúgy, mint a központosító gyűrű és a középfuratra való kupak. Vagy neked eredetileg gyári alus kereked van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #148 Dátum: 2008. Október 15. - 20:23:10 » |
|
Általában a lemezfelnihez másik kúpszögű csavar kell, mint az alukhoz. De mivel gyárilag adnak a lacsihoz ha lemezfelnisen veszi valaki, az aluhoz meg benne van az árban ha veszel csakúgy, mint a központosító gyűrű és a középfuratra való kupak. Vagy neked eredetileg gyári alus kereked van? Igen, a Platinum szint alufelnit is magában foglal. Tehát vehetek még 16db csavart is. Hogyé adják az ilyeneket?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #149 Dátum: 2008. Október 15. - 20:25:26 » |
|
Általában a lemezfelnihez másik kúpszögű csavar kell, mint az alukhoz. De mivel gyárilag adnak a lacsihoz ha lemezfelnisen veszi valaki, az aluhoz meg benne van az árban ha veszel csakúgy, mint a központosító gyűrű és a középfuratra való kupak. Vagy neked eredetileg gyári alus kereked van? Igen, a Platinum szint alufelnit is magában foglal. Tehát vehetek még 16db csavart is. Hogyé adják az ilyeneket? A gyári lemezfeni csavarnak ugyan olyan a kialakítása mint amilyen az alufelnikhez kell. Legalábbis ez enyémen olyan van. De egy gumis megmondja neked, hogy jók-e.
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
|