diablo77
|
|
« Hozzászólás #990 Dátum: 2010. Május 10. - 19:27:34 » |
|
Kamikaze is 195/50-es gumikat használ, ha jól tudom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #991 Dátum: 2010. Május 10. - 19:31:16 » |
|
Kamikaze is 195/50-es gumikat használ, ha jól tudom.
Jól tudod
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #993 Dátum: 2010. Május 14. - 19:20:26 » |
|
amúgy mostanság a fékek takarítása után még hangosabb lett a köszörülés. csak fékezéskor, meg balra kanyarnál nincs hang.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #994 Dátum: 2010. Május 14. - 19:29:19 » |
|
amúgy mostanság a fékek takarítása után még hangosabb lett a köszörülés. csak fékezéskor, meg balra kanyarnál nincs hang. Fékzsirt fujtatok rá?
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #995 Dátum: 2010. Május 15. - 06:37:57 » |
|
amúgy mostanság a fékek takarítása után még hangosabb lett a köszörülés. csak fékezéskor, meg balra kanyarnál nincs hang. Megkopott a féknyereg tartó tüskéje. Cseréld meg őket, az egy ideig megoldja a dolgot. Az alsót fölülre, a fölsőt alulra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #996 Dátum: 2010. Május 15. - 06:41:08 » |
|
amúgy mostanság a fékek takarítása után még hangosabb lett a köszörülés. csak fékezéskor, meg balra kanyarnál nincs hang. Fékzsirt fujtatok rá? Viccnek szántad, pedig van ilyen!!! Pl. a Textar is gyárt/forgalmaz. Én az övéket használtam. Persze nem a súrlódó felületre kell kenni, hanem a fékbetét hátuljára, és a féknyeregre. Megakadályozza a fék furcsa hangjait.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #997 Dátum: 2010. Május 15. - 15:12:55 » |
|
amúgy mostanság a fékek takarítása után még hangosabb lett a köszörülés. csak fékezéskor, meg balra kanyarnál nincs hang. Megkopott a féknyereg tartó tüskéje. Cseréld meg őket, az egy ideig megoldja a dolgot. Az alsót fölülre, a fölsőt alulra. tehát, akkor hosszú távra érdemes új tüskéket venni? vagy komplett van a féknyereggel a tüske?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #998 Dátum: 2010. Május 18. - 10:12:58 » |
|
amúgy mostanság a fékek takarítása után még hangosabb lett a köszörülés. csak fékezéskor, meg balra kanyarnál nincs hang. Megkopott a féknyereg tartó tüskéje. Cseréld meg őket, az egy ideig megoldja a dolgot. Az alsót fölülre, a fölsőt alulra. tehát, akkor hosszú távra érdemes új tüskéket venni? vagy komplett van a féknyereggel a tüske? Külön tüskét nem lehet kapni, csak a féknyereggel együtt. Max. egy jó gépműhelybe lehet új tüskéket gyártatni+a féknyerget felfúratni (mert a nyereg rész is kopik, nem csak a tüske). Cseréld meg a tüskéket, és ha szerencséd van eltűnik a hang. Legalább egy kis időre. Ha így lesz, tudni fogod, hogy ez a hang oka.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #999 Dátum: 2010. Június 02. - 16:17:37 » |
|
Tegnp hazafele menet fogtam egy jo godrot. Nem lättam, mert viz takarta es nem tudtam kikerülni a szembeforgalom miatt. Olyan jo 40-es tempoval mentem ät rajta. remelem nem lettek ovälak a felnieim, bär ma reggel a repterre menet nem räzott az M0- on 110- es temponäl. Ja, a godor egy nappal koräbban meg nem volt ott.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1000 Dátum: 2010. Június 02. - 16:39:28 » |
|
Tegnp hazafele menet fogtam egy jo godrot. Nem lättam, mert viz takarta es nem tudtam kikerülni a szembeforgalom miatt. Olyan jo 40-es tempoval mentem ät rajta. remelem nem lettek ovälak a felnieim, bär ma reggel a repterre menet nem räzott az M0- on 110- es temponäl. Ja, a godor egy nappal koräbban meg nem volt ott.
Ilyenek ezek a güdrök! hip-hop otteremnek.Nekem nincs ilyen gondom,a volvó felnik birják.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1001 Dátum: 2010. Június 02. - 17:10:06 » |
|
Ilyenek ezek a güdrök! hip-hop otteremnek.Nekem nincs ilyen gondom,a volvó felnik birják. Volvo felnik? Hát ott minek strapabírót gyártani? Ott utak vannak nem de? Magyarországra kellenek a páncélkerekek, nem oda. Vagy ez a speciális ide exportált Volvokhoz van? Mert akkor okés a dolog.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Shark
|
|
« Hozzászólás #1002 Dátum: 2010. Június 02. - 17:25:39 » |
|
Nemrégiben elszállt az egyik hátsó lengőm. Cseréltettem. Próbáltam hozzá Monroe-t nézni, de az nincs. Akkor mondta a szaki, hogy Monroe 3 év garanciát vállal a lengéscsillapítókra. De itt Parasztországon csak egy évet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1003 Dátum: 2010. Június 02. - 17:30:03 » |
|
Ilyenek ezek a güdrök! hip-hop otteremnek.Nekem nincs ilyen gondom,a volvó felnik birják. Volvo felnik? Hát ott minek strapabírót gyártani? Ott utak vannak nem de? Magyarországra kellenek a páncélkerekek, nem oda. Vagy ez a speciális ide exportált Volvokhoz van? Mert akkor okés a dolog. Ahogy az autót is a felnit is ütésálónak gyártja a volvó.Mármint a többi márkához képest.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1004 Dátum: 2010. Június 03. - 16:46:14 » |
|
Ilyenek ezek a güdrök! hip-hop otteremnek.Nekem nincs ilyen gondom,a volvó felnik birják. Na, nem hipp- hopp termett ott, kellett neki egy iccaka, meg sok eso. Mivel siman allt a viz az uton es nem vagyok Superman nem lattam. Borbet felni. Talan kibirja.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|