ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #225 Dátum: 2008. November 21. - 21:30:44 » |
|
Egyedüli előnye, hogy talán sportosabb, hátrányai pedig a nagyobb sérülésveszély gumira, felnire, majd vizsgánál, az ára, a nagyobb fogyasztás, és sérülés esetén a pótlása. szóval ez lehet, hogy csak az én véleményem, de én mocsokfalvi vagyok, én biztos nem váltanék. A véleményeket kérdezted, ez is egy volt...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #226 Dátum: 2008. November 22. - 00:59:43 » |
|
sebijoe! Neked 205/45 vagy 205/40 es gumi volt fennt, és ha 205/45 akkor a gyári futómű meg ültetés nélkül, mert a kalkulátor nagyobb eltérést dob ki!
205/40X17 van ültetés nélkül.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. November 22. - 12:32:50 írta sebijoe »
|
Naplózva
|
|
|
|
gabor_08
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #227 Dátum: 2008. November 22. - 16:10:08 » |
|
Köszönöm mindenkinek a véleményét!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #228 Dátum: 2008. November 23. - 17:12:07 » |
|
A Semperit téli gumijaim tegnap megszólgálták az összes beléjük fektetett (nem kevés) forintot. A közlekedési horror során mindössze kétszer csúsztam meg. A második volt a komolyabb, mert a kertben tolatás közben megpróbáltam eltalálni anyósom kutyáját. A lelkes vadászösztön elfeldtette a csúszós hegyoldalt. A kutya túlélte, sérülésmentesen távozott.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #229 Dátum: 2008. November 23. - 17:59:26 » |
|
A Semperit téli gumijaim tegnap megszólgálták az összes beléjük fektetett (nem kevés) forintot. A közlekedési horror során mindössze kétszer csúsztam meg. A második volt a komolyabb, mert a kertben tolatás közben megpróbáltam eltalálni anyósom kutyáját. A lelkes vadászösztön elfeldtette a csúszós hegyoldalt. A kutya túlélte, sérülésmentesen távozott.
Mindkettőtöknek mázlija volt. a kutyának, hogy haladékot kapott, Neked meg, hogy nem kellett fagyott földbe ásni gödröt, és ráültetni virágot. Majd, ha enyhül az idő, akkor biztosan sikerülni fog, és már csak hat kutyája marad az anyósnak, ami bőven sok még!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #230 Dátum: 2008. November 24. - 11:34:12 » |
|
Nézegettem ma felniket a neten. Hát az OZ fogott meg legjobban, de darabja 39 pénz 16" vagy 17", bár az ár a 17-esre vonatkozott. Én majd 16"-ban gondolkodnék. Arra 205/50-es gumi való? Gondolom az is majdnem annyi darabja mint a felni. Azért az a 2 kiló elég durva, bár több évre szól a dolog ugyebár. Hitelt birod?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #231 Dátum: 2008. November 24. - 12:40:39 » |
|
Köszönöm mindenkinek a véleményét!
A kombihoz meg van már az Eibach ültetőrugó!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #232 Dátum: 2008. November 25. - 17:29:59 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #233 Dátum: 2008. November 25. - 17:44:47 » |
|
Nézegettem ma felniket a neten. Hát az OZ fogott meg legjobban, de darabja 39 pénz 16" vagy 17", bár az ár a 17-esre vonatkozott. Én majd 16"-ban gondolkodnék. Arra 205/50-es gumi való? Gondolom az is majdnem annyi darabja mint a felni. Azért az a 2 kiló elég durva, bár több évre szól a dolog ugyebár. Hitelt birod? Nekünk Dezent 17-s van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #234 Dátum: 2008. November 25. - 17:45:59 » |
|
Remek. Én nem tudom így tárolni, pláne forgatni a gumikat. Tehát marad, ahogy eddig volt. Egymáson fektetve. letakarva, sötétnek sötét, de tulajdonképpen a külső hőmérsékletnél csak pár fokkal melegebb helyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #235 Dátum: 2008. November 25. - 19:02:43 » |
|
Nézegettem ma felniket a neten. Hát az OZ fogott meg legjobban, de darabja 39 pénz 16" vagy 17", bár az ár a 17-esre vonatkozott. Én majd 16"-ban gondolkodnék. Arra 205/50-es gumi való? Gondolom az is majdnem annyi darabja mint a felni. Azért az a 2 kiló elég durva, bár több évre szól a dolog ugyebár. Hitelt birod? Nekünk Dezent 17-s van Én ennyire durvát nem merek majd felrakatni. Kicsit nagyobb peremmel kéne nekem.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #236 Dátum: 2008. November 25. - 19:15:00 » |
|
És még az én vasam szúrja a szervek pilácsát?!!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #237 Dátum: 2008. November 25. - 19:28:31 » |
|
Az utolsó szót kicsit másként olvastam elsőre
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #238 Dátum: 2008. November 25. - 19:48:37 » |
|
Az utolsó szót kicsit másként olvastam elsőre Na de Giovanni! A fiamról el tudsz képzelni ilyet? Remélem csak nyomdahibára gondoltál?! Cap ilyet nem írna, mert roppant szabálytisztelőnek neveltem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|