diablo77
|
|
« Hozzászólás #120 Dátum: 2008. Július 31. - 08:13:04 » |
|
15-ös ET35 alufelni felmegy a Lacsira? Gondoltam télre jó lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #121 Dátum: 2008. Július 31. - 11:47:05 » |
|
Szerintem fel kell, hogy menjen! A 38-ast tudom, hogy jó. Az a 3 mm a perem felé még el kell, hogy férjen! Azért próba!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #122 Dátum: 2008. Július 31. - 14:13:17 » |
|
Szerintem fel kell, hogy menjen! A 38-ast tudom, hogy jó. Az a 3 mm a perem felé még el kell, hogy férjen! Azért próba! Nekem 38-as az alu, az még elmegy. 35-ös szerintem is próbás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #123 Dátum: 2008. Július 31. - 20:17:08 » |
|
Viszont találtam gyönyörű 17-es alukat jó gumikkal 65-ért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #124 Dátum: 2008. Július 31. - 20:30:16 » |
|
Viszont találtam gyönyörű 17-es alukat jó gumikkal 65-ért.
Infót, képet kérünk!!!! Típus?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
schimi
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #125 Dátum: 2008. Augusztus 08. - 08:08:58 » |
|
Sziasztok! Egy félig OFF kérdésem volna: itt olvastam, hogy a Lacik gyárilag Hankook abroncsokkal szereltek. Ez tuti-mindegyik-100%? Kérdés oka: adott egy 1 éves Laci, állítólagos 6500km futásteljesítménnyel. No most vagy nagyon nem tetszett a tulajnak a Hankook (lehetséges, itt is olvastam, hogy pl. hangos), vagy már 6500km alatt elkopott , vagy esetleg mégsem egészen annyit futott az autó, mint amit az óra mutat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #126 Dátum: 2008. Augusztus 08. - 08:59:07 » |
|
Sziasztok! Egy félig OFF kérdésem volna: itt olvastam, hogy a Lacik gyárilag Hankook abroncsokkal szereltek. Ez tuti-mindegyik-100%? Kérdés oka: adott egy 1 éves Laci, állítólagos 6500km futásteljesítménnyel. No most vagy nagyon nem tetszett a tulajnak a Hankook (lehetséges, itt is olvastam, hogy pl. hangos), vagy már 6500km alatt elkopott , vagy esetleg mégsem egészen annyit futott az autó, mint amit az óra mutat... Minden új Hankookal szerelt. De nem a magyar gyártmánnyal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #127 Dátum: 2008. Augusztus 08. - 09:14:36 » |
|
Sziasztok! Egy félig OFF kérdésem volna: itt olvastam, hogy a Lacik gyárilag Hankook abroncsokkal szereltek. Ez tuti-mindegyik-100%? Kérdés oka: adott egy 1 éves Laci, állítólagos 6500km futásteljesítménnyel. No most vagy nagyon nem tetszett a tulajnak a Hankook (lehetséges, itt is olvastam, hogy pl. hangos), vagy már 6500km alatt elkopott , vagy esetleg mégsem egészen annyit futott az autó, mint amit az óra mutat... Minden új Hankookal szerelt. De nem a magyar gyártmánnyal. Nem mert inkább KUMHO a másik koreai gumival kerültek Magyarországra az autók.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #128 Dátum: 2008. Augusztus 08. - 12:22:28 » |
|
Sziasztok! Egy félig OFF kérdésem volna: itt olvastam, hogy a Lacik gyárilag Hankook abroncsokkal szereltek. Ez tuti-mindegyik-100%? Kérdés oka: adott egy 1 éves Laci, állítólagos 6500km futásteljesítménnyel. No most vagy nagyon nem tetszett a tulajnak a Hankook (lehetséges, itt is olvastam, hogy pl. hangos), vagy már 6500km alatt elkopott , vagy esetleg mégsem egészen annyit futott az autó, mint amit az óra mutat... Minden új Hankookal szerelt. De nem a magyar gyártmánnyal. Nem mert inkább KUMHO a másik koreai gumival kerültek Magyarországra az autók. Nekem is Kumho van fent gyárilag...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #129 Dátum: 2008. Augusztus 08. - 14:01:49 » |
|
Sziasztok! Egy félig OFF kérdésem volna: itt olvastam, hogy a Lacik gyárilag Hankook abroncsokkal szereltek. Ez tuti-mindegyik-100%? Kérdés oka: adott egy 1 éves Laci, állítólagos 6500km futásteljesítménnyel. No most vagy nagyon nem tetszett a tulajnak a Hankook (lehetséges, itt is olvastam, hogy pl. hangos), vagy már 6500km alatt elkopott , vagy esetleg mégsem egészen annyit futott az autó, mint amit az óra mutat... Minden új Hankookal szerelt. De nem a magyar gyártmánnyal. Nem mert inkább KUMHO a másik koreai gumival kerültek Magyarországra az autók. Nekem is Kumho van fent gyárilag... Nekem Hankook volt fent. A családban lévő Aveón is az van. Sőt, amíg vártam az autót a Gombosénál, a Sedan WTCC-n is az van. Még direkt meg is néztem, hol gyártották.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #130 Dátum: 2008. Augusztus 08. - 18:20:40 » |
|
Nekem a Kaloson Kumho volt a Lacettin Hankook van. Állítálóg a Kumho jobb minőségű.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Augusztus 16. - 19:16:40 írta diablo77 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #131 Dátum: 2008. Augusztus 08. - 18:58:40 » |
|
Nekem a Kaloson Kumha volt a Lacettin Hankook van. Állítálóg a Kumho jobb minőségű.
Lanosomon Hankook volt, 20000 km után lehetett kidobni. Lacin most tettem előre a hátsókat, kb 25000 km van bennük eddíg
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #132 Dátum: 2008. Augusztus 14. - 14:19:54 » |
|
Sziasztok! Egy félig OFF kérdésem volna: itt olvastam, hogy a Lacik gyárilag Hankook abroncsokkal szereltek. Ez tuti-mindegyik-100%? Kérdés oka: adott egy 1 éves Laci, állítólagos 6500km futásteljesítménnyel. No most vagy nagyon nem tetszett a tulajnak a Hankook (lehetséges, itt is olvastam, hogy pl. hangos), vagy már 6500km alatt elkopott , vagy esetleg mégsem egészen annyit futott az autó, mint amit az óra mutat... Ez önmagában semmit nem jelent. Az én gépemen már akkor sem a gyári gumi volt, amikor kigördült a szervizből. Még előtte "elcseréltem".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Imperial WTCC
Friss hús
Nem elérhető
WTCC Street
|
|
« Hozzászólás #133 Dátum: 2008. Szeptember 17. - 23:17:30 » |
|
Nálam gyárilag Hankook. Csak halkan jegyzem meg: kritikán aluli minőség. Szerintem egyszerűen szégyen ilyen vackot szerelni gyárilag. Hangos és egészen kis vízre is azonnal felúszik 90-100 környékén. Kész életveszély.
Le is cserélem most Pirelli P7-re.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #134 Dátum: 2008. Szeptember 18. - 11:36:13 » |
|
No még egy dolog, amiben nem feltétlenül értek egyet a cartársakkal. Nekem -azon kívül, hogy picit hangosak, de ez félig a futómű hangja is- semmi bajom a gumikkal. Kb. 15000 van bennük, (a többi a télikben) de csak az elsőkön látható jelentősebb kopás, a hátsók tulajdon képpen csak "futottak". Kanyarban fognak, nem nyikorognak, tehát nem túl kemények. Autópályás tempóban (130-140) sincs aquaplaning. Persze a téli UG7-esek lényegesen több vizet szorítanak ki, de az tulajdonképpen esőmintás. Szerintem hétköznapi használatra megfelelőek ezek a Hankook-ok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|