gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #1155 Dátum: 2010. December 04. - 13:07:25 » |
|
Kérdés: 195/50 R15 téligumit Ti hány bárra fújnátok?
max 2.2-re,nekem 195/55 R15 van(Bridgestone LM 30-as)kb.2200km után azt mondom volt már jobb garnitúrám is(21500 pénzért/darab),ami olcsóbb is volt.Az elöző lacsira használt Nokian WR-t vettem,az egy álom.+20 fokban olyan mint a nyári,hidegben meg verhetetlen.Új ára az újabb verziónak 37e./db lenne,de megérné. 37e-ért én 2 gumit vennék /60-asban, 1 nyárit és 1 téli. Az megérné , de 1 gumiért ennyit adni. Szerintem is sok a 37e-s darab ár,de mint írtam is használtan vettem a Nokiant(30e/4db).Úgy már jobb vétel,nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Levi75
Teljes tag
Nem elérhető
SW Elite ACC 2,0d
|
|
« Hozzászólás #1156 Dátum: 2010. December 06. - 21:50:54 » |
|
A kisebb légtérfogat miatt növelni kell a nyomást 1-2 tizeddel! Nekem a télim 185/60r15 (nagyobb térfogat) és 2,3-al járok vegyes terheléssel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1157 Dátum: 2010. December 06. - 22:42:11 » |
|
A kisebb légtérfogat miatt növelni kell a nyomást 1-2 tizeddel! Nekem a télim 185/60r15 (nagyobb térfogat) és 2,3-al járok vegyes terheléssel. Én is így gondoltam, na de... Végig jártam a kutakat itt helyben, és a MOL kutaknál a tömlő leszerelve, Shell-nél dettó nem működik. Oké hogy hideg van, na de ennyire
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1158 Dátum: 2010. December 07. - 08:41:38 » |
|
A kisebb légtérfogat miatt növelni kell a nyomást 1-2 tizeddel! Nekem a télim 185/60r15 (nagyobb térfogat) és 2,3-al járok vegyes terheléssel. Én is így gondoltam, na de... Végig jártam a kutakat itt helyben, és a MOL kutaknál a tömlő leszerelve, Shell-nél dettó nem működik. Oké hogy hideg van, na de ennyire Barkácsáruházakban lehet kapni hobby-kompresszort, ami jópár évig elszuszog. Hozzá egy nyomásmérős pisztoly és nincs többé gond a kerekekkel, gyerek labdájával, biciklikkel, gumicsónakkal, stb.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1159 Dátum: 2010. December 07. - 12:45:38 » |
|
A kisebb légtérfogat miatt növelni kell a nyomást 1-2 tizeddel! Nekem a télim 185/60r15 (nagyobb térfogat) és 2,3-al járok vegyes terheléssel. Én is így gondoltam, na de... Végig jártam a kutakat itt helyben, és a MOL kutaknál a tömlő leszerelve, Shell-nél dettó nem működik. Oké hogy hideg van, na de ennyire Barkácsáruházakban lehet kapni hobby-kompresszort, ami jópár évig elszuszog. Hozzá egy nyomásmérős pisztoly és nincs többé gond a kerekekkel, gyerek labdájával, biciklikkel, gumicsónakkal, stb. Így is kicsi már a garázs
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1160 Dátum: 2010. December 07. - 13:47:46 » |
|
A kisebb légtérfogat miatt növelni kell a nyomást 1-2 tizeddel! Nekem a télim 185/60r15 (nagyobb térfogat) és 2,3-al járok vegyes terheléssel. Én is így gondoltam, na de... Végig jártam a kutakat itt helyben, és a MOL kutaknál a tömlő leszerelve, Shell-nél dettó nem működik. Oké hogy hideg van, na de ennyire Barkácsáruházakban lehet kapni hobby-kompresszort, ami jópár évig elszuszog. Hozzá egy nyomásmérős pisztoly és nincs többé gond a kerekekkel, gyerek labdájával, biciklikkel, gumicsónakkal, stb. Így is kicsi már a garázs Tedd a csomagtartóba...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1161 Dátum: 2010. December 07. - 15:37:12 » |
|
A kisebb légtérfogat miatt növelni kell a nyomást 1-2 tizeddel! Nekem a télim 185/60r15 (nagyobb térfogat) és 2,3-al járok vegyes terheléssel. Én is így gondoltam, na de... Végig jártam a kutakat itt helyben, és a MOL kutaknál a tömlő leszerelve, Shell-nél dettó nem működik. Oké hogy hideg van, na de ennyire Barkácsáruházakban lehet kapni hobby-kompresszort, ami jópár évig elszuszog. Hozzá egy nyomásmérős pisztoly és nincs többé gond a kerekekkel, gyerek labdájával, biciklikkel, gumicsónakkal, stb. Így is kicsi már a garázs Kézi pumpa?
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1162 Dátum: 2010. December 07. - 18:11:34 » |
|
A kisebb légtérfogat miatt növelni kell a nyomást 1-2 tizeddel! Nekem a télim 185/60r15 (nagyobb térfogat) és 2,3-al járok vegyes terheléssel. Én is így gondoltam, na de... Végig jártam a kutakat itt helyben, és a MOL kutaknál a tömlő leszerelve, Shell-nél dettó nem működik. Oké hogy hideg van, na de ennyire Barkácsáruházakban lehet kapni hobby-kompresszort, ami jópár évig elszuszog. Hozzá egy nyomásmérős pisztoly és nincs többé gond a kerekekkel, gyerek labdájával, biciklikkel, gumicsónakkal, stb. Így is kicsi már a garázs Kézi pumpa? Az van vagy 4. Volt amelyik már új korában is használhatatlan volt Valami kisebb kompresszoron már én is gondolkodtam, de mind csak nagyokat láttam eddíg...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1163 Dátum: 2010. December 07. - 18:16:32 » |
|
A kisebb légtérfogat miatt növelni kell a nyomást 1-2 tizeddel! Nekem a télim 185/60r15 (nagyobb térfogat) és 2,3-al járok vegyes terheléssel. Én is így gondoltam, na de... Végig jártam a kutakat itt helyben, és a MOL kutaknál a tömlő leszerelve, Shell-nél dettó nem működik. Oké hogy hideg van, na de ennyire Barkácsáruházakban lehet kapni hobby-kompresszort, ami jópár évig elszuszog. Hozzá egy nyomásmérős pisztoly és nincs többé gond a kerekekkel, gyerek labdájával, biciklikkel, gumicsónakkal, stb. Így is kicsi már a garázs Kézi pumpa? Az van vagy 4. Volt amelyik már új korában is használhatatlan volt Valami kisebb kompresszoron már én is gondolkodtam, de mind csak nagyokat láttam eddíg... Pár ezerért lehet kapni szivargyújtóról müködtethető kompresszort, de, hogy mennyit ér azt nemtudom. Az kis helyen is elfér.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1164 Dátum: 2010. December 07. - 18:19:32 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1165 Dátum: 2010. December 07. - 18:26:53 » |
|
A kisebb légtérfogat miatt növelni kell a nyomást 1-2 tizeddel! Nekem a télim 185/60r15 (nagyobb térfogat) és 2,3-al járok vegyes terheléssel. Én is így gondoltam, na de... Végig jártam a kutakat itt helyben, és a MOL kutaknál a tömlő leszerelve, Shell-nél dettó nem működik. Oké hogy hideg van, na de ennyire Barkácsáruházakban lehet kapni hobby-kompresszort, ami jópár évig elszuszog. Hozzá egy nyomásmérős pisztoly és nincs többé gond a kerekekkel, gyerek labdájával, biciklikkel, gumicsónakkal, stb. Így is kicsi már a garázs Kézi pumpa? Az van vagy 4. Volt amelyik már új korában is használhatatlan volt Valami kisebb kompresszoron már én is gondolkodtam, de mind csak nagyokat láttam eddíg... Pár ezerért lehet kapni szivargyújtóról müködtethető kompresszort, de, hogy mennyit ér azt nemtudom. Az kis helyen is elfér. Nekem van, Tescoban vettem kb 8 éve. Bár ritkán használtam eddig (szerencsére), tökéletesen működik. Legutóbb pár hónapja a nővérem teljesen lapos kerekét fújtam fel vele 15 perc alatt az autón. Ennyi ideig egyfolytában nem érdemes használni, én is megszakítva használtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1166 Dátum: 2010. December 07. - 18:30:33 » |
|
Köszi. Szivargyújtósat nem hiszem, hogy veszek. Inkább olcsóbb 220-ast.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1167 Dátum: 2010. December 07. - 18:39:33 » |
|
Ok, de ha belefér olyat vegyél ami már elviszi a csavarozógépet is én minden kerékcserénél megfogadom, hogy veszek egyet kompresszorral, persze sose lett belöle semmi..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1168 Dátum: 2010. December 07. - 18:42:34 » |
|
Ok, de ha belefér olyat vegyél ami már elviszi a csavarozógépet is én minden kerékcserénél megfogadom, hogy veszek egyet kompresszorral, persze sose lett belöle semmi.. Az már szerintem nagyon komoly lenne Az a baj, hogy amennyit én pumpálok, bőven elég a sima pumpa, de annyira gáz, hogy egy igazi, normális, használható kézipumpát nem lehet kapni. Már vettem 4000-ért, de ugyanannyit ért, mint az 500 forintos...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1169 Dátum: 2010. December 07. - 19:01:24 » |
|
Pedig jó, legalábbis amit én használok. Ráadásul elemlámpaként és vészfényként is használható, a rajta lévő nyomásmérő meg csak 0.1 bart téved a gumis mérőjéhez képest.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|