peti74
|
|
« Hozzászólás #30 Dátum: 2008. Szeptember 08. - 19:17:46 » |
|
Igen Csesztreg valoban szép.
Ez esetben érezd magad letolva! Miről volt szó? Nem arról, hogy előtte jelzel??? Heee???
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
mottika
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #31 Dátum: 2008. Szeptember 08. - 20:05:13 » |
|
Sory valóban így volt, na majd Decemberben, mert visszamegyünk feltétlenül. Az igazság, hogy annyira felidegesítet a sok hülye, hogy haza rohantam összepakoltam a családot és elindultunk mindegy hova csak minél mesze pestöl. Egyébként sasoltam a kocsidat de sajnos nem láttam pedig a feleségemnek is mondtam hogy lakik itt egy klubtárs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CDX
Teljes tag
Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
|
« Hozzászólás #32 Dátum: 2008. Október 21. - 19:10:08 » |
|
Klubtársak!
A hosszú hétvégére tervezi e valaki,a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő látogatását? Aki jön, jelezze elérhetőséggel privi-ben,összehozunk egy minitalit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #33 Dátum: 2008. Október 21. - 19:17:41 » |
|
Klubtársak!
A hosszú hétvégére tervezi e valaki,a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő látogatását? Aki jön, jelezze elérhetőséggel privi-ben,összehozunk egy minitalit.
Van egy kiváló ötletem: várj meg ott, hétfőtől mi is ott leszünk! Hidd el, nem árt, ha még tovább maradsz ott, jót tesz az egészségednek! ..., és a pénztárcád is befér majd a farzsebedbe...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #34 Dátum: 2008. Október 21. - 20:38:18 » |
|
Ahoj Kapitány! Te hol szoktál kajálni, ha a nagy vassal vagy??
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #35 Dátum: 2008. Október 31. - 18:08:36 » |
|
Ahoj Kapitány! Te hol szoktál kajálni, ha a nagy vassal vagy?? Hát az ebédlőben. Van szakács, napi 3 étkezés és újabban kulcsom is az élelmiszer raktárhoz. Nem mintha kellen, régen volt, hogy éhes voltam hajón. A filippínók nagyon jól főznek. Sajnos.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #36 Dátum: 2008. Október 31. - 18:14:48 » |
|
Nem találtam jobb topikot, mert nem fínom.
MINDENKIT ÓVA INTEK BUDAPESTEN, A MAMMUT I. EMELETÉN LÉVŐ MANDARIN ÉTTEREMTŐL.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #37 Dátum: 2008. November 01. - 20:38:13 » |
|
Ahoj Kapitány! Te hol szoktál kajálni, ha a nagy vassal vagy?? Hát az ebédlőben. Van szakács, napi 3 étkezés és újabban kulcsom is az élelmiszer raktárhoz. Nem mintha kellen, régen volt, hogy éhes voltam hajón. A filippínók nagyon jól főznek. Sajnos. Arra gondoltam, hogy nem minden kikötöben tudsz a nagy vassal beparkolni az étteremhez
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #38 Dátum: 2008. November 02. - 14:32:15 » |
|
Ahoj Kapitány! Te hol szoktál kajálni, ha a nagy vassal vagy?? Hát az ebédlőben. Van szakács, napi 3 étkezés és újabban kulcsom is az élelmiszer raktárhoz. Nem mintha kellen, régen volt, hogy éhes voltam hajón. A filippínók nagyon jól főznek. Sajnos. Arra gondoltam, hogy nem minden kikötöben tudsz a nagy vassal beparkolni az étteremhez Hát igen, mifelénk a Drive in még nem nagyon münködik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #39 Dátum: 2008. November 03. - 07:50:57 » |
|
Ahoj Kapitány! Te hol szoktál kajálni, ha a nagy vassal vagy?? Hát az ebédlőben. Van szakács, napi 3 étkezés és újabban kulcsom is az élelmiszer raktárhoz. Nem mintha kellen, régen volt, hogy éhes voltam hajón. A filippínók nagyon jól főznek. Sajnos. Arra gondoltam, hogy nem minden kikötöben tudsz a nagy vassal beparkolni az étteremhez Hát igen, mifelénk a Drive in még nem nagyon münködik... Pedig jó lenne? Az Mc-be is be kell hajtani kaja előtt. Nem lehet a konyhán kezdeni, még ha a vas "nagyobbacska" is...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #40 Dátum: 2008. November 08. - 22:54:08 » |
|
6-s főút Szentlőrinc és Pécs között Tortyogó Panzió és Étterem - nagyon ajánlom!! Hatalmas adag étel és finom, ráadásul üdülésivel fizetve... 3 felnött és egy fél adag - 5 kis üdítővel 6500Ft
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #41 Dátum: 2009. Január 03. - 20:39:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #42 Dátum: 2009. Január 10. - 21:14:50 » |
|
Hali 95LE!
Miskolcot nagyon szépen összefoglaltad és minden szavad igaz! Mennyi időt töltöttél ott vagy netán miskolci vagy?
.
Igen ezt a vidéket erősítem. Nekem édesapám Bükkszentkereszten lakik 11 éve.Gyerekek.Gyönyörű.Nem szervezünk meg nyáron egy jó kis túrát?pusssz
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #43 Dátum: 2009. Január 11. - 08:47:33 » |
|
Hali 95LE!
Miskolcot nagyon szépen összefoglaltad és minden szavad igaz! Mennyi időt töltöttél ott vagy netán miskolci vagy?
.
Igen ezt a vidéket erősítem. Nekem édesapám Bükkszentkereszten lakik 11 éve.Gyerekek.Gyönyörű.Nem szervezünk meg nyáron egy jó kis túrát?pusssz Ha van rá igény kitalálok hozzá egy szép programot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #44 Dátum: 2009. Január 11. - 10:03:06 » |
|
Hali 95LE!
.
Igen ezt a vidéket erősítem. Nekem édesapám Bükkszentkereszten lakik 11 éve.Gyerekek.Gyönyörű.Nem szervezünk meg nyáron egy jó kis túrát?pusssz Ha van rá igény kitalálok hozzá egy szép programot. meglátjuk,a többiek mit reagálnak.
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
|