Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #15 Dátum: 2008. Július 08. - 20:33:08 » |
|
MEGFOGOTT CSESZTREG NAGYON SZÉP.Ide el kell mennem.:-).
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #16 Dátum: 2008. Július 10. - 03:54:41 » |
|
Szeretettel várlak, de kérem előtte jelezni! Weres! Be-beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #17 Dátum: 2008. Július 10. - 12:02:34 » |
|
Szeretettel várlak, de kérem előtte jelezni! Weres! Be-beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! ..., és, ha én is mennék? Együtt megyünk, akkor is örülsz? Akkor is Weres beeeeeeeee?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #18 Dátum: 2008. Július 10. - 13:07:50 » |
|
Jó fejek vagytok.Legalább mosolygok,mert a mai napom kész.Nehéz ezt feldolgozni,hogy hibáztam.És hibázhatok...nem tudom feldolgozni.puszi
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
mottika
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #19 Dátum: 2008. Július 10. - 21:52:42 » |
|
Ha hó én is megyek viszem Zsú 2 (a párom).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #20 Dátum: 2008. Július 13. - 20:21:29 » |
|
Mint szép táj, ha valaki a köröshegyi völgyhídon jár, ajánlom figyelmébe a gyönyörű látványt, ami a Balatonra nyílik "madártávlatból".
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #21 Dátum: 2008. Július 14. - 09:47:28 » |
|
Mint szép táj, ha valaki a köröshegyi völgyhídon jár, ajánlom figyelmébe a gyönyörű látványt, ami a Balatonra nyílik "madártávlatból".
Személykocsiból (pláne ha vezetsz) nem sokat látsz a korláttól... Ellenben ha alatta mész át az nagyon frankó!! Csak ne kéne annyit szlalomozni! Ha dolgozom, akkor nem a ’turista ösvényt’ szoktam használni. Innen a ’fonák helyzet”.
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #22 Dátum: 2008. Július 14. - 17:23:53 » |
|
Személykocsiból (pláne ha vezetsz) nem sokat látsz a korláttól... Ellenben ha alatta mész át az nagyon frankó!! Csak ne kéne annyit szlalomozni! Ha dolgozom, akkor nem a ’turista ösvényt’ szoktam használni. Innen a ’fonák helyzet”. Azért Siófok felöl elég jó a kilátás, visszafelé valóban csak buszról lehet tuti. Legközelebb megnézzük 7-esröl?
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #23 Dátum: 2008. Július 30. - 14:24:51 » |
|
Személykocsiból (pláne ha vezetsz) nem sokat látsz a korláttól... Ellenben ha alatta mész át az nagyon frankó!! Csak ne kéne annyit szlalomozni! Ha dolgozom, akkor nem a ’turista ösvényt’ szoktam használni. Innen a ’fonák helyzet”. Tegnap én is voltam alatta, lenyűgöző! Onnan látszik igazán, hogy mekkora!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #24 Dátum: 2008. Augusztus 14. - 20:23:40 » |
|
Balaton felvidéken voltam néhány napot. Sümegen csodaszám már a vár rendbetétele, és nívós műsort is adnak naponta háromszor. Megcsodáltuk Somló várát, gyerekkorom emlékét, Szigligetet, a Szent György hegyet, és a borászatokat (nem én, csak együtt voltunk!), persze fürödtünk a Balatonban, bejártuk a Káli medencét, a Kőtengert Szentbékkálán, (és szép felújított házaikat), ami káprázatos érdekesség, és szépség, megnéztük a geológiai parkot Hegyes tűn, a csodálatos bazalt folyásokat, és a hegyekről, várakról való csodálatos panorámákat. Ettünk, ittunk (én két sört is!), jót mulattunk, ja és Celldömölkön a vásáron jó cuccokat vettünk fillérekért, és alkudásból is jól vizsgáztunk. Aki kíváncsi a részletekre is, netán a rengetek képre is, az keressen fel! Szóval szuper jó volt!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #25 Dátum: 2008. Augusztus 16. - 20:30:12 » |
|
Fonyódi nyaraláson egy két házzal odébb voltak egy szürke és egy fekete Lacsetti is. Jó társaság... Tipp minden Fonyódon nyaralónak: vasútállomással szemben a rendőrség tömbjében van egy menüs kajálda. Jól főznek, jó (sőt nagyon jó) kiszolgálás, olcsó ár - akár üdülési csekkel rendezve.
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #26 Dátum: 2008. Szeptember 06. - 21:51:07 » |
|
Na ha szép tájak, akkor én is dobok egyet. Itt voltunk az idén: Omis, Makarska, Imotski http://hallfic.googlepages.com/omis2008
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #27 Dátum: 2008. Szeptember 07. - 11:54:59 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #28 Dátum: 2008. Szeptember 07. - 15:05:39 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mottika
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #29 Dátum: 2008. Szeptember 08. - 16:40:57 » |
|
Igen Csesztreg valoban szép.
|