Komis
|
 |
« Hozzászólás #75 Dátum: 2009. Július 14. - 08:10:30 » |
|
Balaton parti nyaralást tervezünk. Tudtok valamit ami üdülési csekkre is megoldható (1:1 arányban!)?
A Balatontourist is elfogadja... Ha nincsenek túl nagy igények, akkor pl. Vonyarcvashegy, és még cápaFerit is útba ejtheted...  lásd itt: Park KempingPÜ ment légyszi írj!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #76 Dátum: 2009. Augusztus 08. - 13:04:50 » |
|
Galéria- kirándulás- Erdély! Nézzétek meg okvetlenül! Kát, hogy most nem voltunk Barotival. De jövőre összehozzuk! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Komis
|
 |
« Hozzászólás #77 Dátum: 2009. Augusztus 16. - 07:12:48 » |
|
Voltunk nyaralás alatt Keszthelyen. Útközben település jelző tábla "Fenékpuszta". Párom meg is jegyezte találóan: Na elmondhatjuk, hogy voltunk a p*csába!  Most végig a part mentén és nem a főúton mentem. Gyönyörű települések vannak a csücsökben is. Egy-egy nyaralóra bizony kinyitottam a csipáim....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 16. - 07:18:12 írta Komis »
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #78 Dátum: 2009. Augusztus 16. - 10:52:37 » |
|
Voltunk nyaralás alatt Keszthelyen. Útközben település jelző tábla "Fenékpuszta". Párom meg is jegyezte találóan: Na elmondhatjuk, hogy voltunk a p*csába!  Most végig a part mentén és nem a főúton mentem. Gyönyörű települések vannak a csücsökben is. Egy-egy nyaralóra bizony kinyitottam a csipáim.... Hú....én meg elfelejtettelek visszahívni!!!!!!!  Wazzzeeee...bocsi! Igen zűrös volt a múlt hetem...mondjuk a következő se lesz lazább sokkal. 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Komis
|
 |
« Hozzászólás #79 Dátum: 2009. Augusztus 16. - 12:06:56 » |
|
Voltunk nyaralás alatt Keszthelyen. Útközben település jelző tábla "Fenékpuszta". Párom meg is jegyezte találóan: Na elmondhatjuk, hogy voltunk a p*csába!  Most végig a part mentén és nem a főúton mentem. Gyönyörű települések vannak a csücsökben is. Egy-egy nyaralóra bizony kinyitottam a csipáim.... Hú....én meg elfelejtettelek visszahívni!!!!!!!  Wazzzeeee...bocsi! Igen zűrös volt a múlt hetem...mondjuk a következő se lesz lazább sokkal.  Gondoltam, hogy zűr van a köbön! Semmi gond 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #80 Dátum: 2009. Augusztus 16. - 17:41:43 » |
|
Voltunk nyaralás alatt Keszthelyen. Útközben település jelző tábla "Fenékpuszta". Párom meg is jegyezte találóan: Na elmondhatjuk, hogy voltunk a p*csába!  Most végig a part mentén és nem a főúton mentem. Gyönyörű települések vannak a csücsökben is. Egy-egy nyaralóra bizony kinyitottam a csipáim.... Hú....én meg elfelejtettelek visszahívni!!!!!!!  Wazzzeeee...bocsi! Igen zűrös volt a múlt hetem...mondjuk a következő se lesz lazább sokkal.  Gondoltam, hogy zűr van a köbön! Semmi gond  De részemről gond, szégyenlem magam nagyon, ugyanis ha el is voltam havazva, azért egy csörgésre lett volna időm....bocsi de tényleg! Ilyenkor aug 20 környékén nagy a gebasz, mert sulikezdés előtt nagyon besűrűsödik, amit a nyáron nem tettünk meg. Anyuci szezonális melóhelyen van és nem egyszerű nyáron elszabadulnia, győzzük megoldani a dolgokat...ráadásul rokonok is voltak. Remélem jártok erre még és akkor megint összeröffenünk egy kicsit, mint tavaly! Üdv!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Komis
|
 |
« Hozzászólás #81 Dátum: 2009. Augusztus 17. - 14:23:08 » |
|
Voltunk nyaralás alatt Keszthelyen. Útközben település jelző tábla "Fenékpuszta". Párom meg is jegyezte találóan: Na elmondhatjuk, hogy voltunk a p*csába!  Most végig a part mentén és nem a főúton mentem. Gyönyörű települések vannak a csücsökben is. Egy-egy nyaralóra bizony kinyitottam a csipáim.... Hú....én meg elfelejtettelek visszahívni!!!!!!!  Wazzzeeee...bocsi! Igen zűrös volt a múlt hetem...mondjuk a következő se lesz lazább sokkal.  Gondoltam, hogy zűr van a köbön! Semmi gond  De részemről gond, szégyenlem magam nagyon, ugyanis ha el is voltam havazva, azért egy csörgésre lett volna időm....bocsi de tényleg! Ilyenkor aug 20 környékén nagy a gebasz, mert sulikezdés előtt nagyon besűrűsödik, amit a nyáron nem tettünk meg. Anyuci szezonális melóhelyen van és nem egyszerű nyáron elszabadulnia, győzzük megoldani a dolgokat...ráadásul rokonok is voltak. Remélem jártok erre még és akkor megint összeröffenünk egy kicsit, mint tavaly! Üdv! Nálad vagy nálam 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CDX
Teljes tag

Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
 |
« Hozzászólás #82 Dátum: 2009. Augusztus 18. - 20:41:42 » |
|
Erdélyi képek a galériában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #83 Dátum: 2009. Augusztus 18. - 21:06:04 » |
|
Erdélyi képek a galériában.
Nagyon szép képek és helyek(irigy vagyok nem kicsit) 
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #84 Dátum: 2009. Augusztus 20. - 21:48:55 » |
|
Balatonlellén, a Móló sétányon melegen ajánlom az Amigo éttermet. Normális árak, udvarias körülugrálós kiszolgálás (pedig tele volt a hely) és jó konyha!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #85 Dátum: 2009. Augusztus 21. - 16:33:07 » |
|
Mezőkövesden jártunk. Szuper volt a négy nap a Balneo- Wellness Hotelben. Ajánlom mindenkinek! Voltunk bent a városban szétnézni. Ami a férfiakat illeti, hát szuper klassz gépészeti múzeum van, rengeteg géppel, van még XIX. századi cucc is. Fantasztikus, hogy mit fejlődött a technika alig több, mint 100 év alatt. De persze az első találmányok a legnagyobb ötletek, korszerűsíteni már könnyebb lehet mindent. Ha arra jártok, és van műszaki érdeklődésetek, okvetlenül nézzétek meg!
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Komis
|
 |
« Hozzászólás #86 Dátum: 2010. Január 10. - 18:23:23 » |
|
Nos ma 18órától kezdődően egész évre aktuális programot javaslok:
PÉCS EurópaKultúrálisFővárosa 2010!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #87 Dátum: 2010. Január 10. - 19:39:15 » |
|
Komis! Nem úszod meg! Hozzád megyünk, készüj fel rá! Remélem szívesen látsz! ;)Ha már Te nem jöttél, én megyek, de a családdal. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
 |
« Hozzászólás #88 Dátum: 2010. Január 12. - 10:35:40 » |
|
Komis! Nem úszod meg! Hozzád megyünk, készüj fel rá! Remélem szívesen látsz! ;)Ha már Te nem jöttél, én megyek, de a családdal.  Édes a bosszú... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #89 Dátum: 2010. Március 01. - 22:18:17 » |
|
Hétvégén voltam egy kis túrán Flachauban és Salzburgban. Nekem nagy élmény volt, mert nem igen szoktam ilyen helyekre járni... főleg nem télen 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
|