mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #105 Dátum: 2010. Július 30. - 20:55:41 » |
|
Hú!! Szilvi megcsinálta az Erdélyből hozott áfonyából a pálinkát!!!!!! Igaz nem koslattunk 98%-os szesz után, hogy aztán felöntsük vízzel, hanem akadt itthon egy üveg Finlandia Vodka.... CUPP!!! Mennyei Manna! Még van, ha siettek, jut is Ugye rám is gondoltatok?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #106 Dátum: 2010. Július 30. - 20:59:19 » |
|
Hú!! Szilvi megcsinálta az Erdélyből hozott áfonyából a pálinkát!!!!!! Igaz nem koslattunk 98%-os szesz után, hogy aztán felöntsük vízzel, hanem akadt itthon egy üveg Finlandia Vodka.... CUPP!!! Mennyei Manna! Még van, ha siettek, jut is Mikor is jössz Pestre? Ne feledd betenni az üveget a kocsiba! Megkostolnám, ha már egyszer Erdélyben rossz társaságba kerültem, és elrontottatok.... Ez nem igaz!!!! Mindig lefeküdtél! Ott csak 3-an ittunk masszívan(Kripic, Akidobos, MNT) Hozzánk képest csak ipari tanuló lehetsz!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #107 Dátum: 2010. Július 30. - 22:53:52 » |
|
Hú!! Szilvi megcsinálta az Erdélyből hozott áfonyából a pálinkát!!!!!! Igaz nem koslattunk 98%-os szesz után, hogy aztán felöntsük vízzel, hanem akadt itthon egy üveg Finlandia Vodka.... CUPP!!! Mennyei Manna! Még van, ha siettek, jut is Mikor is jössz Pestre? Ne feledd betenni az üveget a kocsiba! Megkostolnám, ha már egyszer Erdélyben rossz társaságba kerültem, és elrontottatok.... Ez nem igaz!!!! Mindig lefeküdtél! Ott csak 3-an ittunk masszívan(Kripic, Akidobos, MNT) Hozzánk képest csak ipari tanuló lehetsz!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #108 Dátum: 2010. Július 30. - 22:55:58 » |
|
Hú!! Szilvi megcsinálta az Erdélyből hozott áfonyából a pálinkát!!!!!! Igaz nem koslattunk 98%-os szesz után, hogy aztán felöntsük vízzel, hanem akadt itthon egy üveg Finlandia Vodka.... CUPP!!! Mennyei Manna! Még van, ha siettek, jut is Ugye rám is gondoltatok? Gondolni gondoltunk..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #109 Dátum: 2010. Július 31. - 21:10:23 » |
|
Hú!! Szilvi megcsinálta az Erdélyből hozott áfonyából a pálinkát!!!!!! Igaz nem koslattunk 98%-os szesz után, hogy aztán felöntsük vízzel, hanem akadt itthon egy üveg Finlandia Vodka.... CUPP!!! Mennyei Manna! Még van, ha siettek, jut is Ugye rám is gondoltatok? Gondolni gondoltunk.. És? Ennyi? Akkor csak csuklok? Azt hittem böfögök, de látom már , hogy attól a pálesztől már nem fogok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #110 Dátum: 2010. Augusztus 01. - 08:26:09 » |
|
Hú!! Szilvi megcsinálta az Erdélyből hozott áfonyából a pálinkát!!!!!! Igaz nem koslattunk 98%-os szesz után, hogy aztán felöntsük vízzel, hanem akadt itthon egy üveg Finlandia Vodka.... CUPP!!! Mennyei Manna! Még van, ha siettek, jut is Ugye rám is gondoltatok? Gondolni gondoltunk.. És? Ennyi? Akkor csak csuklok? Azt hittem böfögök, de látom már , hogy attól a pálesztől már nem fogok! Jaj, hát nyitsd ki az ablakot, elküldöm fénypostán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #111 Dátum: 2010. Augusztus 10. - 09:47:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #112 Dátum: 2010. Augusztus 10. - 12:05:04 » |
|
Fogd rá a nyuszira, én is azt tettem!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #113 Dátum: 2010. Augusztus 12. - 14:50:08 » |
|
Jó apám tengerinek hívta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #114 Dátum: 2010. Augusztus 12. - 15:23:28 » |
|
Jó apám tengerinek hívta. Igen, mert a tengeren (óceánon) túlról jött!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #115 Dátum: 2010. Augusztus 13. - 04:24:14 » |
|
Jó apám tengerinek hívta. Igen, mert a tengeren (óceánon) túlról jött! Igen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #116 Dátum: 2010. Augusztus 13. - 04:45:26 » |
|
Jó apám tengerinek hívta. Igen, mert a tengeren (óceánon) túlról jött! Igen. Szatmárban málénak is nevezik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #117 Dátum: 2010. Augusztus 13. - 04:46:17 » |
|
Jó apám tengerinek hívta. Igen, mert a tengeren (óceánon) túlról jött! Igen. Szatmárban málénak is nevezik. Jaja, tényleg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #118 Dátum: 2010. Augusztus 13. - 09:33:39 » |