ZOTYA1983
|
|
« Dátum: 2008. Március 14. - 23:25:58 » |
|
Hátha van valakinek rejtett kincse amit érdemes közkincsé tenni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 14. - 23:37:21 írta ZOTYA1983 »
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1 Dátum: 2008. Március 14. - 23:40:12 » |
|
Hátha van valakinek rejtett kincse amit érdemes közkincsé tenni.
Na azt már nem! Sosem adnám el! Ez amolyan sokatvágyódott, végremegszerzett elsőkeresetes emlékmű nálam. Technics, még Made in Japan, nem China!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #2 Dátum: 2008. Március 14. - 23:45:32 » |
|
Nekem van 1 akai kazis magnó mehet a licit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #3 Dátum: 2008. Március 14. - 23:47:44 » |
|
Nekem van 1 akai kazis magnó mehet a licit Mire lehet használni?Macskahajigálás esetleg?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #4 Dátum: 2008. Március 14. - 23:49:49 » |
|
Nekem van 1 akai kazis magnó mehet a licit Mire lehet használni?Macskahajigálás esetleg? Azon kívül lehet vele villanyszámlát növelni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #5 Dátum: 2008. Március 14. - 23:51:11 » |
|
Nekem van 1 akai kazis magnó mehet a licit Mire lehet használni?Macskahajigálás esetleg? Azon kívül lehet vele villanyszámlát növelni Ja akkor megéri.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
Fer962
|
|
« Hozzászólás #6 Dátum: 2008. Március 15. - 18:19:52 » |
|
Nekem van 1 akai kazis magnó mehet a licit Mennyit fizetsz, ha megszabadítunk tőle
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #7 Dátum: 2008. Március 15. - 21:05:21 » |
|
Nekem van 1 akai kazis magnó mehet a licit Mennyit fizetsz, ha megszabadítunk tőle Meghívhattok 5 sörre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #8 Dátum: 2008. Május 16. - 12:42:26 » |
|
Nekem van 1 akai kazis magnó mehet a licit Mennyit fizetsz, ha megszabadítunk tőle Meghívhattok 5 sörre Na-na! Nem bántani ezeket az öreg szerkentyűket! Nagyon jó kis gépek voltak. Mi pl. ezt a márkát használtuk anno a fősulis stúdióban. Szerettem volna magamnak is egyet, de soha nem volt rá pénzem. Viszont van itthon 3 sör.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #9 Dátum: 2008. Május 16. - 13:40:00 » |
|
Nekem van 1 akai kazis magnó mehet a licit Mennyit fizetsz, ha megszabadítunk tőle Meghívhattok 5 sörre Na-na! Nem bántani ezeket az öreg szerkentyűket! Nagyon jó kis gépek voltak. Mi pl. ezt a márkát használtuk anno a fősulis stúdióban. Szerettem volna magamnak is egyet, de soha nem volt rá pénzem. Viszont van itthon 3 sör. Na, kicsit még spórolsz, meglesz a hiányzó két sör, és a Tiéd...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #10 Dátum: 2008. Május 17. - 22:46:44 » |
|
Nekem van 1 akai kazis magnó mehet a licit Mennyit fizetsz, ha megszabadítunk tőle Meghívhattok 5 sörre Na-na! Nem bántani ezeket az öreg szerkentyűket! Nagyon jó kis gépek voltak. Mi pl. ezt a márkát használtuk anno a fősulis stúdióban. Szerettem volna magamnak is egyet, de soha nem volt rá pénzem. Viszont van itthon 3 sör. Na, kicsit még spórolsz, meglesz a hiányzó két sör, és a Tiéd... Baj van koma! Ma megittam belőle kettőt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #11 Dátum: 2008. Május 18. - 06:36:36 » |
|
Nekem van 1 akai kazis magnó mehet a licit Mennyit fizetsz, ha megszabadítunk tőle Meghívhattok 5 sörre Na-na! Nem bántani ezeket az öreg szerkentyűket! Nagyon jó kis gépek voltak. Mi pl. ezt a márkát használtuk anno a fősulis stúdióban. Szerettem volna magamnak is egyet, de soha nem volt rá pénzem. Viszont van itthon 3 sör. Na, kicsit még spórolsz, meglesz a hiányzó két sör, és a Tiéd... Baj van koma! Ma megittam belőle kettőt. Ej, ej, tisztára, mint a genetikailag hiperpigmentált népesség... Amíg van dőzsöl, utána meg sír...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #12 Dátum: 2008. Május 18. - 09:07:55 » |
|
Nekem van 1 akai kazis magnó mehet a licit Mennyit fizetsz, ha megszabadítunk tőle Meghívhattok 5 sörre Na-na! Nem bántani ezeket az öreg szerkentyűket! Nagyon jó kis gépek voltak. Mi pl. ezt a márkát használtuk anno a fősulis stúdióban. Szerettem volna magamnak is egyet, de soha nem volt rá pénzem. Viszont van itthon 3 sör. Na, kicsit még spórolsz, meglesz a hiányzó két sör, és a Tiéd... Baj van koma! Ma megittam belőle kettőt. Ej, ej, tisztára, mint a genetikailag hiperpigmentált népesség... Amíg van dőzsöl, utána meg sír... Most mondjam én is hogy megettem a magnót,hülyén jönne ki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #14 Dátum: 2014. Március 09. - 11:36:26 » |
|
Helyhiány és kihasználatlanság miatt eladom 2 db AKAI SR-H50 hangfalamat. Gyári állapotú, megkímélt ! Mivel nem mai készülék, elsősorban akusztikus (akár klasszikus-, akár popzene) műfajhoz ajánlom. Gyönyörű a hangzása. A mai "modern tuc-tuc", zenének alig nevezhető lármázáshoz nem szerencsés, nem ahhoz tervezték! A fali konzol jár vele, nem "árképző". Árat privátban írok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|