Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #60 Dátum: 2008. Március 03. - 22:42:03 » |
|
Ejnye- ejnye! Hát az üléshuzatra is varrnak zsebet általában, és, ha kéred, akkor biztosan. Ez nem gond.
Aha, kicsit tapasztalatlan vagyok ilyen téren. Utoljára a Samarámon volt üléshuzat 13 éve, de azt is 1 hónap után levettem
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #61 Dátum: 2008. Március 04. - 19:47:44 » |
|
Sziasztok! A Norauto nevezetű áruház(ak)ban méretpontos textil szőnyeg-készlet kapható 1990.- Ft-ért. Nem egy csúcsminőség, de nem is túl gagyi. Ami miatt érdeklődésre tarthat számot, hogy a hátulra való szőnyeg nem két darabból van, hanem egyből, így betakarja/védi a középső "dudort" is. Szvsz ennyit megér...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #62 Dátum: 2008. Március 04. - 19:53:17 » |
|
Sziasztok! A Norauto nevezetű áruház(ak)ban méretpontos textil szőnyeg-készlet kapható 1990.- Ft-ért. Nem egy csúcsminőség, de nem is túl gagyi. Ami miatt érdeklődésre tarthat számot, hogy a hátulra való szőnyeg nem két darabból van, hanem egyből, így betakarja/védi a középső "dudort" is. Szvsz ennyit megér...
Vettél? Nem a CAR-TEX gyártja véletlenül? /iskolatársam a tulajdonosa/
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #63 Dátum: 2008. Március 04. - 20:01:11 » |
|
Van netes elérése?Képek a termékről?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #64 Dátum: 2008. Március 04. - 20:04:05 » |
|
Vettél? Nem a CAR-TEX gyártja véletlenül? /iskolatársam a tulajdonosa/ Made in France (legalábbis ez volt rábiggyesztve), volt még vagy 800-féle ótóhoz. Én olyat vettem, amire az volt írva: Nubira (ezek még el vannak maradva... ), de tényleg passzol a gépbe...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #66 Dátum: 2008. Március 04. - 20:09:05 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #67 Dátum: 2008. Március 04. - 20:09:36 » |
|
Van netes elérése?Képek a termékről? http://www.norauto.hu/?p=prospektus# (és itt a 9. oldal) Ebből sok nem látszik, és sajna a'sszem csak Bp. környékén található áruházuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #68 Dátum: 2008. Március 04. - 20:10:25 » |
|
Grat 1100!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #69 Dátum: 2008. Március 04. - 20:11:37 » |
|
Grat 1100! Kösz. Grat 1300. /1305/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #70 Dátum: 2008. Március 04. - 20:13:42 » |
|
Vettél? Nem a CAR-TEX gyártja véletlenül? /iskolatársam a tulajdonosa/ Made in France (legalábbis ez volt rábiggyesztve), volt még vagy 800-féle ótóhoz. Én olyat vettem, amire az volt írva: Nubira (ezek még el vannak maradva... ), de tényleg passzol a gépbe... Tőlunk nyugatra az SW-t Nubirának híjjják.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #71 Dátum: 2008. Március 04. - 20:15:56 » |
|
Én is ott vettem még tavaly akkor 3000Ft volt. És azért Nubira mert Európa nyugati részén így hívják.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #73 Dátum: 2008. Március 05. - 11:20:19 » |
|
Szerintem erősen meggondolandó az ára miatt! Kár, pedig jól néz ki... Azért nem adom fel, mert jó lenne valami ülésvédő! Megyek más irányba is egy-két kört. A levélváltásunk, ami egy reagálási próba lett volna: Tisztelt Hírdető! > > Honlapjukon láttam Chevrolet feliratos üléshuzatot. Nekem egy ezüstmetál > (ötajtós, két légzsákos, tehát nincs oldallégzsák, de van mindkét első > háttámlán zseb, hátsó üléstámla 60/40 dönthető) lacettibe kellene valamilyen > szürke plüss, de az ülés amit a honlapon láttam nem olyan, mint az enyémben > van. Nekem nincs az első ülés tetején a fejtámla alatt "púp". > Kérhetnék egy termék, szín és ártájékoztatót? > El lehet érni valahol a termékeiket lakhelyemhez közelebb? > > Tisztelettel:Hall Ferenc, Keszthely > E-mail: hallfic@enternet.hu >
Tisztelt Hall Ferenc!
A honlapunkon látott Chevrolet egy aveo azert van rajta az a púp,ez 1 gyári kárpít huzat(vw mercedes skoda eredetik kárpitokat használunk)a hímzáessel együtt 34.000Ft.50 féle szín vállasztható ebből a ketegóriából,és ezekből az anyagokból készült huzatokra 5 év garanciát vállalunk. A lacettihez is megvan a szabásmintánk. Plüssből is el tudjuk készíteni természetesen 18.000-23-000Ft között. Sajnos csak a székesfehérvári üzletünkben tud elérni személyesen,de a postai utánvétel megoldható. Köszönjük érdeklödését,vfelmerülö további kérdésekkel forduljon továbbra is bizalommal hozzánk. Üdvözlettel Kiss Balázs
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #74 Dátum: 2008. Március 06. - 13:00:07 » |
|
Na, én meg magam szabtam ki (padlószőnyegből). kétszer ennyiből jött ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|