guszesz
|
|
« Hozzászólás #510 Dátum: 2016. Szeptember 04. - 05:33:12 » |
|
Szép! Hol vetted és mennyibe került?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Krupcheck
|
|
« Hozzászólás #512 Dátum: 2016. November 22. - 18:48:57 » |
|
Használ(t) itt valaki isofix-es ülést az autójában? Van két kampó a hátsó ülés lapja és a támlája közt benyúlva, az az lenne?
A leírás szerint csak "előkészítés" van benne (erről olvastam is itt a korábbi eszmecserét), de ha jó gondolom, akkor erre már rá tud pattanni az ülés csatlakozója, nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
georgbob
|
|
« Hozzászólás #513 Dátum: 2016. November 22. - 19:44:00 » |
|
Azt a két kampót hívják isofix előkészítésnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krupcheck
|
|
« Hozzászólás #514 Dátum: 2016. November 22. - 20:25:08 » |
|
Azt a két kampót hívják isofix előkészítésnek.
Azt vágom. De mi az hogy "előkészítés"? Ehhez még kell valami, vagy erre már csattinthatom rá az ülést?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #515 Dátum: 2016. November 22. - 20:40:00 » |
|
Rácsatlakoztatod és ennyi. A kézikönyvben is azt írják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krupcheck
|
|
« Hozzászólás #516 Dátum: 2016. November 22. - 21:25:11 » |
|
Rácsatlakoztatod és ennyi. A kézikönyvben is azt írják.
Köszönöm! (őszintén megmondva, eszembe sem jutott megnézni a kézikönyvet, pedig ezért van)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #517 Dátum: 2016. November 23. - 07:19:37 » |
|
Én a kocsi megvételekor elolvastam, bár tudom, hogy a többség nem teszi meg (ez nem szemrehányás). Ez igaz nálam minden termékre, amihez adnak használati utasítást (kivétel mondjuk a telefon illetve számítástechnikai termékek).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krupcheck
|
|
« Hozzászólás #518 Dátum: 2016. November 23. - 08:46:53 » |
|
Én a kocsi megvételekor elolvastam, bár tudom, hogy a többség nem teszi meg (ez nem szemrehányás). Ez igaz nálam minden termékre, amihez adnak használati utasítást (kivétel mondjuk a telefon illetve számítástechnikai termékek). Én is olvastam, de gyanús, hogy a Nubiránál ez még kimaradt. Letöltöttem a Lacettijét, abban benne van, meg írja, hogy kis körökkel van jelölve az ülésen a helyük. No nekem semmi nem jelöli ezt, csak úgy ott vannak a kis fülek, eldugva. No mindegy, lényeg, hogy van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
georgbob
|
|
« Hozzászólás #519 Dátum: 2016. November 23. - 19:21:49 » |
|
Azért előkészítés, mert az ülést neked kell megvenni😉
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vargakaroly67
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #520 Dátum: 2017. December 23. - 11:04:03 » |
|
Üdv minden fórumozónak!
Bár elég halott a fórum, de azért felteszem a számomra fontos kérdésemet hátha valaki elolvassa és a választ is tudja.
Adott egy 2008-as 1.4-es sedan lacetti. Sokáig megfelelt a gyári ülése, de sajnos mostanra veszített a tartásából és már egy kicsit unalmas és kényelmetlen. Próbáltam D corsa üléseket amik elég kényelmesek és jó a tartásuk ezért kicserélném az elsőket ilyenre. Megoldható-e? Vagy valakinek van valami profi megoldása a régi ülés kényelmesebbé tételére? Ha van ötleted ne tartsd magadba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #521 Dátum: 2017. December 23. - 11:24:00 » |
|
Üdv minden fórumozónak!
Bár elég halott a fórum, de azért felteszem a számomra fontos kérdésemet hátha valaki elolvassa és a választ is tudja.
Adott egy 2008-as 1.4-es sedan lacetti. Sokáig megfelelt a gyári ülése, de sajnos mostanra veszített a tartásából és már egy kicsit unalmas és kényelmetlen. Próbáltam D corsa üléseket amik elég kényelmesek és jó a tartásuk ezért kicserélném az elsőket ilyenre. Megoldható-e? Vagy valakinek van valami profi megoldása a régi ülés kényelmesebbé tételére? Ha van ötleted ne tartsd magadba.
engedély nélküli átalakítás tipusidegen ülés beszerelése ami forgalmi bánhat,ha szét van ülve az ülés kell venni egy jó állapotú bontottat
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
zsozsi
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #522 Dátum: 2018. Március 07. - 01:33:35 » |
|
Üdv, Vezető oldali ülőlapi szivacsot keresek. Esetleg kicserélhető a jobb oldalival? Csak bontóból vagy talán még adnak valahol eredeti épet? köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lacsetka
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #523 Dátum: 2018. Március 12. - 22:35:35 » |
|
Udvozlet mindenkinek! Lehet, hogy rossz helyen erdeklodok de nem tudtam donteni igy elore is bocsi. Tanacsot kernek, hogy hol kaphato az a femklipsz ami a klimapanel koruli muanyagot rogziti. Valaszokat elore is koszonom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jamon Serrano
|
|
« Hozzászólás #524 Dátum: 2018. Március 30. - 10:35:57 » |
|
Udvozlet mindenkinek! Lehet, hogy rossz helyen erdeklodok de nem tudtam donteni igy elore is bocsi. Tanacsot kernek, hogy hol kaphato az a femklipsz ami a klimapanel koruli muanyagot rogziti. Valaszokat elore is koszonom.
Szerintem legegyszerűbb ha keresel egy chevy bontót.
|
|
|
Naplózva
|
Nubira3 - 1.6 - SX - Sedan - Zavoli LPG
|
|
|
|