kubu87
|
|
« Hozzászólás #450 Dátum: 2013. November 10. - 21:13:59 » |
|
Tesco-ba be, univerzális gumi "szőnyeg" megvesz. 4 éve télen-nyáron azt használom, célnak megfelel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lacikiru
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #451 Dátum: 2013. November 10. - 21:54:35 » |
|
Tesco-ba be, univerzális gumi "szőnyeg" megvesz. 4 éve télen-nyáron azt használom, célnak megfelel.
A nyári szövetszőnyeget is méretpontosat,az autó színéhez passzoló szegéssel csináltattam....naaaaa....
|
|
|
Naplózva
|
A biztonsági öv,egy opció ami megmentheti az életed. A Cascod lehet,egy opció hogy ne a nulláról kezd újra.
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #453 Dátum: 2013. November 10. - 22:04:44 » |
|
Ilyesmi van nekem is benne, de nekem ez ajándék volt a szalontól.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #454 Dátum: 2013. November 10. - 22:09:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #455 Dátum: 2013. November 10. - 22:41:54 » |
|
A nyári szövetszőnyeget is méretpontosat,az autó színéhez passzoló szegéssel csináltattam....naaaaa.... www.autoszonyeg.hu
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
lacikiru
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #456 Dátum: 2013. November 11. - 14:40:25 » |
|
Ezt a linket én is megtaláltam de az oldalon frissítés után a dupláját kérik érte
|
|
|
Naplózva
|
A biztonsági öv,egy opció ami megmentheti az életed. A Cascod lehet,egy opció hogy ne a nulláról kezd újra.
|
|
|
lacikiru
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #457 Dátum: 2013. November 11. - 14:42:40 » |
|
Ezt a linket én is megtaláltam de az oldalon frissítés után a dupláját kérik érte Köszönöm valamelyik ezek közül lesz,csak még döntögetem magamban...hogy megérdemli-e egyáltalán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sx2004
|
|
« Hozzászólás #458 Dátum: 2013. December 15. - 16:23:52 » |
|
SOS: A Lacettibe (SW-HB) való gumiszőnyeg a Nubira III-ba passzol szintén ugye?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #459 Dátum: 2013. December 15. - 16:45:27 » |
|
szerintem igen
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #460 Dátum: 2013. December 15. - 17:04:51 » |
|
A fenéklemez így a padlókárpit éa a gumiszőnyeg is megegyezik mindhárom karosszéria változatnál!.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Guldenburg
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #462 Dátum: 2014. Január 13. - 11:05:02 » |
|
Üdv Urak ! A Lacsi ülésének keresztcsont-táji kitüremkedése idestova egy éve - bárhogy is állítgatom az üléspozícíót - állandóan nyomja a derekamat. Ezért arra gondoltam más ülést kéne az első sorba applikálni : pl. Kalos/Aveo üléseket, ugyanis volt Kalosom (1.4 16V SX) , s abban az ülés nekem kifejezetten kényelmes volt. Főképpen a GURUK - tól kérdezem - a Kalos / Aveo ülések kompatibilisek a Lacettivel ? (pl. sínek távolsága stb). Egyébként a családban mindenkinek, aki a Lacsiban ült, saját bevallása szerint full kényelmesek az ülések - csak én vagyok úgy látszik ilyen gnóm. Illetve még országos cimbora/kollégámnak is nyomja - lehet, hogy mindketten IT - sok vagyunk, itta gond ? Külön állatfajta ? 1.6 Elite Kombi a gépsárkány.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #463 Dátum: 2014. Január 13. - 12:45:47 » |
|
Üdv Urak ! A Lacsi ülésének keresztcsont-táji kitüremkedése idestova egy éve - bárhogy is állítgatom az üléspozícíót - állandóan nyomja a derekamat. Ezért arra gondoltam más ülést kéne az első sorba applikálni : pl. Kalos/Aveo üléseket, ugyanis volt Kalosom (1.4 16V SX) , s abban az ülés nekem kifejezetten kényelmes volt. Főképpen a GURUK - tól kérdezem - a Kalos / Aveo ülések kompatibilisek a Lacettivel ? (pl. sínek távolsága stb). Egyébként a családban mindenkinek, aki a Lacsiban ült, saját bevallása szerint full kényelmesek az ülések - csak én vagyok úgy látszik ilyen gnóm. Illetve még országos cimbora/kollégámnak is nyomja - lehet, hogy mindketten IT - sok vagyunk, itta gond ? Külön állatfajta ? 1.6 Elite Kombi a gépsárkány. Nem deréktámaszos? Ahhoz van oldalt egy kar
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Guldenburg
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #464 Dátum: 2014. Január 13. - 14:02:03 » |
|
Üdv Urak ! A Lacsi ülésének keresztcsont-táji kitüremkedése idestova egy éve - bárhogy is állítgatom az üléspozícíót - állandóan nyomja a derekamat. Ezért arra gondoltam más ülést kéne az első sorba applikálni : pl. Kalos/Aveo üléseket, ugyanis volt Kalosom (1.4 16V SX) , s abban az ülés nekem kifejezetten kényelmes volt. Főképpen a GURUK - tól kérdezem - a Kalos / Aveo ülések kompatibilisek a Lacettivel ? (pl. sínek távolsága stb). Egyébként a családban mindenkinek, aki a Lacsiban ült, saját bevallása szerint full kényelmesek az ülések - csak én vagyok úgy látszik ilyen gnóm. Illetve még országos cimbora/kollégámnak is nyomja - lehet, hogy mindketten IT - sok vagyunk, itta gond ? Külön állatfajta ? 1.6 Elite Kombi a gépsárkány. Nem deréktámaszos? Ahhoz van oldalt egy kar Basszus, tudtam hogy +találtok a deréktámaszos kérdéssel ! Éreztem, hogy jeleznem kellett volna : nem, nem a deréktámaszra gondolok, azt nem is használom, az amúgy is feljebb tekeredik kifele a háttámlából.... Nekem a keresztcsont/farokcsontnál nyom,közvetlen a háttámla legalján. Mondom, az én derekam amorf.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|