ladlac
|
|
« Hozzászólás #435 Dátum: 2013. Október 03. - 21:26:25 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #436 Dátum: 2013. Október 03. - 21:37:06 » |
|
Tehát ha melegíteni szeretném királyi ékeimet, kell vennem egy másik autót?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #437 Dátum: 2013. Október 04. - 03:52:24 » |
|
meg lehet oldani a légzsákot ki kell kábelezni,fűtés pedig még a bőrülés esetén sincs csak 1-2 esetben mindegyiket raktam már utólag
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Papy
|
|
« Hozzászólás #438 Dátum: 2013. Október 04. - 05:42:55 » |
|
Nekem sincs benne ülésfűtés:S
|
|
|
Naplózva
|
Papy, akinek Lacettije van, és nem fél használni...!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #439 Dátum: 2013. Október 04. - 07:22:24 » |
|
meg lehet oldani a légzsákot ki kell kábelezni,fűtés pedig még a bőrülés esetén sincs csak 1-2 esetben mindegyiket raktam már utólag Mármint a dízelben a platínium kivitelben is csak rendelésre volt fűtéses a bőrülés? És esetleg egy Epica ülés? Azt nem lehet beépíteni? Kikábelezés mennyi idő? Ha már itt tartunk, egy utólagos tempomat? Volt egy iyen projektem, de a vége az lett, hogy a műhely nem vállalta, mert nem ismerik a Lacettit és nem akartak fél megoldást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #440 Dátum: 2013. Október 04. - 08:34:04 » |
|
meg lehet oldani a légzsákot ki kell kábelezni,fűtés pedig még a bőrülés esetén sincs csak 1-2 esetben mindegyiket raktam már utólag Mármint a dízelben a platínium kivitelben is csak rendelésre volt fűtéses a bőrülés? És esetleg egy Epica ülés? Azt nem lehet beépíteni? Kikábelezés mennyi idő? Ha már itt tartunk, egy utólagos tempomat? Volt egy iyen projektem, de a vége az lett, hogy a műhely nem vállalta, mert nem ismerik a Lacettit és nem akartak fél megoldást. minden megoldható de szerintem erre a 3 dologra amit felsoroltál nem költenél 200.000ft ot..
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #441 Dátum: 2013. Október 04. - 08:54:37 » |
|
meg lehet oldani a légzsákot ki kell kábelezni,fűtés pedig még a bőrülés esetén sincs csak 1-2 esetben mindegyiket raktam már utólag Mármint a dízelben a platínium kivitelben is csak rendelésre volt fűtéses a bőrülés? És esetleg egy Epica ülés? Azt nem lehet beépíteni? Kikábelezés mennyi idő? Ha már itt tartunk, egy utólagos tempomat? Volt egy iyen projektem, de a vége az lett, hogy a műhely nem vállalta, mert nem ismerik a Lacettit és nem akartak fél megoldást. minden megoldható de szerintem erre a 3 dologra amit felsoroltál nem költenél 200.000ft ot.. Az igazság az, hogy két tervezgetem vagy a gázt, vagy a kényelmi komfort növelését egy tempómattal minimum (ez utóbbinál már a műhelyig is eljutottunk). Nem egyszerre a kettőt. De az elmúlt 12 hónapban annyi dolog előjött az autón, hogy a már 95%-ban eldöntött tény megint hezitálási fázisba került.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Papy
|
|
« Hozzászólás #442 Dátum: 2013. Október 04. - 08:58:31 » |
|
ez az utólagos tempomat nem ilyen bovdenhúzogatós történet?
|
|
|
Naplózva
|
Papy, akinek Lacettije van, és nem fél használni...!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #443 Dátum: 2013. Október 04. - 09:06:25 » |
|
ez az utólagos tempomat nem ilyen bovdenhúzogatós történet?
Sebességhatárolóst szerettem volna, de nincs hozzá előkészítve az autó. akkora munka lett volna, hogy nem éri meg, plussz a műhely bevallotta, nem ismerik a Lacettit, nem kendácsolnának. Egy sima, szimplán on/off- os tempomat beépíthető, két éve olyan 90-100 ezer pénzt kértek érte, ebből a fele lett volna a munkadíj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #444 Dátum: 2013. Október 08. - 19:43:43 » |
|
Tehát ha melegíteni szeretném királyi ékeimet, kell vennem egy másik autót? Egy 12/220-as inverterrel + egy használt rezsóval (Pecsa piac olcsóbban kijössz. Csak arra vigyázz, hogy időben kapcsold le.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #445 Dátum: 2013. Október 08. - 19:48:57 » |
|
Tehát ha melegíteni szeretném királyi ékeimet, kell vennem egy másik autót? Egy 12/220-as inverterrel + egy használt rezsóval (Pecsa piac olcsóbban kijössz. Csak arra vigyázz, hogy időben kapcsold le. Vagy egy utólagos kincstári ékek melegítőt http://www.autoriasztok.hu/ulesfutes.htm
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #446 Dátum: 2013. Október 14. - 18:09:08 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #447 Dátum: 2013. Október 16. - 20:45:44 » |
|
Saját tapasztalatom nincs, de egy haverom (isten nyugosztalja ) használt egy éjjel-nappal látót. Elég korrekt képe volt, de a navigáció mindig megbolondult tőle. Nem ilyen volt, mint amit belinkeltél, vmi külföldi cucc (ebay). Töredéke ennek az árnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #448 Dátum: 2013. Október 17. - 18:50:34 » |
|
Közben ezt már elvetettem, mert nem írtak jókat róla. Találtam valami RoadRunner 520GPS-t. Az olcsóbb is, meg nem szidják
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lacikiru
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #449 Dátum: 2013. November 10. - 21:04:13 » |
|
Sziasztok..!!
Szeretném a szövetszőnyeget téliesíteni, gumiszőnyeg ügyben várnék ötleteket..köszi
|
|
|
Naplózva
|
A biztonsági öv,egy opció ami megmentheti az életed. A Cascod lehet,egy opció hogy ne a nulláról kezd újra.
|
|
|
|