sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #390 Dátum: 2012. November 04. - 16:01:05 » |
|
Akkor marad a pillanatragaszto vagy a sziloplaszt
mindkettőt felejtsd el a szilo az savas tehát mar a pillanatragasztó meg rideg inkább szélvédőragasztó vagy karosszéria ragasztó tömítő
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
szediati
|
|
« Hozzászólás #391 Dátum: 2012. November 06. - 10:30:40 » |
|
szélvédőragasztót azt hol lehet kapni? mert azért az egy oldali leválásért nem fogom a szélvédőt kiszedetni. köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #392 Dátum: 2012. November 06. - 21:49:17 » |
|
szélvédőragasztót azt hol lehet kapni? mert azért az egy oldali leválásért nem fogom a szélvédőt kiszedetni. köszi
Mondjuk autós boltban próbáld meg,kb. 2 darab ezresért még el is adják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #393 Dátum: 2012. November 07. - 16:36:30 » |
|
Könyöklő alatti tarolóba azt a felső kis rekeszt hol lehet beszerezni? http://youtu.be/R4_GhYrsjEM?t=1m20s
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #394 Dátum: 2012. November 07. - 18:26:08 » |
|
Kerékcsere közben sikerült úgy elgörbítenem a kerékkulcsot, hogy nem lehet betenni a tárolójába. Lehet venni valahol ilyet?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #395 Dátum: 2012. November 07. - 19:10:10 » |
|
Kerékcsere közben sikerült úgy elgörbítenem a kerékkulcsot, hogy nem lehet betenni a tárolójába. Lehet venni valahol ilyet?
Talán márkaszervíz, bontó, sebike vagy egy ilyen: http://szerszamwebaruhaz.hu/kerekkulcs-17-19mm-1-2-06035
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #396 Dátum: 2012. November 15. - 20:43:59 » |
|
Én nemrég javítottam meg a sajátomat. Építési ragasztót használtam hozzá (olyan kiszerelésben lehet kapni mint pl. a szilikonokat). Barna színű, ami nem túl szerencsés. Úgy kell csinálni, hogy ne látszódjon. Persze Sebike javaslatai jobbak. Nekem ez volt kéznél, és szerencsére ezzel is működik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #397 Dátum: 2012. November 24. - 21:35:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
kontam
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #398 Dátum: 2012. December 04. - 22:06:06 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #399 Dátum: 2012. December 05. - 04:01:59 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #400 Dátum: 2013. Január 11. - 16:14:42 » |
|
Valami eltört az ülésemben.Roppant egyet menet közben aztán kicsit féloldalas lett.Le kellett a magasságot állítanom ,hogy egyenesen álljon.A magasság állítót nem is nagyon lehet tekergetni,mert megszorult.Roppant boldog vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #401 Dátum: 2013. Január 11. - 19:31:18 » |
|
Valami eltört az ülésemben.Roppant egyet menet közben aztán kicsit féloldalas lett.Le kellett a magasságot állítanom ,hogy egyenesen álljon.A magasság állítót nem is nagyon lehet tekergetni,mert megszorult.Roppant boldog vagyok. Az ülőlap műanyag lapja szokott eltörni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #402 Dátum: 2013. Január 11. - 23:31:48 » |
|
Valami eltört az ülésemben.Roppant egyet menet közben aztán kicsit féloldalas lett.Le kellett a magasságot állítanom ,hogy egyenesen álljon.A magasság állítót nem is nagyon lehet tekergetni,mert megszorult.Roppant boldog vagyok. Az ülőlap műanyag lapja szokott eltörni. Egyszer nekem is reccsent amikor betérdeltem az ülésre. Azóta nem foglalkoztam vele, pláne hogy nekem nem lett féloldalas, csak kicsit puhább.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #403 Dátum: 2013. Január 12. - 09:09:00 » |
|
Valami eltört az ülésemben.Roppant egyet menet közben aztán kicsit féloldalas lett.Le kellett a magasságot állítanom ,hogy egyenesen álljon.A magasság állítót nem is nagyon lehet tekergetni,mert megszorult.Roppant boldog vagyok. Az ülőlap műanyag lapja szokott eltörni. Ezt a lapot lehet cserélni?Ha igen kb mibe kerül?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #404 Dátum: 2013. Január 12. - 13:31:34 » |
|
Valami eltört az ülésemben.Roppant egyet menet közben aztán kicsit féloldalas lett.Le kellett a magasságot állítanom ,hogy egyenesen álljon.A magasság állítót nem is nagyon lehet tekergetni,mert megszorult.Roppant boldog vagyok. Az ülőlap műanyag lapja szokott eltörni. Egyszer nekem is reccsent amikor betérdeltem az ülésre. Azóta nem foglalkoztam vele, pláne hogy nekem nem lett féloldalas, csak kicsit puhább. Nekem mostanában nyikorog a jobbos kanyaroknál... Pedig elég pille súlyú vagyok. Kicsit idegesítő...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
|