Lacetti klub fórum
2024. November 01. - 11:27:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 36   Le

Szerző Téma: Ülések, kiegészítők, ketyerék  (Megtekintve 194905 alkalommal)
tacumás
Friss hús
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Hozzászólás #345 Dátum: 2011. November 19. - 20:58:42 »

Örülök Tacumás, hogy visszataláltál hozzánk!
Nem tévedtem el, csak kevés az időm. Nem gyakran, de eddig is benéztem, ezután is befogok, ha elviseltek.
Azért köszi, jólesik!
Naplózva

diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

Malibu (Lacetti sedan 1.6 16V Platinum+Radar+LPG)

« Hozzászólás #346 Dátum: 2011. November 20. - 10:43:41 »

Csak egy tipp,ledes szofita izzóval nagyon jó erős irányítható fényt ad.Én mindet kicseréltem,még a kesztyűtartóban is.
Én most műszakira kivettem a ledes izzókat, nem akartam, hogy a vizsgabiztos nyekeregjen azért, mert a hideg fehér fényt ő kékesnek látja. Vizsga után eldöntöttem, hogy minden apró fogyasztót kicserélek ledesre, mert sokszor 5 w az már elég, úgyhogy meg is rendeltem a belső világításhoz, a helyzetjelzőkhöz, a rendszám világításhoz és még pár darabot tartalékba. Meglátom milyen fényük lesz és ha OK, akkor folyik tovább a projekt. Minél kevesebbet szív az akkuból, annál jobb!
Te? Ledes izzókat? :-o

Már miért ne? Én csak a kékre-zöldre-pirosra haragszom, a fehér leddel semmi bajom, sőt! Műszakilag korszerűbb, mint a hagyományos izzók, amiket kiváltok velük.

Ez így van. Több prémium gyártó már ledes fényszórót is készít, persze extraként, de így volt ez a xenonnal is, aztán az is leterjedt. Ráadásul a belső fényeket is leddel látják el sok gyártónál.
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #347 Dátum: 2011. November 20. - 11:32:45 »

Csak egy tipp,ledes szofita izzóval nagyon jó erős irányítható fényt ad.Én mindet kicseréltem,még a kesztyűtartóban is.
Én most műszakira kivettem a ledes izzókat, nem akartam, hogy a vizsgabiztos nyekeregjen azért, mert a hideg fehér fényt ő kékesnek látja. Vizsga után eldöntöttem, hogy minden apró fogyasztót kicserélek ledesre, mert sokszor 5 w az már elég, úgyhogy meg is rendeltem a belső világításhoz, a helyzetjelzőkhöz, a rendszám világításhoz és még pár darabot tartalékba. Meglátom milyen fényük lesz és ha OK, akkor folyik tovább a projekt. Minél kevesebbet szív az akkuból, annál jobb!
Te? Ledes izzókat? :-o

Már miért ne? Én csak a kékre-zöldre-pirosra haragszom, a fehér leddel semmi bajom, sőt! Műszakilag korszerűbb, mint a hagyományos izzók, amiket kiváltok velük.

Fehér volt a rendszámba, helyzetjelzőnek. Vizsgára kivettük, nem is került vissza. Nem adunk támadási felületet. Vigyorog
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #348 Dátum: 2011. November 20. - 18:58:02 »

Örülök Tacumás, hogy visszataláltál hozzánk!
Nem tévedtem el, csak kevés az időm. Nem gyakran, de eddig is benéztem, ezután is befogok, ha elviseltek.
Azért köszi, jólesik!
"ha elviseltek"...ez jó!  Vigyorog Bármikor szeretettel! Személy szerint külön örülök, ha már személyesen mostanában nem is futunk össze...merthogy talin találkoztunk már Kacsint
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
dovi69
Friss hús
*

« Hozzászólás #349 Dátum: 2012. Január 19. - 23:05:19 »

Sziasztok

Tudna valaki segíteni, hogy hogyan tudom kiszerelni Lacetti SW bol a hátso Ülést?
Kösz!
Naplózva
sebike
Törzstag
*

« Hozzászólás #350 Dátum: 2012. Január 20. - 08:03:11 »

Sziasztok

Tudna valaki segíteni, hogy hogyan tudom kiszerelni Lacetti SW bol a hátso Ülést?
Kösz!

ülőlapot vagy hátlapot is??
Naplózva

70/4334431
dovi69
Friss hús
*

« Hozzászólás #351 Dátum: 2012. Január 20. - 10:05:25 »

Sziasztok

Kösz!

Csak az ülőlapot szeretném, meretre varrott huzatokat szeretnek belerakni
« Utoljára szerkesztve: 2012. Január 20. - 10:07:39 írta dovi69 » Naplózva
sebike
Törzstag
*

« Hozzászólás #352 Dátum: 2012. Január 20. - 10:50:01 »

Sziasztok

Kösz!

csak ki kell tépni
Naplózva

70/4334431
dovi69
Friss hús
*

« Hozzászólás #353 Dátum: 2012. Január 20. - 11:01:52 »

Sziasztok

Kösz!

csak ki kell tépni

értem én, de majd vissza is szeretném rakni Mosolyog tehát nincs csavarozva csak patentok tartják?
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #354 Dátum: 2012. Január 20. - 15:23:38 »

Sziasztok

Kösz!

Csapok vannak, amelyek rúgós lyukba mennek be, nem tudod eltörni. Bátran rántsd fel, és kint is van. Vis****akásnál vigyázz, hogy valóban jól bepattanjanak a helyére a csapok, nehogy fékezésnél elszálljanak! Sok szerencsét a munkához!

csak ki kell tépni

értem én, de majd vissza is szeretném rakni Mosolyog tehát nincs csavarozva csak patentok tartják?
Csapok vannak, amelyek rúgós lyukba mennek be, nem tudod eltörni. Bátran rántsd fel, és kint is van. Vis****akásnál vigyázz, hogy valóban jól bepattanjanak a helyére a csapok, nehogy fékezésnél elszálljanak! Sok szerencsét a munkához!
« Utoljára szerkesztve: 2012. Január 20. - 15:25:22 írta ladigidy » Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
dovi69
Friss hús
*

« Hozzászólás #355 Dátum: 2012. Január 20. - 15:40:43 »

Sziasztok

Kösz!

Köszönom az informáciot és a segitseget

csak ki kell tépni

Köszönom az informaciot es a segitseget  Mosolyog
Naplózva
Papfalusi Péter
Bejáratós
**

« Hozzászólás #356 Dátum: 2012. Március 02. - 07:50:24 »

Sziasztok! Tud valaki segíteni, hogy milyen lépésekben lehet levenni a kormányt, a légzsákot meg úgy cakkumpakk mindent? Kormánycsere lesz:)
Naplózva
sebike
Törzstag
*

« Hozzászólás #357 Dátum: 2012. Március 02. - 10:00:19 »

Sziasztok! Tud valaki segíteni, hogy milyen lépésekben lehet levenni a kormányt, a légzsákot meg úgy cakkumpakk mindent? Kormánycsere lesz:)

légzsák spec szerszám! kell hozzá
utána tudod levenni csak a kormányt

mit teszel fel??

ha nem légzsákos sportkormányt akkor szerezz be nem légzsákoshoz való kormányoszlopot!
Naplózva

70/4334431
Papfalusi Péter
Bejáratós
**

« Hozzászólás #358 Dátum: 2012. Március 02. - 11:59:19 »

Nem, ugyan olyat...
Naplózva
levi1968
Friss hús
*

« Hozzászólás #359 Dátum: 2012. Május 04. - 15:18:39 »

Üdv ! A kocsi elején alul bal és jobb oldalon van egy-egy csavarokkal rögzített műa. védőlemez, melyek a motorteret védik alulról. Jobb elől az ékszíjtárcsákat védi többek között. Nos nekem ez részlegesen eltört 1,5 éve de nem foglalkoztam vele ill. a lógó darabot egyszerűen levágtam. Azért adott esetben szeretném kicserélni. Lehet ilyet külön rendelni újat, vagy marad a bontó ?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 36   Fel

Ugrás: