sityu
Friss hús
Nem elérhető
[HB] 1.4 16V Elite AC
|
|
« Hozzászólás #330 Dátum: 2011. Február 04. - 21:24:56 » |
|
Köszönöm az ötleteket srácok! Értelmezem a leírtakat és ha valami nem klappol, akkor még jelentkezem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #331 Dátum: 2011. Február 14. - 16:10:31 » |
|
Nekünk mért nincs ilyen lámpánk és az a fekete műanyag, ami az ajtót pozicionálja?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #332 Dátum: 2011. Február 14. - 17:31:09 » |
|
Nekünk mért nincs ilyen lámpánk és az a fekete műanyag, ami az ajtót pozicionálja? HB-ben van mindkettő.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #333 Dátum: 2011. Február 14. - 19:30:31 » |
|
Nekünk mért nincs ilyen lámpánk és az a fekete műanyag, ami az ajtót pozicionálja? HB-ben van mindkettő. A lámpa nem hiányzik, van a tetőn 2db is. A pozicionáló már inkább, néha hallom, hogy mozog az ajtó, pl. járdára felálláskor.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #334 Dátum: 2011. Július 22. - 07:33:12 » |
|
http://webshop.zsu.hu/akciok/htmls/viharponyvaHátha valakit érdekelne, mert manapság a jégeső gyakran előfordul. Jégeső ellen védő autós ponyvát hirdet a ZSU+HU cég. Egyéb ketyeréket is árulnak, érdemes megnézni, hátha kell valami belőlük valakinek.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #335 Dátum: 2011. Július 22. - 17:18:30 » |
|
Nekünk mért nincs ilyen lámpánk és az a fekete műanyag, ami az ajtót pozicionálja? HB-ben van mindkettő. A lámpa nem hiányzik, van a tetőn 2db is. A pozicionáló már inkább, néha hallom, hogy mozog az ajtó, pl. járdára felálláskor. HB-ben is van a tetőn 2+1
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #336 Dátum: 2011. Július 22. - 22:42:41 » |
|
Nekünk mért nincs ilyen lámpánk és az a fekete műanyag, ami az ajtót pozicionálja? HB-ben van mindkettő. A lámpa nem hiányzik, van a tetőn 2db is. A pozicionáló már inkább, néha hallom, hogy mozog az ajtó, pl. járdára felálláskor. HB-ben is van a tetőn 2+1 Az SW-ben 4 van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #337 Dátum: 2011. Július 22. - 23:04:33 » |
|
http://webshop.zsu.hu/akciok/htmls/viharponyvaHátha valakit érdekelne, mert manapság a jégeső gyakran előfordul. Jégeső ellen védő autós ponyvát hirdet a ZSU+HU cég. Egyéb ketyeréket is árulnak, érdemes megnézni, hátha kell valami belőlük valakinek. Én beruháztam egy hasonlóra,nem bántam meg!80 euro volt a kombi méret miatt.Teljesen vízálló,neoprén anyagból van egy délelőtt alatt megszárad 3 nap eső után.Már nem lesz koszos a kocsi,május eleje óta csak 3x mostam le. Ilyen: http://maximarkt.web3mag.com/KW_29_2011/AB#/019
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #338 Dátum: 2011. Július 23. - 03:48:07 » |
|
Nekünk mért nincs ilyen lámpánk és az a fekete műanyag, ami az ajtót pozicionálja? HB-ben van mindkettő. A lámpa nem hiányzik, van a tetőn 2db is. A pozicionáló már inkább, néha hallom, hogy mozog az ajtó, pl. járdára felálláskor. HB-ben is van a tetőn 2+1 Az SW-ben 4 van. Ja 4 van. Én a tükör feletti 2db-ott nem számoltam bele, csak az első ülés és a csomagtartó felet levőt.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #339 Dátum: 2011. Július 23. - 07:29:50 » |
|
Nekünk mért nincs ilyen lámpánk és az a fekete műanyag, ami az ajtót pozicionálja? HB-ben van mindkettő. A lámpa nem hiányzik, van a tetőn 2db is. A pozicionáló már inkább, néha hallom, hogy mozog az ajtó, pl. járdára felálláskor. HB-ben is van a tetőn 2+1 Az SW-ben 4 van. Ja 4 van. Én a tükör feletti 2db-ott nem számoltam bele, csak az első ülés és a csomagtartó felet levőt. Akkor meg mit panaszkodtok, hogy az SW-ben hátul nincs? Csak nem oldalra tették, hanem a tetőre. Így a HB-ban is négy van. Tükör felett kettő, középen 1, hátul 1
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #340 Dátum: 2011. Július 23. - 22:00:13 » |
|
Nekünk mért nincs ilyen lámpánk és az a fekete műanyag, ami az ajtót pozicionálja? HB-ben van mindkettő. A lámpa nem hiányzik, van a tetőn 2db is. A pozicionáló már inkább, néha hallom, hogy mozog az ajtó, pl. járdára felálláskor. HB-ben is van a tetőn 2+1 Az SW-ben 4 van. Ja 4 van. Én a tükör feletti 2db-ott nem számoltam bele, csak az első ülés és a csomagtartó felet levőt. Akkor meg mit panaszkodtok, hogy az SW-ben hátul nincs? Csak nem oldalra tették, hanem a tetőre. Így a HB-ban is négy van. Tükör felett kettő, középen 1, hátul 1 Csak egy tipp,ledes szofita izzóval nagyon jó erős irányítható fényt ad.Én mindet kicseréltem,még a kesztyűtartóban is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tacumás
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #341 Dátum: 2011. November 19. - 09:28:33 » |
|
Csak egy tipp,ledes szofita izzóval nagyon jó erős irányítható fényt ad.Én mindet kicseréltem,még a kesztyűtartóban is.
Én most műszakira kivettem a ledes izzókat, nem akartam, hogy a vizsgabiztos nyekeregjen azért, mert a hideg fehér fényt ő kékesnek látja. Vizsga után eldöntöttem, hogy minden apró fogyasztót kicserélek ledesre, mert sokszor 5 w az már elég, úgyhogy meg is rendeltem a belső világításhoz, a helyzetjelzőkhöz, a rendszám világításhoz és még pár darabot tartalékba. Meglátom milyen fényük lesz és ha OK, akkor folyik tovább a projekt. Minél kevesebbet szív az akkuból, annál jobb!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #342 Dátum: 2011. November 19. - 11:49:44 » |
|
Csak egy tipp,ledes szofita izzóval nagyon jó erős irányítható fényt ad.Én mindet kicseréltem,még a kesztyűtartóban is.
Én most műszakira kivettem a ledes izzókat, nem akartam, hogy a vizsgabiztos nyekeregjen azért, mert a hideg fehér fényt ő kékesnek látja. Vizsga után eldöntöttem, hogy minden apró fogyasztót kicserélek ledesre, mert sokszor 5 w az már elég, úgyhogy meg is rendeltem a belső világításhoz, a helyzetjelzőkhöz, a rendszám világításhoz és még pár darabot tartalékba. Meglátom milyen fényük lesz és ha OK, akkor folyik tovább a projekt. Minél kevesebbet szív az akkuból, annál jobb! Te? Ledes izzókat? :-o
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #343 Dátum: 2011. November 19. - 13:26:55 » |
|
Örülök Tacumás, hogy visszataláltál hozzánk!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
tacumás
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #344 Dátum: 2011. November 19. - 20:57:06 » |
|
Én most műszakira kivettem a ledes izzókat, nem akartam, hogy a vizsgabiztos nyekeregjen azért, mert a hideg fehér fényt ő kékesnek látja. Vizsga után eldöntöttem, hogy minden apró fogyasztót kicserélek ledesre, mert sokszor 5 w az már elég, úgyhogy meg is rendeltem a belső világításhoz, a helyzetjelzőkhöz, a rendszám világításhoz és még pár darabot tartalékba. Meglátom milyen fényük lesz és ha OK, akkor folyik tovább a projekt. Minél kevesebbet szív az akkuból, annál jobb! Te? Ledes izzókat? :-o Már miért ne? Én csak a kékre-zöldre-pirosra haragszom, a fehér leddel semmi bajom, sőt! Műszakilag korszerűbb, mint a hagyományos izzók, amiket kiváltok velük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|