Lacetti klub fórum
2024. November 01. - 15:25:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 36   Le

Szerző Téma: Ülések, kiegészítők, ketyerék  (Megtekintve 194962 alkalommal)
blende
Bejáratós
**
Nem elérhető Nem elérhető

« Hozzászólás #270 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 18:39:44 »

Sziasztok!
Találkoztatok már ilyennel? Állítólag computer lacettibe.
http://www.bortovik.kiev.ua/?r=GF241

Vagy ez is valami orosz ármánykodás??? Vigyorog
Naplózva
blende
Bejáratós
**

« Hozzászólás #271 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 18:48:57 »

http://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=ru&tl=hu&u=http%3A%2F%2Fwww.chevrolet-lacetti.org.ua%2Fchevrolet-lacetti%2Fmarshrutnyj_bortovoj_kompyuter_chevrolet_lacetti.html

Akiknek már megkopott az orosz tudásuk Mosolyog
Naplózva
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #272 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 19:04:59 »

Egyszer már rakott fel valaki ilyesmit a fórumra,de nem tudok olyanról aki be is szerelt volna egyet.Pedig kiváncsi lennék a tapasztalatokra.
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

Malibu (Lacetti sedan 1.6 16V Platinum+Radar+LPG)

« Hozzászólás #273 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 19:07:19 »

Egyszer már rakott fel valaki ilyesmit a fórumra,de nem tudok olyanról aki be is szerelt volna egyet.Pedig kiváncsi lennék a tapasztalatokra.
Na majd ráeresztem az ukrán ismerősömet a dologra.
Naplózva
blende
Bejáratós
**

« Hozzászólás #274 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 19:10:09 »

34000 Ft az ára, de ennél találtam olcsóbban is.
Kíváncsi lennék. A leírás szerint mindent kiír. Persze jó lenne legalább angol felirattal. Épp hogy kv-t nem főz! Vigyorog
Naplózva
sebijoe
Ezredes

« Hozzászólás #275 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 19:55:49 »

Nekünk volt ilyen csak nem szereltük be.
Naplózva

meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #276 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 20:03:45 »

Hát?! He
Megdobáltátok vele a szomszédot?
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
blende
Bejáratós
**

« Hozzászólás #277 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 20:04:46 »

Hát?! He
Naplózva
blende
Bejáratós
**

« Hozzászólás #278 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 20:06:21 »

Engem nagyon felizgatott a dolog. Nem akar valaki rendelni? Kipróbálnám más kárára, hátha gagyi Vigyorog
Báár...hibakódot is olvas?He
Naplózva
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #279 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 23:56:44 »

Engem nagyon felizgatott a dolog. Nem akar valaki rendelni? Kipróbálnám más kárára, hátha gagyi Vigyorog
Báár...hibakódot is olvas?He
Na és 1.4-esbe miért nem jó?
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
sebijoe
Ezredes

« Hozzászólás #280 Dátum: 2010. Szeptember 03. - 06:03:53 »

Hát?! He
Sebike el barterolta az informatikus haverjával, de még ő sem rakta be az SW-be
Naplózva

blende
Bejáratós
**

« Hozzászólás #281 Dátum: 2010. Szeptember 03. - 09:29:10 »

http://translate.google.hu/translate?js=n&prev=_t&hl=hu&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=ru&tl=hu&u=http%3A%2F%2Fauto-kiev.com%2Fshop%2Fcategory%2F58%2Fbortovie-kompyuteri%2Fdaewoo-chevrolet

Még egy pár termék, hogy legyen választék......
Ezek szerint a kocsinak meg van minden csatlakozása egy ilyen fedélzeti kompjúterhez, csak épp a periféria hiányzik hozzá. Találtam egy off lada oldalt ahol egy beszerelés, és tapasztalat volt leírva. Mert hogy ezek az
ukránok rengeteg autóhoz gyártanak ilyen cuccot. Szóval ott azt írták (110-es lada), hogy csak a már előkészített csatlakozóra kell rákötni. Onnantól kinyílik a világ. A gyújtás szögtől, és egyéb már-már csak szakember által értelmezhető adatokon kívül még a hibakódok kiolvasásán, és kiütésén keresztül még ezer egyéb hasznos dolgot tud. Kacsint Mosolyog

Mint látjátok két verzió létezik, egy a középkonzolba építhető, és egy az eredeti óra helyére. Van még egy ablakra tapasztható is, de az.......  He

Kíváncsi vagyok a véleményekre, és jó lenne találni egy oroszul kicsit beszélő ember aki segítene lelevelezni a dolgokat.  Mosolyog
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #282 Dátum: 2010. Szeptember 03. - 09:37:36 »

Blende! Én ismerek egy házaspárt, aki kitűnően beszéli az oroszt, ami nem azonos teljesen az ukránnal. Az asszony született orosz, a férj kint járt egyetemre, és volt Moszkvában főkonzul. Megkörnyékezzem őket? Mit ér meg Neked? Amúgy meg jóban vagyunk, és telek szomszédok vagyunk jó pár éve. Ha okés a cucc, nekem is veszel hálából? He Kacsint Vigyorog
« Utoljára szerkesztve: 2010. Szeptember 03. - 09:39:34 írta ladigidy » Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
Stocz
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #283 Dátum: 2010. Szeptember 03. - 10:35:11 »

34000 Ft az ára, de ennél találtam olcsóbban is.
Kíváncsi lennék. A leírás szerint mindent kiír. Persze jó lenne legalább angol felirattal. Épp hogy kv-t nem főz! Vigyorog
Ne dőlj be neki.
A Lacettiben nincs olyan érzékelő, ami az átfolyó üzemanyag mennyiségét mérné. Így ezek az adatok (különösen a pillanatnyi fogyasztás) csak valamilyen becsült érték lehet. Ezt max. a befecskendezési időkből lehetne kalkulálni, de mivel az üzemanyag nyomását sem tudja mérni az autó (szintén érzékelő hiányában) ennek sem lenne szoros kapcsolata a valós értékkel.

Fogyasztást mérni pedig a tankból elfogyó üzemanyag alapján? He Vigyorog Vigyorog
Különösen a Lacsi üzemanyagszint jelzőjének ismeretében. Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Max. azt tudhatja, hogy megadod neki, szerinted mennyit fogyaszt az autód (átlagosan), és ez alapján kalkulál.
Na ez meg pont nem ér semmit.

Ez nem olyan, mint amikor beleülsz egy Suzukiba, és motorfékkel gurulsz. Látod, hogy a pillanatnyi fogyasztás 0 L.
Amikor meg odalépsz neki, akkor kiírja, hogy 22. Vigyorog

Még a Captivában is (legalább is amelyiket én vezettem) csak időszakos fogyasztást írt ki a fedélzeti cucc. Pár percenként frissítette az adatot.

Ez meg nem igazán alkalmas arra, hogy megtanuld takarékosan vezetni a gépet. Ahhoz közvetlenül látnod kell, hogy egy-egy manőver (pl előzés) mennyi üzemanyagba kerül.

A többi adat meg csak egy pár napig érdekes.
Utána ráunsz. Kacsint
Naplózva
blende
Bejáratós
**

« Hozzászólás #284 Dátum: 2010. Szeptember 03. - 11:04:12 »

Blende! Én ismerek egy házaspárt, aki kitűnően beszéli az oroszt, ami nem azonos teljesen az ukránnal. Az asszony született orosz, a férj kint járt egyetemre, és volt Moszkvában főkonzul. Megkörnyékezzem őket? Mit ér meg Neked? Amúgy meg jóban vagyunk, és telek szomszédok vagyunk jó pár éve. Ha okés a cucc, nekem is veszel hálából? He Kacsint Vigyorog

Hát persze! Sőőőt! veszek az egész klubnak! Elvégre azért van Lacsim, mert milliomos vagyok! Vigyorog
Amúgy csak egy forma emilt kellene írni, hogy hahóóó ukránok! Ez hogy is van? Milyen kocsiba jó, és mennyibe is kerül? Szállítási, fizetési feltételek, meg ilyesmi.
Megy tudom írni, aztán lefordítattni a google fordítóval, csak félek, hogy épp annyit értenének belőle, mint én a lefordított leírásból! Vigyorog
Naplózva
Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 36   Fel

Ugrás: