diablo77
|
|
« Hozzászólás #210 Dátum: 2010. Február 18. - 15:32:42 » |
|
Új ötlet jutott eszembe, miszerint egy kampó kevés nekem az csomagtérbe (főleg mivel oda állandóra egy tároló rekesz van ki kötve). A kérdés, hogy próbálkozott-e már valaki ilyesmivel. Ha igen milyen módon oldotta meg. Bennem két megoldás körvonalazódik: - eredeti kampó beszerzése és az egyik csomagtérburkolatot rögzító bolha helyére veló beszerelése
- valami házi megoldás, akasztó, karabíner...stb. beszerelése a feljebb vázolt helyre megfelelő csavarral.
Várom az ötleteket. Ezek szerint csak nekem kéne még egy kampó hátulra? Nekem se lenne rossz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #211 Dátum: 2010. Február 18. - 19:30:31 » |
|
Új ötlet jutott eszembe, miszerint egy kampó kevés nekem az csomagtérbe (főleg mivel oda állandóra egy tároló rekesz van ki kötve). A kérdés, hogy próbálkozott-e már valaki ilyesmivel. Ha igen milyen módon oldotta meg. Bennem két megoldás körvonalazódik: - eredeti kampó beszerzése és az egyik csomagtérburkolatot rögzító bolha helyére veló beszerelése
- valami házi megoldás, akasztó, karabíner...stb. beszerelése a feljebb vázolt helyre megfelelő csavarral.
Várom az ötleteket. Ezek szerint csak nekem kéne még egy kampó hátulra? Nekem se lenne rossz. 3. megoldás: Csere SW-re! Van 4 "kampó".
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Február 18. - 19:32:29 írta Yanee »
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #212 Dátum: 2010. Február 19. - 07:08:44 » |
|
Várom az ötleteket. Ezek szerint csak nekem kéne még egy kampó hátulra? Nekem se lenne rossz. 3. megoldás: Csere SW-re! Van 4 "kampó". Bármely téma tárgyalásánál mindig kiderül,hogy az SW a tökéletes.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #213 Dátum: 2010. Február 19. - 08:51:11 » |
|
Várom az ötleteket. Ezek szerint csak nekem kéne még egy kampó hátulra? Nekem se lenne rossz. 3. megoldás: Csere SW-re! Van 4 "kampó". Bármely téma tárgyalásánál mindig kiderül,hogy az SW a tökéletes. No meg persze a gazdáik is, mert tudtak választani! A többieket is szeretjük, és nagyra tartjuk természetesen.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #214 Dátum: 2010. Február 19. - 08:54:33 » |
|
Várom az ötleteket. Ezek szerint csak nekem kéne még egy kampó hátulra? Nekem se lenne rossz. 3. megoldás: Csere SW-re! Van 4 "kampó". Bármely téma tárgyalásánál mindig kiderül,hogy az SW a tökéletes. No meg persze a gazdáik is, mert tudtak választani! A többieket is szeretjük, és nagyra tartjuk természetesen. Pontosítanám: bármely téma tárgyalásánál a SWről kiderül, hogy más a felszereltsége, ill. a gazdái kénylemesek emiatt... Ötleteket várok, nem öntömjént!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #215 Dátum: 2010. Március 24. - 21:20:57 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #216 Dátum: 2010. Március 25. - 14:03:50 » |
|
nekem kell ilyen!!!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #217 Dátum: 2010. Március 25. - 15:29:38 » |
|
nekem kell ilyen!!! 20 pénz
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
sityu
Friss hús
Nem elérhető
[HB] 1.4 16V Elite AC
|
|
« Hozzászólás #218 Dátum: 2010. április 17. - 13:29:19 » |
|
Sziasztok!
Láttam a Lidl-be olcsó üléshuzatot, csak az a baj, hogy az van ráírva, hogy csak captiván tesztelték. Oldal légzsákos autókba is rakható. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mennyire lehet kompatibilis a captiva ülése a lacettivel, méret és oldal légzsák szempontjából? Magyarúl, megvehetem e a lacsimra vagy sem? Aki tud olcsó, de jó üléshuzatot kérem írja meg, hogy hol kapható.
Kösz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #219 Dátum: 2010. április 17. - 14:00:02 » |
|
Sziasztok!
Láttam a Lidl-be olcsó üléshuzatot, csak az a baj, hogy az van ráírva, hogy csak captiván tesztelték. Oldal légzsákos autókba is rakható. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mennyire lehet kompatibilis a captiva ülése a lacettivel, méret és oldal légzsák szempontjából? Magyarúl, megvehetem e a lacsimra vagy sem? Aki tud olcsó, de jó üléshuzatot kérem írja meg, hogy hol kapható.
Kösz.
Tudod az a baj, hogy nehéz úgy helyet ajánlani, hogy nem töltötted ki a profilodat, így azért elég nagy lett Magyarország. A másik meg, hogy meddig tartod olcsónak, mert ez is tág fogalom. Én Pesten csináltattam méretre szabottat, és olyan, mint az eredeti kárpit. Anyagtól is függő az ár, 20 ezertől felfelé, igény szerint. (Bp. Zsilip utcanál)
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
sityu
Friss hús
Nem elérhető
[HB] 1.4 16V Elite AC
|
|
« Hozzászólás #220 Dátum: 2010. április 17. - 14:14:01 » |
|
Sziasztok!
Kösz.
Tudod az a baj, hogy nehéz úgy helyet ajánlani, hogy nem töltötted ki a profilodat, így azért elég nagy lett Magyarország. A másik meg, hogy meddig tartod olcsónak, mert ez is tág fogalom. Én Pesten csináltattam méretre szabottat, és olyan, mint az eredeti kárpit. Anyagtól is függő az ár, 20 ezertől felfelé, igény szerint. (Bp. Zsilip utcanál) Javitottam a profilt, bocsesz (Budapesti vagyok). Az olcsót max 5 000 Ft ra értettem, ugyanis ennyibe, vagy még olcsóbbért lehet komplett üléshuzat szettet kapni a Lidl-be. Csináltatni nem akarok, az marha drága.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #221 Dátum: 2010. április 17. - 14:15:39 » |
|
Sziasztok!
Kösz.
Tudod az a baj, hogy nehéz úgy helyet ajánlani, hogy nem töltötted ki a profilodat, így azért elég nagy lett Magyarország. A másik meg, hogy meddig tartod olcsónak, mert ez is tág fogalom. Én Pesten csináltattam méretre szabottat, és olyan, mint az eredeti kárpit. Anyagtól is függő az ár, 20 ezertől felfelé, igény szerint. (Bp. Zsilip utcanál) Én nem rakok rá üléshuzatot! Ez igy szép!-és nálam az is marad.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
sityu
Friss hús
Nem elérhető
[HB] 1.4 16V Elite AC
|
|
« Hozzászólás #222 Dátum: 2010. április 17. - 14:19:45 » |
|
Oké, hogy így szép, csak ha megkopik,akkor a kárpitozás drágább lesz mint az üléshuzat. Ezt szeretném elkerűlni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 17. - 14:21:31 írta sityu »
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #223 Dátum: 2010. április 17. - 16:47:52 » |
|
Kérdezhetek valamit? Az ilyen felvételek közzététele a neten nem törvénybe ütköző??? Rendszámok, stb.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #224 Dátum: 2010. április 17. - 18:36:54 » |
|
Oké, hogy így szép, csak ha megkopik,akkor a kárpitozás drágább lesz mint az üléshuzat. Ezt szeretném elkerűlni.
Üléshuzattal is megkopik.Jó!-nem annyira mintha nem lenne.De az alatt csak gyülik a por,a piszok mert senki sem fogja leszedegetni hogy kiporszivózzon alatta.Azután mikor a család megy nyáron nyaralni a nagy melegben,vagy egy hosszabb ut és nem tudod mitől is viszket a hátsód.De ez az én véleményem és senkit sem akarok lebeszélni vagy meggyőzni.10-12 éves korára nekem ez az autó már csak egy emlék lessz amikor is kopottas lehet a huzat.Ha gyerekes autó lenne aláirom hogy kell a huzat.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
|