ladlac
|
|
« Hozzászólás #30 Dátum: 2007. November 15. - 15:04:43 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #31 Dátum: 2007. November 15. - 15:29:13 » |
|
Ladlac! Szívemből szóltál! Szintén tavasszal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #32 Dátum: 2007. November 15. - 18:32:00 » |
|
A tolatóradar képeit a galériában láthatjátok.
Tök jó lett, nagyon tetszik. Egy kérdésem lenne, milyen festékkel fújtad le az érzékelőket?
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
hicar
|
|
« Hozzászólás #33 Dátum: 2007. November 16. - 11:53:54 » |
|
A tolatóradar képeit a galériában láthatjátok.
Tök jó lett, nagyon tetszik. Egy kérdésem lenne, milyen festékkel fújtad le az érzékelőket? A festékboltokban kapható ezüst srayel. A szine majdnem olyan lett mint a gépé. Nagyon vékonyan szabad csak lefujni! A bekötésről még nem írtam multkor. Nagyon egyszerűen csak a tolatólámpa vezetékére kell rákötni a két vezetéket, ez kapcsolja ki -be a készüléket. Ha valakinek kedve támad a szerelésre szívesen segítek. Tényleg nagyon hasznos dolog én nem bántam meg. Sőt!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #34 Dátum: 2007. November 16. - 12:52:32 » |
|
Szia TaryGaby! Én Nubiránál cseréltem tükörlapot /eltört a kapukilincstől/. A lapot csak be kell pattintani a helyére, persze óvatosan, nehogy elpattanjon a fülecske, vagy a mozgatórész megsérüljön. Ha pesti vagy/?/, akkor meg tudom mutatni a törött tükröt, hogy tudd, hogy hol kell bepattintani. Kerss fel, ha módodban áll, és segítek, vagy szervizben, ha kedvesek ingyen vis****akják/?/. Ha eltört, akkor elég lapot venni, 1200Ft-ért vettem a füthetőt. Üdv: LadiGidy
Gedeon "bácsi" (ki, mint tudjuk a nők bálványa. Bár az fodrász volt? )! Jó lenne, ha erről a törött tükörről készítenél egy jó minőségű fényképet, és elküldenéd nekem. Én meg feltenném a képriportokba, mondjuk a Nexia mellé. Így többen okulhatnának belőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #35 Dátum: 2007. November 16. - 14:18:04 » |
|
Stocz Úr! A fiamat megkérem, hogy teljesítse kívánságod helyettem. Holnap talira el tudsz jönni? Nálam lesz a tükör, és az még jobb, mint a fénykép. Szólj vissza, kérlek! Üdv: LadiGidy a bálvány
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #36 Dátum: 2007. December 14. - 11:34:11 » |
|
Nagyon szép,igényes,kézzel gyártott üléshuzatok,minden típusra is.Így Lacsira is,természetesen. Úgy működik,hogy van megvan nekik a gyári méretek,vagy leveszik. Ismerősöm az egyik terjesztő. http://www.autopotahy.sk/info:ldombi@chello.hu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #37 Dátum: 2007. December 14. - 11:35:27 » |
|
Megmég:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #38 Dátum: 2007. December 14. - 11:36:02 » |
|
Végül:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #39 Dátum: 2007. December 23. - 11:55:32 » |
|
Végül:
Egy megközelítő árat tudnál mondani a garnitúráról? Nem kellene sebváltószoknya, egyéb kiegészítők, stb, csak az első+hátsó ülőlap+támla+ fejtámlák. Nem oldallégzsákos a kocsim.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #40 Dátum: 2007. December 23. - 22:18:50 » |
|
Végül:
Egy megközelítő árat tudnál mondani a garnitúráról? Nem kellene sebváltószoknya, egyéb kiegészítők, stb, csak az első+hátsó ülőlap+támla+ fejtámlák. Nem oldallégzsákos a kocsim. Olyan 40-50 között.Az előző gépjárművem Suzukis Swift volt, akkor kérdeztem,abba 40 körül lett volna.Ez nagyobb,több anyag kell bele +infláció,ezért gondolom,hogy inkább 50 felé hajlik a dolog.De írtam mél címet,bátran lehet érdeklőni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #41 Dátum: 2007. December 30. - 11:04:55 » |
|
Végül:
Egy megközelítő árat tudnál mondani a garnitúráról? Nem kellene sebváltószoknya, egyéb kiegészítők, stb, csak az első+hátsó ülőlap+támla+ fejtámlák. Nem oldallégzsákos a kocsim. Olyan 40-50 között.Az előző gépjárművem Suzukis Swift volt, akkor kérdeztem,abba 40 körül lett volna.Ez nagyobb,több anyag kell bele +infláció,ezért gondolom,hogy inkább 50 felé hajlik a dolog.De írtam mél címet,bátran lehet érdeklőni. Köszi!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Fer962
|
|
« Hozzászólás #42 Dátum: 2008. Január 29. - 08:17:10 » |
|
ladlac!
A telefontartós képeken láttam, hogy a hőmérőt a rádió alatt helyezted el. Az érzékelők vezetékeit merre vezetted ki, hogy nem látszanak? Én is gondolkodok azon, hogy vegyek egy hőmérőt, de nem szeretném, ha a vezetékek látszanának.
Köszi előre is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #43 Dátum: 2008. Január 29. - 08:23:43 » |
|
ladlac!
A telefontartós képeken láttam, hogy a hőmérőt a rádió alatt helyezted el. Az érzékelők vezetékeit merre vezetted ki, hogy nem látszanak? Én is gondolkodok azon, hogy vegyek egy hőmérőt, de nem szeretném, ha a vezetékek látszanának.
Köszi előre is!
Hali. A külső hőmérséklet érzékelőt nem vezettem ki, csak belsőt mutat, de az elég nekem. Egyébként Én is szépen akartam kivezetni a külsőt, de csak ha megfúrom a doboz hátulját úgy lehet szépen, azt meg nem akarom. Egyébként a bal oldalon lehet kivinni a kasztniból, de csak vékony vezetéket behúzószállal, a mérőfej nem fér ki. Mikor a riasztót tettük be, akkor láttam... Elemről megy kb 1 évet, tépőzárat ragasztottam az aljára 2 oldalú ragasztóval, igy nem mozog el, mégis kivehető.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Január 29. - 08:53:45 írta ladlac »
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Fer962
|
|
« Hozzászólás #44 Dátum: 2008. Január 29. - 08:35:52 » |
|
ladlac!
Köszi előre is!
Hali. A külső hőmérséklet érzékelőt nem vezettem ki, csak belsőt mutat, de az elég nekem. Egyébként Én is szépen akartam kivezetni a külsőt, de csak ha megfúrom a doboz hátulját úgy lehet szépen, azt meg nem akarom. Egyébként a bal oldalon lehet kivinni a kasztniból, de csak vékony vezetéket behúzószállal, a mérőfel nem fér ki. Mikor a riasztót tettük be, akkor láttam... Elemről megy kb 1 évet, tépőzárat ragasztottam az aljára 2 oldalú ragasztóval, igy nem mozog el, mégis kivehető. Köszi a tanácsokat, alaklmazni fogom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|