Lacetti klub fórum
2024. November 01. - 21:32:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 36   Le

Szerző Téma: Ülések, kiegészítők, ketyerék  (Megtekintve 195064 alkalommal)
tamas73
Friss hús
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Hozzászólás #195 Dátum: 2009. Október 20. - 14:55:03 »

Sziasztok!

Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, ha nem akkor bocsi.

Tudna valaki infóval szolgálni, hogy a CD lejátszó-fűtés-klíma keretet hogyan lehet kiszedni? Le kellene festenem, mert valószínűleg az előző tulaj illatosítója ráfolyt és lemarta a festést egy kicsit, engem meg kicsit zavar a dolog.

Másik kérdésem, hogy az ajtó külső kilincsek kiszedése mennyire macerás? "Kissé" az is le van kopva, mint általános hiba.

Egyébként péntektől vagyok/vagyunk egyenlőre boldog SW (fekete metál) tulajok az asszonykámmal, igaz ilyen apróságok vannak, de remélhetőleg más komoly problémája nem lesz.

Előre is köszi: Tamás

Ha szerelős kérdésed van, mindig nézz szét a weblap galériájának "képriportok" részében.
Van ott egy-két hasznos sorozat.
A "Sufni/tuning" szekcióban két képriport is van a középkonzol szereléséről. Ráadásul az egyik aut. klímás, a másik mechanikus konzolról szól.
Te is készíthetsz ilyen felvételeket magyarázattal együtt, és segítheted ezzel a többieket.

Ja, és kilincs szerelős fényképek is vannak!  KacsintVigyorog

Köszi szépen!
Naplózva
deby
Friss hús
*

« Hozzászólás #196 Dátum: 2009. November 01. - 11:57:29 »

Sziasztok . Engem az érdekelne , hogy a fő oldalon megjelent  új képeken található belső kilincs boritás hol szerezhető be . Most vettük az autót 1.4 16v star 5 ajtós . Nagyon megvagyunk elégedve vele . A gond csak az hogy már régóta nézegetem az oldalt , és találtam kiegészitőt ,ajtó lezáró gombot ráadásul frankó bordó színben ami menne is az autóhoz. Elkezdtem tekergetni a mienkét ami szerintem letört, ráadásul bele is esett az ajtóba. Próbáltam leszerelni az ajtó kárpitot ami félig meddig ment is de amikor az ajto kilincs boritáshoz értem nem mertem nagyon feszigetni el ne törjön. Már így is látszik hogy feszigetve volt, de ha lenne egy ujj akkor bátrabban merném a kárpit leszedést. Válaszaitokat elöre is köszönöm. Sziasztok.     
Naplózva
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #197 Dátum: 2009. November 01. - 20:12:28 »

Sziasztok . Engem az érdekelne , hogy a fő oldalon megjelent  új képeken található belső kilincs boritás hol szerezhető be . Most vettük az autót 1.4 16v star 5 ajtós . Nagyon megvagyunk elégedve vele . A gond csak az hogy már régóta nézegetem az oldalt , és találtam kiegészitőt ,ajtó lezáró gombot ráadásul frankó bordó színben ami menne is az autóhoz. Elkezdtem tekergetni a mienkét ami szerintem letört, ráadásul bele is esett az ajtóba. Próbáltam leszerelni az ajtó kárpitot ami félig meddig ment is de amikor az ajto kilincs boritáshoz értem nem mertem nagyon feszigetni el ne törjön. Már így is látszik hogy feszigetve volt, de ha lenne egy ujj akkor bátrabban merném a kárpit leszedést. Válaszaitokat elöre is köszönöm. Sziasztok.     
Én a Várna utcai autósboltban vettem 900Ft/db.
De márkakereskedésben is kapsz.
Naplózva

LPG
blende
Bejáratós
**

« Hozzászólás #198 Dátum: 2010. Február 07. - 10:38:03 »

Sziasztok!
A vezető oldali ajtónyitó pöcök melletti led, az mi az mi?? Vigyorog Nekem nem világít, bár én a külön riasztós távirányítóval nyitom-zárom. Ez a gyári zárhoz tartozna? Mosolyog
Naplózva
Laczy
Friss hús
*

« Hozzászólás #199 Dátum: 2010. Február 07. - 14:25:26 »

Sziasztok!
A vezető oldali ajtónyitó pöcök melletti led, az mi az mi?? Vigyorog Nekem nem világít, bár én a külön riasztós távirányítóval nyitom-zárom. Ez a gyári zárhoz tartozna? Mosolyog
Immobilizer ledje. Ha nem megfelelő kulccsal próbálják idítani, akkor villog, vagy világít. Tesztelheted, ha a kulcsod műanyag részét 2szer körbetekered alufóliával, jól rányomkodod, s úgy próbász indítózni. Megsúgom, nem fog indulni a kocsid.  Vigyorog
Naplózva
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Lacetti 1.4 Star HB

« Hozzászólás #200 Dátum: 2010. Február 09. - 13:57:37 »

Lebicegtem a kazánhoz, és érdekes dologra lettem figyelmes az autó alatt. Nem hagyott nyugodni, így kinyitottam a motorháztetőt, és döbbenten láttam, hogy tiszta szivacsdarab az egész motor, az autó alatt is minden. Levettem a motorvédő burkolatot, és ez a látvány fogadott.
Tehát keresek ilyen burkolatot.
Naplózva
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #201 Dátum: 2010. Február 09. - 14:19:13 »

Lebicegtem a kazánhoz, és érdekes dologra lettem figyelmes az autó alatt. Nem hagyott nyugodni, így kinyitottam a motorháztetőt, és döbbenten láttam, hogy tiszta szivacsdarab az egész motor, az autó alatt is minden. Levettem a motorvédő burkolatot, és ez a látvány fogadott.
De mielőtt beraknál egy másik burkolatot,előbb a betolakodót kellene felszámolni. Vigyorog
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
Pittike
Vén róka

« Hozzászólás #202 Dátum: 2010. Február 09. - 14:31:56 »

De mielőtt beraknál egy másik burkolatot,előbb a betolakodót kellene felszámolni. Vigyorog
De egyértelműen kijelenthető, hogy ízlett neki a Lacsi... Abban van a vitzamin Vigyorog
Naplózva

Pittike
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Lacetti 1.4 Star HB

« Hozzászólás #203 Dátum: 2010. Február 09. - 14:39:18 »

De egyértelműen kijelenthető, hogy ízlett neki a Lacsi... Abban van a vitzamin Vigyorog

Ha megtalálnám.... (meg ha most tudnék futni   Vigyorog)
Ez már a második. A múltkor a motorháztető alatti védőizét szedte darabokra.
Naplózva
Pittike
Vén róka

« Hozzászólás #204 Dátum: 2010. Február 09. - 14:43:36 »

Hozzáteszem, én a helyedben nem cserélném ezért ki, a következő is pont ilyen lesz ha van egy kis peched, márpedig miért ne lenne... Nekünk is a géptető és a tűzfal szigetelését eszik meg rendszeresen.
Naplózva

Pittike
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Lacetti 1.4 Star HB

« Hozzászólás #205 Dátum: 2010. Február 09. - 14:45:08 »

Hozzáteszem, én a helyedben nem cserélném ezért ki, a következő is pont ilyen lesz ha van egy kis peched, márpedig miért ne lenne... Nekünk is a géptető és a tűzfal szigetelését eszik meg rendszeresen.

Akkor szerinted hagyjam így? Elég nagy darabot kirágott a r***dék...
Naplózva
Pittike
Vén róka

« Hozzászólás #206 Dátum: 2010. Február 09. - 14:55:49 »

Persze. Semmi baja nem lesz, de az újat biztosan megint szétcincálná... Ráadásul ott még nem is látszik, ha a burkolat a helyén van.
Naplózva

Pittike
Giovanni
Törzstag
*

Kékvillám :)

« Hozzászólás #207 Dátum: 2010. Február 09. - 18:56:02 »

Fogj egy kiszuperált női harisnyát, majd az első hajvágásnál tegyél bele hajat, kösd be, és akaszd biztonságos helyre a motortérben. Ez általában beválik rágcsálók ellen.
Naplózva

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Mosolyog
Lacetti:
Toyota:
gatsy
Vén róka

Gat$y

« Hozzászólás #208 Dátum: 2010. Február 10. - 10:08:37 »

Új ötlet jutott eszembe, miszerint egy kampó kevés nekem az csomagtérbe (főleg mivel oda állandóra egy tároló rekesz van ki kötve).
A kérdés, hogy próbálkozott-e már valaki ilyesmivel. Ha igen milyen módon oldotta meg.

Bennem két megoldás körvonalazódik:
  • eredeti kampó beszerzése és az egyik csomagtérburkolatot rögzító bolha helyére veló beszerelése
  • valami házi megoldás, akasztó, karabíner...stb. beszerelése a feljebb vázolt helyre megfelelő csavarral.

Várom az ötleteket.
Naplózva
gatsy
Vén róka

Gat$y

« Hozzászólás #209 Dátum: 2010. Február 18. - 14:46:40 »

Új ötlet jutott eszembe, miszerint egy kampó kevés nekem az csomagtérbe (főleg mivel oda állandóra egy tároló rekesz van ki kötve).
A kérdés, hogy próbálkozott-e már valaki ilyesmivel. Ha igen milyen módon oldotta meg.

Bennem két megoldás körvonalazódik:
  • eredeti kampó beszerzése és az egyik csomagtérburkolatot rögzító bolha helyére veló beszerelése
  • valami házi megoldás, akasztó, karabíner...stb. beszerelése a feljebb vázolt helyre megfelelő csavarral.

Várom az ötleteket.
Ezek szerint csak  nekem kéne még egy kampó hátulra?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 36   Fel

Ugrás: