ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #165 Dátum: 2009. Május 12. - 17:57:59 » |
|
OK. A "gond" az, hogy én nem a két végére akarom berakni a pöcköket. Ott jól tart magától is, nincs szüksége segítségre. Probléma a középső részen van, ott kellene segíteni "neki". Kijön a helyéről, 'kipúposodik'. Lehet, hogy a hátsó ablak terelőin segítene, de ezekből az egyik már megvált a társaságunktól. Majd csinálok róla képet (mármint az elsőről ), mert ez így gondolom nehezen értelmezhető. Eddig semmivel nem sikerült tartósan a helyén tartani. Túl vagyok egy pár fajta kétoldalas ragasztón, de eddig mindegyiket legyőzte. A két végén sem marad meg, amikor huzogatod az ablakot... Mivel a spioler felső részén igancsak kicsinyke a perem, ha 1-2 mm-t lejjebb húzódik, már ki is jön a keretből. Hidd el, a pöcök a két végén ezt a néhány mm-nyi mozgást is megakadályozza, így mindenféle egyéb beavatkozás nélkül a helyén marad a középső részen is. Nekem legalábbis műxik... Na jó, hiszek neked. Kipróbálom, aztán majd kiderül. Úgy néz ki, hogy igazad volt. Betettem a két végére, és azóta nem csúszik ki. Kösz mindenkinek. Hmmmmm......Hitetlen Tamás! Sztem te kötözködsz velem! Stocz! Hát nem ismered még eléggé ezt a ronda viziragadozót? Kötekedő volt mindig, és az is marad, ilyen a ronda fajtája! Harapós, de nagyon!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
csavardi
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #166 Dátum: 2009. Június 12. - 09:44:34 » |
|
ülésszivacs ügyben van valakinek ötlete/tapasztalata? a gyári, ha sokat ücsörögsz benne (mint én), hihetetlenül rövid idő alatt össze tud esni, és emiatt például a gerinctámasz felmegy a hátad közepére, ami egyrészt kényelmetlen, másrészt egészségtelen. a csere nem megoldás (nekem már a harmadik garnitúra van benne), pár hétig jó, aztán a jelenség ugyanaz. (szellemes +jegyzéseket elkerülendő- csak 75 kiló vagyok) ismeretterjesztő csatornékon látni olyan autókárpitosokat, akik mindenféle csodaanyagból teljesen új ülést faragnak, de létezik ilyen nálunk is?
|
|
|
Naplózva
|
170000miles
|
|
|
ss26
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #167 Dátum: 2009. Június 30. - 22:16:01 » |
|
Sziasztok! Csomagtértálcát szeretnék venni (2006 SW), de szeretném megnézni, megtapogatni stb. Tudtok ilyen helyet, neten csak rendelőset találtam... ss26
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #168 Dátum: 2009. Július 01. - 05:39:39 » |
|
Sziasztok! Csomagtértálcát szeretnék venni (2006 SW), de szeretném megnézni, megtapogatni stb. Tudtok ilyen helyet, neten csak rendelőset találtam... ss26
Szia A Chevy Gyulai is kínál gumitálcát,ott megnézheted és megfoghatod.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Forti
Bejáratós
Nem elérhető
Lacetti Star 1.4 16v
|
|
« Hozzászólás #169 Dátum: 2009. Július 04. - 21:35:55 » |
|
Üdv A segítségeteket kérném, tudnátok adni tippet, hogy hol tudok beszerezni a gyárihoz hasonló minőségü kartámaszt?? Az sem lenne baj ha gyári kartámaszt sikerülne szerezni, vagy egyáltalán megéri ezzel egyáltalán foglalkozni? Sajnos a Lacetti 1.4 HB STAR felszereltségnek nem része ez az "extra"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #170 Dátum: 2009. Július 04. - 21:40:44 » |
|
Üdv A segítségeteket kérném, tudnátok adni tippet, hogy hol tudok beszerezni a gyárihoz hasonló minőségü kartámaszt?? Az sem lenne baj ha gyári kartámaszt sikerülne szerezni, vagy egyáltalán megéri ezzel egyáltalán foglalkozni? Sajnos a Lacetti 1.4 HB STAR felszereltségnek nem része ez az "extra" Én bontóban néznék körül. Biztos olcsóbb, mint az univerzális és jobban is passzol a kocsiba, így nem kell furkálni semmit.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Forti
Bejáratós
Nem elérhető
Lacetti Star 1.4 16v
|
|
« Hozzászólás #171 Dátum: 2009. Július 04. - 21:44:21 » |
|
Üdv A segítségeteket kérném, tudnátok adni tippet, hogy hol tudok beszerezni a gyárihoz hasonló minőségü kartámaszt?? Az sem lenne baj ha gyári kartámaszt sikerülne szerezni, vagy egyáltalán megéri ezzel egyáltalán foglalkozni? Sajnos a Lacetti 1.4 HB STAR felszereltségnek nem része ez az "extra" Én bontóban néznék körül. Biztos olcsóbb, mint az univerzális és jobban is passzol a kocsiba, így nem kell furkálni semmit. Értem én is ezen elgondolás alapján indultam neki a keresésnek, de megmondom őszintén a google most nem volt a "barátom" nem igazán találtam semmit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #172 Dátum: 2009. Július 04. - 21:49:00 » |
|
Üdv A segítségeteket kérném, tudnátok adni tippet, hogy hol tudok beszerezni a gyárihoz hasonló minőségü kartámaszt?? Az sem lenne baj ha gyári kartámaszt sikerülne szerezni, vagy egyáltalán megéri ezzel egyáltalán foglalkozni? Sajnos a Lacetti 1.4 HB STAR felszereltségnek nem része ez az "extra" Én bontóban néznék körül. Biztos olcsóbb, mint az univerzális és jobban is passzol a kocsiba, így nem kell furkálni semmit. Értem én is ezen elgondolás alapján indultam neki a keresésnek, de megmondom őszintén a google most nem volt a "barátom" nem igazán találtam semmit http://www.google.com/search?client=opera&rls=hu&q=DAEWOO+CHECROLET+BONT%C3%93&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8http://www.chevibonto.hu/
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 04. - 21:51:23 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Forti
Bejáratós
Nem elérhető
Lacetti Star 1.4 16v
|
|
« Hozzászólás #173 Dátum: 2009. Július 04. - 21:53:25 » |
|
Üdv A segítségeteket kérném, tudnátok adni tippet, hogy hol tudok beszerezni a gyárihoz hasonló minőségü kartámaszt?? Az sem lenne baj ha gyári kartámaszt sikerülne szerezni, vagy egyáltalán megéri ezzel egyáltalán foglalkozni? Sajnos a Lacetti 1.4 HB STAR felszereltségnek nem része ez az "extra" Én bontóban néznék körül. Biztos olcsóbb, mint az univerzális és jobban is passzol a kocsiba, így nem kell furkálni semmit. Értem én is ezen elgondolás alapján indultam neki a keresésnek, de megmondom őszintén a google most nem volt a "barátom" nem igazán találtam semmit http://www.google.com/search?client=opera&rls=hu&q=DAEWOO+CHECROLET+BONT%C3%93&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8http://www.chevibonto.hu/Köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #174 Dátum: 2009. Július 07. - 13:27:59 » |
|
Szia A Chevy Gyulai is kínál gumitálcát,ott megnézheted és megfoghatod. Minden márkaker árul gyárit. Gyárit? Tavaly mi is nézegettük Gidyvel, de horror áron volt.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #175 Dátum: 2009. Július 07. - 13:37:06 » |
|
Szia A Chevy Gyulai is kínál gumitálcát,ott megnézheted és megfoghatod. Minden márkaker árul gyárit. Gyárit? Tavaly mi is nézegettük Gidyvel, de horror áron volt. Gyári? A márkakereskedések a Rider-es tálcákat (sarokvédő gumit, stb.) árulják. (Ők a "beszállítók".) Kicsit drágábban. Nekünk meg ott a kedvezmény. Bár már az a srác nincs ott, akivel annak idején megállapodtam, de a dolog elvileg él tovább.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fidó
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #176 Dátum: 2009. Július 07. - 13:50:55 » |
|
www.autotuningshop.hu oldalon tudsz kartámaszt rendelni 14990. ft+ a szállítás. nekem is van.de jobb mint az eredeti, mert nagyobb a könyöklő felülete.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #177 Dátum: 2009. Július 07. - 13:54:09 » |
|
Szia A Chevy Gyulai is kínál gumitálcát,ott megnézheted és megfoghatod. Minden márkaker árul gyárit. Gyárit? Tavaly mi is nézegettük Gidyvel, de horror áron volt. Gyári? A márkakereskedések a Rider-es tálcákat (sarokvédő gumit, stb.) árulják. (Ők a "beszállítók".) Kicsit drágábban. Nekünk meg ott a kedvezmény. Bár már az a srác nincs ott, akivel annak idején megállapodtam, de a dolog elvileg él tovább. Hali FŐNÖK! Azért volt ott a kérdőjel. Mert szerintem tutira a Rider-es tálca volt.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Forti
Bejáratós
Nem elérhető
Lacetti Star 1.4 16v
|
|
« Hozzászólás #178 Dátum: 2009. Július 07. - 13:55:07 » |
|
www.autotuningshop.hu oldalon tudsz kartámaszt rendelni 14990. ft+ a szállítás. nekem is van.de jobb mint az eredeti, mert nagyobb a könyöklő felülete. Szia Köszönöm, már is nézem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fidó
Friss hús
Nem elérhető
|