Lacetti klub fórum
2024. November 01. - 23:24:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 36   Le

Szerző Téma: Ülések, kiegészítők, ketyerék  (Megtekintve 195089 alkalommal)
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #165 Dátum: 2009. Május 12. - 17:57:59 »

OK.
A "gond" az, hogy én nem a két végére akarom berakni a pöcköket. Ott jól tart magától is, nincs szüksége segítségre.
Probléma a középső részen van, ott kellene segíteni "neki". Kijön a helyéről, 'kipúposodik'. Lehet, hogy a hátsó ablak terelőin segítene, de ezekből az egyik már megvált a társaságunktól. 

Majd csinálok róla képet (mármint az elsőről  Kacsint), mert ez így gondolom nehezen értelmezhető.
Eddig semmivel nem sikerült tartósan a helyén tartani. Túl vagyok egy pár fajta kétoldalas ragasztón, de eddig mindegyiket legyőzte.
A két végén sem marad meg, amikor huzogatod az ablakot... Mivel a spioler felső részén igancsak kicsinyke a perem, ha 1-2 mm-t lejjebb húzódik, már ki is jön a keretből.

Hidd el, a pöcök a két végén ezt a néhány mm-nyi mozgást is megakadályozza, így mindenféle egyéb beavatkozás nélkül a helyén marad a középső részen is. Nekem legalábbis műxik...
Na jó, hiszek neked. Kipróbálom, aztán majd kiderül.
Úgy néz ki, hogy igazad volt. Betettem a két végére, és azóta nem csúszik ki.
Kösz mindenkinek.
Hmmmmm......Hitetlen Tamás!  Vigyorog
Sztem te kötözködsz velem!  Vigyorog Vigyorog
Stocz! Hát nem ismered még eléggé ezt a ronda viziragadozót? Kötekedő volt mindig, és az is marad, ilyen a ronda fajtája! Harapós, de nagyon! Vigyorog
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
csavardi
Friss hús
*

« Hozzászólás #166 Dátum: 2009. Június 12. - 09:44:34 »

ülésszivacs ügyben van valakinek ötlete/tapasztalata? a gyári, ha sokat ücsörögsz benne (mint én), hihetetlenül rövid idő alatt össze tud esni, és emiatt például a gerinctámasz felmegy a hátad közepére, ami egyrészt kényelmetlen, másrészt egészségtelen. a csere nem megoldás (nekem már a harmadik garnitúra van benne), pár hétig jó, aztán a jelenség ugyanaz. (szellemes +jegyzéseket elkerülendő- csak 75 kiló vagyok) ismeretterjesztő csatornékon látni olyan autókárpitosokat, akik mindenféle csodaanyagból teljesen új ülést faragnak, de létezik ilyen nálunk is?
Naplózva

170000miles
ss26
Friss hús
*

« Hozzászólás #167 Dátum: 2009. Június 30. - 22:16:01 »

Sziasztok!
Csomagtértálcát szeretnék venni (2006 SW), de szeretném megnézni, megtapogatni stb.
Tudtok ilyen helyet, neten csak rendelőset találtam...
ss26
Naplózva
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #168 Dátum: 2009. Július 01. - 05:39:39 »

Sziasztok!
Csomagtértálcát szeretnék venni (2006 SW), de szeretném megnézni, megtapogatni stb.
ss26
Szia
A Chevy Gyulai is kínál gumitálcát,ott megnézheted és megfoghatod.
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
Forti
Bejáratós
**

Lacetti Star 1.4 16v

« Hozzászólás #169 Dátum: 2009. Július 04. - 21:35:55 »

Üdv  Mosolyog

A segítségeteket kérném, tudnátok adni tippet, hogy hol tudok beszerezni a gyárihoz hasonló minőségü kartámaszt?? Az sem lenne baj ha gyári kartámaszt sikerülne szerezni, vagy egyáltalán megéri ezzel egyáltalán foglalkozni? Sajnos  a Lacetti 1.4 HB STAR felszereltségnek nem része ez az "extra" Vigyorog 
Naplózva

Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #170 Dátum: 2009. Július 04. - 21:40:44 »

Üdv  Mosolyog

A segítségeteket kérném, tudnátok adni tippet, hogy hol tudok beszerezni a gyárihoz hasonló minőségü kartámaszt?? Az sem lenne baj ha gyári kartámaszt sikerülne szerezni, vagy egyáltalán megéri ezzel egyáltalán foglalkozni? Sajnos  a Lacetti 1.4 HB STAR felszereltségnek nem része ez az "extra" Vigyorog 
Én bontóban néznék körül. Biztos olcsóbb, mint az univerzális és jobban is passzol a kocsiba, így nem kell furkálni semmit.
Naplózva

LPG
Forti
Bejáratós
**

Lacetti Star 1.4 16v

« Hozzászólás #171 Dátum: 2009. Július 04. - 21:44:21 »

Üdv  Mosolyog

Én bontóban néznék körül. Biztos olcsóbb, mint az univerzális és jobban is passzol a kocsiba, így nem kell furkálni semmit.
Értem Mosolyog én is ezen elgondolás alapján indultam neki a keresésnek, de megmondom őszintén a google most nem volt a "barátom" nem igazán találtam semmit Mosolyog
Naplózva

Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #172 Dátum: 2009. Július 04. - 21:49:00 »

Üdv  Mosolyog

Értem Mosolyog én is ezen elgondolás alapján indultam neki a keresésnek, de megmondom őszintén a google most nem volt a "barátom" nem igazán találtam semmit Mosolyog
http://www.google.com/search?client=opera&rls=hu&q=DAEWOO+CHECROLET+BONT%C3%93&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8
http://www.chevibonto.hu/
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 04. - 21:51:23 írta Jani » Naplózva

LPG
Forti
Bejáratós
**

Lacetti Star 1.4 16v

« Hozzászólás #173 Dátum: 2009. Július 04. - 21:53:25 »

Üdv  Mosolyog

http://www.google.com/search?client=opera&rls=hu&q=DAEWOO+CHECROLET+BONT%C3%93&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8
http://www.chevibonto.hu/
Köszönöm Vigyorog
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #174 Dátum: 2009. Július 07. - 13:27:59 »

Sziasztok!
ss26
Szia
Minden márkaker árul gyárit. Gyárit?
Tavaly mi is nézegettük Gidyvel, de horror áron volt.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
Stocz
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #175 Dátum: 2009. Július 07. - 13:37:06 »

Sziasztok!
ss26
Szia
Gyári? Vigyorog Vigyorog Vigyorog
A márkakereskedések a Rider-es tálcákat (sarokvédő gumit, stb.) árulják. (Ők a "beszállítók".)
Kicsit drágábban.
Nekünk meg ott a kedvezmény. Bár már az a srác nincs ott, akivel annak idején megállapodtam, de a dolog elvileg él tovább.
Naplózva
fidó
Friss hús
*

« Hozzászólás #176 Dátum: 2009. Július 07. - 13:50:55 »

www.autotuningshop.hu oldalon tudsz kartámaszt rendelni 14990. ft+ a szállítás. nekem is van.de jobb mint az eredeti, mert nagyobb a könyöklő felülete.
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #177 Dátum: 2009. Július 07. - 13:54:09 »

Sziasztok!
ss26
Szia
Gyári? Vigyorog Vigyorog Vigyorog
A márkakereskedések a Rider-es tálcákat (sarokvédő gumit, stb.) árulják. (Ők a "beszállítók".)
Kicsit drágábban.
Nekünk meg ott a kedvezmény. Bár már az a srác nincs ott, akivel annak idején megállapodtam, de a dolog elvileg él tovább.
Hali FŐNÖK!

Azért volt ott a kérdőjel. Mert szerintem tutira a Rider-es tálca volt.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
Forti
Bejáratós
**

Lacetti Star 1.4 16v

« Hozzászólás #178 Dátum: 2009. Július 07. - 13:55:07 »

www.autotuningshop.hu oldalon tudsz kartámaszt rendelni 14990. ft+ a szállítás. nekem is van.de jobb mint az eredeti, mert nagyobb a könyöklő felülete.

Szia

Köszönöm, már is nézem Mosolyog
Naplózva

fidó
Friss hús
*

« Hozzászólás #179 Dátum: 2009. Július 07. - 14:03:37 »

galériába van kép is de ha kel küldök privibe
Naplózva
Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 36   Fel

Ugrás: