ShadowTm
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #105 Dátum: 2009. Február 03. - 17:31:51 » |
|
köszönöm, egy elérhetőséget tudtok még?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #106 Dátum: 2009. Február 03. - 17:38:36 » |
|
köszönöm, egy elérhetőséget tudtok még?
http://www.chevroletautoalkatresz.hu
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #107 Dátum: 2009. Február 03. - 17:53:09 » |
|
Kitaláltam, hogy platinum felszereltségűt csinálok a kocsimból. Ezüst szellőzőkkel, műszerfal diszléccel és ajtó diszlécekkel. Egy koreai oldalon lévő árak szerint, 12ezer forintból ki is jönne. Kíváncsi vagyok itthon mibe kerülnek? Szerintem min.3x!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #108 Dátum: 2009. Február 03. - 18:03:55 » |
|
Kitaláltam, hogy platinum felszereltségűt csinálok a kocsimból. Ezüst szellőzőkkel, műszerfal diszléccel és ajtó diszlécekkel. Egy koreai oldalon lévő árak szerint, 12ezer forintból ki is jönne. Kíváncsi vagyok itthon mibe kerülnek? Szerintem min.3x! A platinumhoz még hozzátartozik a kipörgésgátló,meg az esőérzékelős ablaktörlö,meg a hátsó ülésekben lévő könyöklő,hátsó hamutartó stb...Na akkor mennyibe is kerül?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #109 Dátum: 2009. Február 03. - 18:07:00 » |
|
Meg a két ülésben a gerinctámasz, a spoiler, az alufelni, a bőrkormány - váltó , stb stb....mennyibe is kerül?
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #110 Dátum: 2009. Február 03. - 18:34:27 » |
|
A platinumhoz még hozzátartozik a kipörgésgátló,meg az esőérzékelős ablaktörlö,meg a hátsó ülésekben lévő könyöklő,hátsó hamutartó stb...Na akkor mennyibe is kerül? Meg a két ülésben a gerinctámasz, a spoiler, az alufelni, a bőrkormány - váltó , stb stb....mennyibe is kerül? Kötekedjetek csak! Akkor helyesbítek, platinum kinézetűt akarok csinálni. Bőr -kormány, -váltó van. Gerinctámasz, nekem elég 1db is. Alufelni van, spoiler nem kell. Kipörgésgátló a lábamban, esőt én is tudom érzékelni, hátul nem ülök, így nem hiányzik a könyöklő(nekem), nem dohányzunk az autóban.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #111 Dátum: 2009. Február 08. - 18:25:37 » |
|
Meg a két ülésben a gerinctámasz, a spoiler, az alufelni, a bőrkormány - váltó , stb stb....mennyibe is kerül? Nem akarod elcserélni az alu. belső burkolatokat velem? Adok helyette feketét.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #112 Dátum: 2009. Február 08. - 18:40:29 » |
|
Meg a két ülésben a gerinctámasz, a spoiler, az alufelni, a bőrkormány - váltó , stb stb....mennyibe is kerül? Nem akarod elcserélni az alu. belső burkolatokat velem? Adok helyette feketét. nem akarom megbontani az egységet...fújd le hőálló ezüsttel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #113 Dátum: 2009. Február 09. - 19:20:22 » |
|
Meg a két ülésben a gerinctámasz, a spoiler, az alufelni, a bőrkormány - váltó , stb stb....mennyibe is kerül? Nem akarod elcserélni az alu. belső burkolatokat velem? Adok helyette feketét. nem akarom megbontani az egységet...fújd le hőálló ezüsttel Egységes marad, fekete lesz minden. De ha nem cserélsz, akkor festés helyet, inkább betekerem alufóliával.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #114 Dátum: 2009. Február 09. - 21:10:39 » |
|
Meg a két ülésben a gerinctámasz, a spoiler, az alufelni, a bőrkormány - váltó , stb stb....mennyibe is kerül? Nekem 4,4 millióba került
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #115 Dátum: 2009. Február 09. - 21:20:23 » |
|
Meg a két ülésben a gerinctámasz, a spoiler, az alufelni, a bőrkormány - váltó , stb stb....mennyibe is kerül? Nekem 4,4 millióba került Akkor átvágtak Nekem csak 3,6
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #116 Dátum: 2009. Február 09. - 21:25:13 » |
|
Meg a két ülésben a gerinctámasz, a spoiler, az alufelni, a bőrkormány - váltó , stb stb....mennyibe is kerül? Nekem 4,4 millióba került Akkor átvágtak Nekem csak 3,6 De te nem kértél csomagtartót.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #117 Dátum: 2009. Február 09. - 21:34:27 » |
|
Meg a két ülésben a gerinctámasz, a spoiler, az alufelni, a bőrkormány - váltó , stb stb....mennyibe is kerül? Nekem 4,4 millióba került Akkor átvágtak Nekem csak 3,6 De te nem kértél csomagtartót. Najó, kaptam 1 millió kedvezményt is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #118 Dátum: 2009. Február 09. - 22:23:52 » |
|
Meg a két ülésben a gerinctámasz, a spoiler, az alufelni, a bőrkormány - váltó , stb stb....mennyibe is kerül? Nekem 4,4 millióba került Akkor átvágtak Nekem csak 3,6 De te nem kértél csomagtartót. Minek csomagtartó, bankkártyám van És hogy a modik ne kössenek bele, a bankkártya is a kiegészítők közé tartozik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
caroy
Friss hús
Nem elérhető
Sedan 1.6 Elite
|
|
« Hozzászólás #119 Dátum: 2009. Március 29. - 19:03:30 » |
|
Nem tudom jó helyre írom, szeretnék venni 4 ajtós lacsimra tetőcsomagtartót. Ha valakinek van valamilyen tapasztalata e téren kérem segítségét! A Thule-nál néztem, de egy „kicsit” drága, viszont ha a karosszériát nem vágja haza inkább megérné mint valamilyen nevesincs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|