Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #495 Dátum: 2014. Augusztus 27. - 07:28:01 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #496 Dátum: 2014. Augusztus 27. - 08:08:14 » |
|
Most már igen, Köszönöm szépen, már ez is nagy segitség állok is neki a szerelésnek!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2014. Augusztus 27. - 13:08:49 írta ladlac »
|
Naplózva
|
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #497 Dátum: 2014. Augusztus 27. - 09:22:17 » |
|
Most már igen, Köszönöm szépen, már ez is nagy segitség állok is neki a szerelésnek! HUUUUUHA!!! Meg nyúgodtam! Nem volt betörés, csak szimplán kirázodott az egyik csavar és be esett a zár az ajtóba. De most mar ha a vezérműcserét kiköhöghetem akkor az első egy riasztó beszerzese lessz az bisztos. Mégegyszer köszönöm Janinak a segitséget kép űgyben!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2014. Augusztus 27. - 13:09:03 írta ladlac »
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #498 Dátum: 2015. Június 18. - 11:16:18 » |
|
100000 km--hez közeledve elhagyta magát a vezető ülésem. Hozzá teszem, 100 kg körüli vagyok. A tünetek: az ülőlap "kottyan" elinduláskor és egész picit megmozdul előre, majd vissza. Sebike azt mondta, javítható, csak hát ugye Kaposváron kívül még hol?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #499 Dátum: 2015. Június 18. - 11:18:40 » |
|
Úgy emlékszem, ki lehet venni a fejtámlákat az első ülésekből, de arra nem, hogy miként. Valaki emlékeztetne rá, hogy?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krupcheck
|
|
« Hozzászólás #500 Dátum: 2015. Június 18. - 12:24:25 » |
|
Úgy emlékszem, ki lehet venni a fejtámlákat az első ülésekből, de arra nem, hogy miként. Valaki emlékeztetne rá, hogy?
Van egy kis benyomható szürke gomb a tövénél. Azt hiszem a fejtámla alacsonyabbra állításához is azt kell nyomni. Az benyomva kell kihúzni, akkor kijön. Nekem báris kiszokott (volt már, hogy síkba kellett rakni az első ülést, mert úgy befért pl. a bő 2 m-es ágy is lapraszerelve )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #501 Dátum: 2015. Június 18. - 13:14:33 » |
|
simán kijön, jaja
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #502 Dátum: 2015. Június 18. - 17:10:17 » |
|
100000 km--hez közeledve elhagyta magát a vezető ülésem. Hozzá teszem, 100 kg körüli vagyok. A tünetek: az ülőlap "kottyan" elinduláskor és egész picit megmozdul előre, majd vissza. Sebike azt mondta, javítható, csak hát ugye Kaposváron kívül még hol? A magasság állítónál szokott eltörni az ülőlapban. Kiveszed az ülést 4 csavar, majd az ülőlapi párnát a müanyaggal együtt szintén négy csavar és meghegeszti valaki Co-val. Ha nincs senki a XXII-ben tudok aki olcsón jól megcsinálja.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #503 Dátum: 2015. Június 18. - 20:29:07 » |
|
100000 km--hez közeledve elhagyta magát a vezető ülésem. Hozzá teszem, 100 kg körüli vagyok. A tünetek: az ülőlap "kottyan" elinduláskor és egész picit megmozdul előre, majd vissza. Sebike azt mondta, javítható, csak hát ugye Kaposváron kívül még hol? A magasság állítónál szokott eltörni az ülőlapban. Kiveszed az ülést 4 csavar, majd az ülőlapi párnát a müanyaggal együtt szintén négy csavar és meghegeszti valaki Co-val. Ha nincs senki a XXII-ben tudok aki olcsón jól megcsinálja. Ajvé. Szóval k kell venni az ülést. Ezt ott a XII. kerben meg is oldják?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chas
|
|
« Hozzászólás #504 Dátum: 2015. Június 18. - 21:40:28 » |
|
100000 km--hez közeledve elhagyta magát a vezető ülésem. Hozzá teszem, 100 kg körüli vagyok. A tünetek: az ülőlap "kottyan" elinduláskor és egész picit megmozdul előre, majd vissza. Sebike azt mondta, javítható, csak hát ugye Kaposváron kívül még hol? A magasság állítónál szokott eltörni az ülőlapban. Kiveszed az ülést 4 csavar, majd az ülőlapi párnát a müanyaggal együtt szintén négy csavar és meghegeszti valaki Co-val. Ha nincs senki a XXII-ben tudok aki olcsón jól megcsinálja. Ajvé. Szóval k kell venni az ülést. Ezt ott a XII. kerben meg is oldják? Kapitányom! Egy a bicó, amit tekerünk, ha lesz hely, ahol megfűtik, akkor szólj nekem is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #505 Dátum: 2015. Június 18. - 22:19:11 » |
|
100000 km--hez közeledve elhagyta magát a vezető ülésem. Hozzá teszem, 100 kg körüli vagyok. A tünetek: az ülőlap "kottyan" elinduláskor és egész picit megmozdul előre, majd vissza. Sebike azt mondta, javítható, csak hát ugye Kaposváron kívül még hol? A magasság állítónál szokott eltörni az ülőlapban. Kiveszed az ülést 4 csavar, majd az ülőlapi párnát a müanyaggal együtt szintén négy csavar és meghegeszti valaki Co-val. Ha nincs senki a XXII-ben tudok aki olcsón jól megcsinálja. Ajvé. Szóval k kell venni az ülést. Ezt ott a XII. kerben meg is oldják? Meg, de a XXII-ben...
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #506 Dátum: 2015. Június 21. - 21:10:48 » |
|
100000 km--hez közeledve elhagyta magát a vezető ülésem. Hozzá teszem, 100 kg körüli vagyok. A tünetek: az ülőlap "kottyan" elinduláskor és egész picit megmozdul előre, majd vissza. Sebike azt mondta, javítható, csak hát ugye Kaposváron kívül még hol? A magasság állítónál szokott eltörni az ülőlapban. Kiveszed az ülést 4 csavar, majd az ülőlapi párnát a müanyaggal együtt szintén négy csavar és meghegeszti valaki Co-val. Ha nincs senki a XXII-ben tudok aki olcsón jól megcsinálja. Ajvé. Szóval k kell venni az ülést. Ezt ott a XII. kerben meg is oldják? Meg, de a XXII-ben... Nem lehetne XII? Az itt van a közelben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Levi75
Teljes tag
Nem elérhető
SW Elite ACC 2,0d
|
|
« Hozzászólás #507 Dátum: 2016. Május 15. - 20:08:57 » |
|
Sziasztok! Mára elfáradt mindkét csomagtérajtó teleszkópom (kombi). 2 éve telente már jelezte, pár hónapja a bal oldali elfolyt, így a jobbos sem bírta sokáig. Van tapasztalatotok, hogy honnan, mennyiért és milyet érdemes/lehet beszerezni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #508 Dátum: 2016. Május 16. - 12:21:23 » |
|
Sziasztok! Mára elfáradt mindkét csomagtérajtó teleszkópom (kombi). 2 éve telente már jelezte, pár hónapja a bal oldali elfolyt, így a jobbos sem bírta sokáig. Van tapasztalatotok, hogy honnan, mennyiért és milyet érdemes/lehet beszerezni?
holnap tudok árat írni gyári illetve utángártottra
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #509 Dátum: 2016. Szeptember 03. - 21:10:21 » |
|
Kicsit fiatalítottam az utastéren. Már nem bírtam nézni a rongyossá használt készifék és váltószoknyát, úgy hogy kaptak szép bőröcskét http://indafoto.hu/giovanni75/valtoszoknya
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
|