Lacetti klub fórum
2024. November 01. - 11:39:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 36   Le

Szerző Téma: Ülések, kiegészítők, ketyerék  (Megtekintve 194920 alkalommal)
Krisz
Ezredes
Nem elérhető Nem elérhető

1.4 16v STAR AC HB

« Hozzászólás #315 Dátum: 2011. Január 08. - 14:15:23 »

Sziasztok
Olyan problémám van hogy a bal első ülés ülő lapjának a bal hátulja(ahol a magasság állító van) lejeb van mint a jobb oldal kb 3-5cm-rel.(Balra hátra lejt az ülésem) tudna valaki erre egy megoldást,ülés csere nélkül.
Előre is köszi.
Látni kéne.Nekem az eleje szokott leesni és egy fém pálcát kell vis****aknom a helyére hogy jó legyen ujra. Vigyorog
Köszi,hétvégén meglesem remélem csak ennyi lesz nekem is.
Megnéztem az ülésemet, sajna eltört a vas.Megpróbáltam a helyére tenni de egyből szét csúszik,marad a hegesztés.
Ha előre hátra mozgatod az ülést deformálodik a lemez amibe a vas van.Nekem is csak egy pont van ahol a vas bentmarad ezért fix az ülésem Vigyorog
Naplózva

06 70/22 11 222
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #316 Dátum: 2011. Január 08. - 22:43:58 »

Sziasztok
Olyan problémám van hogy a bal első ülés ülő lapjának a bal hátulja(ahol a magasság állító van) lejeb van mint a jobb oldal kb 3-5cm-rel.(Balra hátra lejt az ülésem) tudna valaki erre egy megoldást,ülés csere nélkül.
Előre is köszi.
Látni kéne.Nekem az eleje szokott leesni és egy fém pálcát kell vis****aknom a helyére hogy jó legyen ujra. Vigyorog
Megnéztem az ülésemet, sajna eltört a vas.Megpróbáltam a helyére tenni de egyből szét csúszik,marad a hegesztés.
Ha előre hátra mozgatod az ülést deformálodik a lemez amibe a vas van.Nekem is csak egy pont van ahol a vas bentmarad ezért fix az ülésem Vigyorog
Én meg anno rátérdeltem a közepére takarításkor és asszem leszakadt. Ha mozgok benne huppog. nem egy stabil darab az ülés a lacsiban, pedig még 80 kg sem vagyok...
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

1.4 16v LPG

« Hozzászólás #317 Dátum: 2011. Január 09. - 10:39:52 »

Sziasztok
Előre is köszi.
Én meg anno rátérdeltem a közepére takarításkor és asszem leszakadt. Ha mozgok benne huppog. nem egy stabil darab az ülés a lacsiban, pedig még 80 kg sem vagyok...
Az ülés alján keresztbe megy egy kb 1cm átmérőjű vas cső arra van hegesztve oldalanként 1-1 db lapos vas függőlegesen,az a baj hogy nem lehet rá(fölé)ülni h ne mozduljon el mert nagyon hátul van,mindegy hova ülők az ülésben a vas mindjárt elmozdul így marad a hegesztés.
Naplózva

06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
sityu
Friss hús
*

[HB] 1.4 16V Elite AC

« Hozzászólás #318 Dátum: 2011. Február 04. - 11:12:26 »

Sziasztok!

A Lacsiba szeretnék beépíteni egy külső-belső digitális hőmérőt, de csak vezetékes érzékelővel ellátottat találtam eddig, az meg nekem nem jó, mert nem akarok szenvedni a beépítéssel. Tudtok-e olyan hőmérőről, ami nem vezetékes érékelővel rendelkezik és nem horror áron van?
Kösz!
Naplózva
hawer
Ezredes

Lacetti 1.6 sedan Elite lpg.

« Hozzászólás #319 Dátum: 2011. Február 04. - 11:19:47 »

Sziasztok!

A Lacsiba szeretnék beépíteni egy külső-belső digitális hőmérőt, de csak vezetékes érzékelővel ellátottat találtam eddig, az meg nekem nem jó, mert nem akarok szenvedni a beépítéssel. Tudtok-e olyan hőmérőről, ami nem vezetékes érékelővel rendelkezik és nem horror áron van?
Kösz!
Pl: http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&cid=VkRCU1FrMVZNVVZVV0d4T1lXeEZPUT09&gclid=CPqx__Wi7qYCFc0g3wodm2xvFw
Naplózva

A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
sityu
Friss hús
*

[HB] 1.4 16V Elite AC

« Hozzászólás #320 Dátum: 2011. Február 04. - 11:26:56 »

Kösz, de ez is vezetékes érzékelővel van, és nem tudom, hogy hogyan tudnám beépíteni, meg elég rövidnek tűnik a zsinórja is.
« Utoljára szerkesztve: 2011. Február 04. - 11:31:29 írta sityu » Naplózva
hawer
Ezredes

« Hozzászólás #321 Dátum: 2011. Február 04. - 11:33:01 »

Kösz, de ez is vezetékes érzékelővel van, és nem tudom, hogy hogyan tudnám beépíteni, meg elég rövidnek tűnik a zsinórja is.
Igazából vezeték nélkülit autósban nem találok, de van ott amelyik 3 méteres zsinórral van az csak elég.
Naplózva

sityu
Friss hús
*

[HB] 1.4 16V Elite AC

« Hozzászólás #322 Dátum: 2011. Február 04. - 11:35:56 »

Tudna valaki segíteni, hogy hogyan lehet egy ilyet beépíteni:http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&cid=312028&pid=854237
Az érzékelő részére gonolok, hova szereljem, hogy jól mérjen és stabil legyen?
Kösz!
« Utoljára szerkesztve: 2011. Február 04. - 11:37:31 írta sityu » Naplózva
sityu
Friss hús
*

[HB] 1.4 16V Elite AC

« Hozzászólás #323 Dátum: 2011. Február 04. - 11:43:35 »

Találtam, most egy ilyet:http://www.lidl.hu/cps/rde/xchg/lidl_hu/hs.xsl/index_14922.htm
Szerintem ez tök olyan mint az előző hsz. ben csak más márka és olcsóbb. Csak nem írják, hogy hány méteres a zsinórja.
Naplózva
hawer
Ezredes

« Hozzászólás #324 Dátum: 2011. Február 04. - 12:01:44 »

http://skvagyonvedelem.addel.hu/detailproduct.php?productid=417810&PHPSESSID=b7b90157dd692b0144b52bc15d824b60
Naplózva

hawer
Ezredes

« Hozzászólás #325 Dátum: 2011. Február 04. - 12:02:30 »

Ez három méteres.
Naplózva

sityu
Friss hús
*

[HB] 1.4 16V Elite AC

« Hozzászólás #326 Dátum: 2011. Február 04. - 12:25:20 »

Most már csak az a kérdés, hogy hogyan építsem be úgy, hogy nem szedem darabokra az autót!
Ha van valakinek jó ötlete, megoszthatja!
Kösz!
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #327 Dátum: 2011. Február 04. - 14:12:26 »

Most már csak az a kérdés, hogy hogyan építsem be úgy, hogy nem szedem darabokra az autót!
Kösz!
A leírásában biztosan ott lesz, hogy a külső érzékelőt hová kell tenni. A rögzítésére pedig 2 oldalas ragasztóval a legjobb, de gondolni kell arra is, hogy időnként elemet kell benne cserélni, tehát hozzá is kell férni, nyilván a hátsó oldalához. Ha nem vagy 1000 mester, akkor tudok olyat, aki beszereli, de hogy mennyiért az nem tudom. Vedd meg nyugodtan a Lidlben, és kitalálunk valamit a megoldásra. A radart is megoldottuk, pedig az rázósabb téma volt.
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
gabka
Teljes tag

2.0TCDI SW

« Hozzászólás #328 Dátum: 2011. Február 04. - 15:43:02 »

Kösz!
Szia,az elöző lacsiba szereltem már ilyet.
-a belső tükörre felülről 2 rövid és egy hosszabb gyorskötöző segítségével tudod rögzíteni
-a vezetéket a tetőkárpit alá betolod,de előtte megcsinálod a köv.lépést!
-az ajtó alsó zsanérjára rögzíted az érzékelőt kötözővel,behúzod a vezetéket és a gumi szegély alatt végig felviszed a tetőkárpitig,itt jön az elöző lépés...
Remélem érthetően írtam.
Naplózva
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

Malibu (Lacetti sedan 1.6 16V Platinum+Radar+LPG)

« Hozzászólás #329 Dátum: 2011. Február 04. - 19:00:40 »

Gyárilag az első lökhárítóba van szerelve az érzékelő.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 36   Fel

Ugrás: