Stocz
|
 |
« Hozzászólás #120 Dátum: 2008. Március 04. - 10:44:59 » |
|
Tisztelettel jelentem, mint ahogy megesküdtem, megoldottam az autófeltörés elleni védekezés problematikáját.Tökéletesen megoldható nem igényel plussz ráfordítást és minimális kompromisszumokra kényszerít csak. Sajnos aki ismeri a típus jellemzőit nagyon könnyen ki tudja nyitni az ajtót.Ezt meg lehet akadályozni csak nem itt fogom elmesélni, hogyan.A következő talin személyesen kibeszélhetjük akit érdekel.(Esetleg privátba megírom, csak ne járjon így többet senki!!!)
Szerintem akár neki is állhatsz azoknak a privát üziknek,mert mindenkit érdekel és nem akarunk várni a következő taliig.köszi.  Ez mondjuk engem is nagyon érdekel. A privát azért elég macerás. A megoldást küldöm PÜ-ben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #121 Dátum: 2008. Március 04. - 10:55:43 » |
|
Capt. ! Csak tréfa, vidulás végett.  Értem én, csak nem szeretem  De tényleg nem köszöntem. Viszont a PÜ miért nem veszi a cápaFeri felhasználót? Kis betű, nagy betű, ékezet (magyar, nem német!  ) számít neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #123 Dátum: 2008. Március 04. - 14:06:39 » |
|
Nem vagyok nagy szakértő, de két dolgot kiemelnék a cikkből. Az egyikre józan paraszti ésszel lehetett számolni, mégpedig hogy koreában sincs kolbászból a kerítés. Másik, hogy 130-nál 4000-et pörög az 1,6-os motor. Nálam (1,4) 140-nél pörög ennyit. Na de mindegy. Én nem akartam csúnyákat mondani a cee'd-re, csak vannak naív emberek, akik rossz néven vették gondolataimat odaát. 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #124 Dátum: 2008. Március 04. - 14:19:11 » |
|
Szerintem kifejezetten jó autó benyomását kelti a Ceed.Egy biztos jól teszik a "nagy" autógyárak, ha egy kicsit odafigyelnek Koreára.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #125 Dátum: 2008. Március 04. - 17:56:43 » |
|
Vendég nélkül 15-en vagyunk itt tagok jelenleg! Máskor ez 2-4 vendéggel együtt jött csak össze! Kíváncsian várom, mikor a jelenlévők sora nem fér el egyben, hanem csak kettőben! Hajrá!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Fer962
|
 |
« Hozzászólás #126 Dátum: 2008. Március 04. - 18:02:09 » |
|
Vendég nélkül 15-en vagyunk itt tagok jelenleg! Máskor ez 2-4 vendéggel együtt jött csak össze! Kíváncsian várom, mikor a jelenlévők sora nem fér el egyben, hanem csak kettőben! Hajrá!
ár 16-n :Fer962, flower78, ladigidy, meatloaf, Jani, Jopek, ladlac, mostnemtom, cápaFeri, sebijoe, athee, Aszfaltbetyár, 95LE, BeZe1974, Ali911, msam lol
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #127 Dátum: 2008. Március 04. - 18:05:49 » |
|
ár 16-n :Fer962, flower78, ladigidy, meatloaf, Jani, Jopek, ladlac, mostnemtom, cápaFeri, sebijoe, athee, Aszfaltbetyár, 95LE, BeZe1974, Ali911, msam lol Gyorsan mindenki hozzon még egy Lacettist és akkor rekordot döntünk! 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #128 Dátum: 2008. Március 04. - 18:18:24 » |
|
ár 16-n :Fer962, flower78, ladigidy, meatloaf, Jani, Jopek, ladlac, mostnemtom, cápaFeri, sebijoe, athee, Aszfaltbetyár, 95LE, BeZe1974, Ali911, msam lol Gyorsan mindenki hozzon még egy Lacettist és akkor rekordot döntünk!  Jól érzem azt a kis finom iróniát?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #129 Dátum: 2008. Március 04. - 18:31:55 » |
|
ár 16-n :Fer962, flower78, ladigidy, meatloaf, Jani, Jopek, ladlac, mostnemtom, cápaFeri, sebijoe, athee, Aszfaltbetyár, 95LE, BeZe1974, Ali911, msam lol Gyorsan mindenki hozzon még egy Lacettist és akkor rekordot döntünk!  Jól érzem azt a kis finom iróniát? A szöveg csak kitalált mindenféle hasonlóság csak a véletlen műve!  Itt nem politizálunk! 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #130 Dátum: 2008. Március 04. - 18:33:29 » |
|
ár 16-n :Fer962, flower78, ladigidy, meatloaf, Jani, Jopek, ladlac, mostnemtom, cápaFeri, sebijoe, athee, Aszfaltbetyár, 95LE, BeZe1974, Ali911, msam lol Gyorsan mindenki hozzon még egy Lacettist és akkor rekordot döntünk!  Jól érzem azt a kis finom iróniát? A szöveg csak kitalált mindenféle hasonlóság csak a véletlen műve!  Itt nem politizálunk!  Én is így gondoltam, csak a kisördög meg az a finom irónia na mindegy.Jobb ha nem politizálunk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #131 Dátum: 2008. Március 04. - 18:53:26 » |
|
ár 16-n :Fer962, flower78, ladigidy, meatloaf, Jani, Jopek, ladlac, mostnemtom, cápaFeri, sebijoe, athee, Aszfaltbetyár, 95LE, BeZe1974, Ali911, msam lol Gyorsan mindenki hozzon még egy Lacettist és akkor rekordot döntünk!  Jól érzem azt a kis finom iróniát? A szöveg csak kitalált mindenféle hasonlóság csak a véletlen műve!  Itt nem politizálunk!  Én is így gondoltam, csak a kisördög meg az a finom irónia na mindegy.Jobb ha nem politizálunk!
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #132 Dátum: 2008. Március 04. - 18:57:11 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #133 Dátum: 2008. Március 04. - 18:58:56 » |
|
Én meg a hagyományos utat választom. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #134 Dátum: 2008. Március 04. - 19:18:26 » |
|
Én meg a hagyományos utat választom.  Én meg tengerész vagyok....
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|