Jopek
|
|
« Hozzászólás #1905 Dátum: 2008. Május 14. - 19:19:06 » |
|
Gidy! Ez a kitünti, hogy tetszene? 1500 Hsz. Balesetmentesen Grat.!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1906 Dátum: 2008. Május 14. - 19:23:44 » |
|
Gidy! Ez a kitünti, hogy tetszene? 1500 Hsz. Balesetmentesen Grat.! Köszi Jopek Úr! Beteszem a többi közé, majd az unokák is látni fogják. Még mindig nem akarsz cappuccinozni nálunk? A múltkor végre láttam egy kék, mocskos szürke ponyvás tgk-t, de sajnos nem Te voltál, pedig nagyon néztem a pilótát, majd a rendszámot, de nem nyert. Talán majd egyszer összejön.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #1907 Dátum: 2008. Május 14. - 19:34:44 » |
|
Gidy! Ez a kitünti, hogy tetszene? 1500 Hsz. Balesetmentesen Grat.! Köszi Jopek Úr! Beteszem a többi közé, majd az unokák is látni fogják. Még mindig nem akarsz cappuccinozni nálunk? A múltkor végre láttam egy kék, mocskos szürke ponyvás tgk-t, de sajnos nem Te voltál, pedig nagyon néztem a pilótát, majd a rendszámot, de nem nyert. Talán majd egyszer összejön. Ja azt lesheted, már nincsen meg másfél hónapja. Megváltunk egymástól 5 és fél év meg 435 000.Km után. De van mááásik!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1908 Dátum: 2008. Május 14. - 20:27:26 » |
|
Megérkeztem 4 teljes nap után végre a szeretett Lacsimban ülhettem. Most nekikezdek visszaolvasni remélem estig végzek. De melyik nap estig?? A mai napra gondoltam és össze is jött. Olaszországban az utam során meglepve tapasztaltam, hogy csak 3db Chevroletet láttam, abból 2 volt Lacsi egy Kalos. Szlovéniában már jobb volt a helyzet, de ott se volt sok belőlük (kivéve egy Lacsikat szállító kamiont) Az autók is olyanok, mint a nők. Itt nálunk, magyarhonban vannak jók! Nono. Világott járt emberként monom, hogy vannak ám máshol is! Főleg jó pár sör után! És ahhoz hány sör kellett,hogy a saját autódat láttad szembejönni Lengyelországban? Ahhoz egysem. Néha már a vassal álmodom. Beteges, ugye?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1909 Dátum: 2008. Május 15. - 07:02:41 » |
|
Megérkeztem 4 teljes nap után végre a szeretett Lacsimban ülhettem. Most nekikezdek visszaolvasni remélem estig végzek. De melyik nap estig?? A mai napra gondoltam és össze is jött. Olaszországban az utam során meglepve tapasztaltam, hogy csak 3db Chevroletet láttam, abból 2 volt Lacsi egy Kalos. Szlovéniában már jobb volt a helyzet, de ott se volt sok belőlük (kivéve egy Lacsikat szállító kamiont) Az autók is olyanok, mint a nők. Itt nálunk, magyarhonban vannak jók! Nono. Világott járt emberként monom, hogy vannak ám máshol is! Főleg jó pár sör után! És ahhoz hány sör kellett,hogy a saját autódat láttad szembejönni Lengyelországban? Ahhoz egysem. Néha már a vassal álmodom. Beteges, ugye? Nem beteges. Majd ha viszed magaddal, hogy napközben nézegetsd, na az már beteges lesz. Különben is nincs alattad elég vas nap mint nap? Több ezer tonna...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1910 Dátum: 2008. Május 15. - 10:17:36 » |
|
Köszönöm szüleimnek, tanáraimnak, kollégáimnak, rokonaimnak, barátaimnak, és főleg Neked Cápa barátom! Világbéke! Egyenjogúság! Jó éjt! Ejnye! És én hol maradok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1911 Dátum: 2008. Május 15. - 10:21:10 » |
|
Gyűjtitek az ÖMW-s matricákat? A maradékokból kijöhetne egy "klub labda". Vagy több. Sajnos gázt nem árulnak, akkor már régen meglenne. (azért a gyereknek egy kosárlabda csak öszejön a "benzinezésből")
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #1912 Dátum: 2008. Május 15. - 11:47:07 » |
|
Gyűjtitek az ÖMW-s matricákat? A maradékokból kijöhetne egy "klub labda". Vagy több. Sajnos gázt nem árulnak, akkor már régen meglenne. (azért a gyereknek egy kosárlabda csak öszejön a "benzinezésből")
Én gyűjtöm, de nem biztos hogy meglesz addig a kívánt darabszám. Ha nem jön össze, bedobom a közösbe "klublabdára"!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1913 Dátum: 2008. Május 15. - 12:38:47 » |
|
Köszönöm szüleimnek, tanáraimnak, kollégáimnak, rokonaimnak, barátaimnak, és főleg Neked Cápa barátom! Világbéke! Egyenjogúság! Jó éjt! Ejnye! És én hol maradok? Bocsánat, hibás küldés volt! Természetesen módosítottam már! Vissza lehet nézni! Huh! De ciki! Ma büntiből nem iszom alkoholt!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #1914 Dátum: 2008. Május 15. - 18:01:07 » |
|
Ma büntiből nem iszom alkoholt! Ezt az önfeláldozást!!! Tudok jobbat! Legyen az a büntid, hogy iszol!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1915 Dátum: 2008. Május 15. - 18:29:20 » |
|
Ma büntiből nem iszom alkoholt! Ezt az önfeláldozást!!! Tudok jobbat! Legyen az a büntid, hogy iszol! Láttad te már Gidyt inni? Nem neki büntetés, hanem a beszélgetőpartnereinek! Még többet beszél.... (Bocs Gidy, ez lehet nem volt szép, de kihagyhatatlan az biztos!)
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1916 Dátum: 2008. Május 15. - 18:41:09 » |
|
Ma büntiből nem iszom alkoholt! Ezt az önfeláldozást!!! Tudok jobbat! Legyen az a büntid, hogy iszol! Láttad te már Gidyt inni? Nem neki büntetés, hanem a beszélgetőpartnereinek! Még többet beszél.... (Bocs Gidy, ez lehet nem volt szép, de kihagyhatatlan az biztos!) Nem engedem bántani a Földimet, NAGY FAZON Ő ital nélkül is! Sőt... minek inni, ha nem esik jól? Majd Veszprémben a kimerítő foci után...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1917 Dátum: 2008. Május 15. - 18:56:17 » |
|
Nekem van ilyenem PDF formátumban!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1918 Dátum: 2008. Május 15. - 19:03:01 » |
|
Nekem van ilyenem PDF formátumban! ...nekem is...tessék küldeni.... Én is szeretnék ilyet! lécci,lécci,lécci...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1919 Dátum: 2008. Május 15. - 19:05:17 » |
|
Nekem van ilyenem PDF formátumban! Nekem meg van lehetőségem kipróbálni is! Tudom, hogy őrült vagyok, de szeretem ezt is, ha jó, és szívesen vezetem, dolgozom vele, de ez nem mindegyikre vonatkozik ám! Több, mint 10 éve vagyunk együtt jóban- rosszban. Hallod: Ross Brawn? Nekem ez az F1-esem. A várost átszelve alázom a sok méregdrága luxuskocsit, pedig jól le vagyok terhelve, hogy ne kelljen kiállnom kerékcserére, és tankolásra sem! Bajnok vagyok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|