meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #1875 Dátum: 2008. Május 10. - 18:08:51 » |
|
Szerintem a HB-sek kétségbeesetten kapálóznak,mert rájöttek hogy azért a kombi volna az igazi. 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1876 Dátum: 2008. Május 10. - 18:13:05 » |
|
Ma reggel majd infarktust kaptam. Jöttem szemben magammal, pedig világosan emlékszem, hogy otthon hagytam a vasat. Még jó, hogy lengyel volt a rendszám...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1877 Dátum: 2008. Május 10. - 18:17:52 » |
|
Szerintem a HB-sek kétségbeesetten kapálóznak,mert rájöttek hogy azért a kombi volna az igazi.  Még egy két ilyen poén és nem foci meccsre kell készülnünk, hanem boxra. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1878 Dátum: 2008. Május 10. - 18:23:52 » |
|
Szerintem a HB-sek kétségbeesetten kapálóznak,mert rájöttek hogy azért a kombi volna az igazi.  Még egy két ilyen poén és nem foci meccsre kell készülnünk, hanem boxra.  Nem baj. Haza tudom vinni őket. A CSOMAGTARTÓM ELÉG NAGY! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1879 Dátum: 2008. Május 10. - 18:33:52 » |
|
Szerintem a HB-sek kétségbeesetten kapálóznak,mert rájöttek hogy azért a kombi volna az igazi.  Még egy két ilyen poén és nem foci meccsre kell készülnünk, hanem boxra.  Nem baj. Haza tudom vinni őket. A CSOMAGTARTÓM ELÉG NAGY!  És mi többen vagyunk! 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #1880 Dátum: 2008. Május 10. - 19:15:55 » |
|
A focira a labdát is nekünk kell vinni,mert hozzánk befér(a kapu mellé!). 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #1881 Dátum: 2008. Május 10. - 20:08:19 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #1883 Dátum: 2008. Május 11. - 09:27:39 » |
|
A focira a labdát is nekünk kell vinni,mert hozzánk befér(a kapu mellé!).  Meg azért is jó a kombi, mert kell a hely a sok tartalékizzónak!  Ez betalált! Még jó, hogy a sedanosok ilyen jóindulatúak és nem húzzák fel a többieket. Pedig nekünk sem kicsi a raktér. Sielni is simán el tudunk menni ketten tetűbox nélkül. 
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #1884 Dátum: 2008. Május 11. - 09:30:25 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
peti74
|
 |
« Hozzászólás #1885 Dátum: 2008. Május 11. - 12:36:32 » |
|
Ez betalált! Még jó, hogy a sedanosok ilyen jóindulatúak és nem húzzák fel a többieket. Pedig nekünk sem kicsi a raktér. Sielni is simán el tudunk menni ketten tetűbox nélkül.  Osztom a jóindulatot, Ákos Cartárs! Tegnap 3X visszakoztam, hogy ne tegyem szóvá nekik, milyen gonoszak! 
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #1886 Dátum: 2008. Május 11. - 14:18:15 » |
|
Ez betalált! Még jó, hogy a sedanosok ilyen jóindulatúak és nem húzzák fel a többieket. Pedig nekünk sem kicsi a raktér. Sielni is simán el tudunk menni ketten tetűbox nélkül.  Osztom a jóindulatot, Ákos Cartárs! Tegnap 3X visszakoztam, hogy ne tegyem szóvá nekik, milyen gonoszak!  Hát mi ilyen jó emberek vagyunk. Ezért is szeretnek minket!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1887 Dátum: 2008. Május 11. - 17:56:37 » |
|
semmi baj, de tájékoztatásul. Helyi viszonylatban gyalogláb vagyok, ha meg hosszabb távra megyek, akkor tömegbuszozok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1888 Dátum: 2008. Május 11. - 18:09:05 » |
|
Ez betalált! Még jó, hogy a sedanosok ilyen jóindulatúak és nem húzzák fel a többieket. Pedig nekünk sem kicsi a raktér. Sielni is simán el tudunk menni ketten tetűbox nélkül.  Osztom a jóindulatot, Ákos Cartárs! Tegnap 3X visszakoztam, hogy ne tegyem szóvá nekik, milyen gonoszak!  Hát mi ilyen jó emberek vagyunk. Ezért is szeretnek minket! Mi is jók vagyunk. Minket is szeretnek. És nekem eddig csak egy index izzóval volt gondom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #1889 Dátum: 2008. Május 12. - 09:48:32 » |
|
Mivel meguntam az ügyeletet, én is kikapcsolom a fórumot. Este találkozunk! Mindenkinek jó szórakozást, és időt kívánok!  Elmegyek autókázni a telekre! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|