cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1770 Dátum: 2008. Május 02. - 12:28:16 » |
|
Cápa! Látom rád borult a smiley raktár! Igyekszek, igyekszem! Próbálom kicsit feldobni a kissé szegényes hangulatkifejező-tárunkat. Remélem nem zavaró a ténykedésem másoknak, mert akkor "moderálom magam"! Ez egy felém szóló kritika? Ma már másodszor kötsz belém??? Ááááá....ugyan dehogy! Nem vagyok én olyan bátor! Csak optikai tuningolom kicsit a fórumot!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1771 Dátum: 2008. Május 04. - 12:56:58 » |
|
Döbbenet!! Máskor egyik napról a másikra 20-30 hozzászólást kell átnézni. Most meg 2napja pangás van?! Remélem legalább a lacsikba pörög a km, ha itt nem pörög senki
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #1772 Dátum: 2008. Május 04. - 16:36:19 » |
|
Döbbenet!! Máskor egyik napról a másikra 20-30 hozzászólást kell átnézni. Most meg 2napja pangás van?! Remélem legalább a lacsikba pörög a km, ha itt nem pörög senki Itt a jó idő mindenki kirándul vagy sziesztázik a kertbe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rebelpeak
|
|
« Hozzászólás #1773 Dátum: 2008. Május 04. - 20:13:54 » |
|
volt 4 nap, amikor a többség nem hajszolta a mindennapit...még azt is el akartam felejteni, hogy mire a jó a pc...meg a mobil...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1774 Dátum: 2008. Május 05. - 07:46:24 » |
|
Hétfő, háromnegyed kilenc, és hatan vagyunk a fórumon. Én szabin, Athee holnap dolgozik talán, és a többi? Csak nem munkaidőben lógnak itt? Bezzeg nekem sohasem sikerült eddig munkaidőben fórumozni, hol itt az igazság? Ez gazság! Amúgy jól teltek a napok? Remélem!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #1775 Dátum: 2008. Május 05. - 07:52:25 » |
|
Hétfő, háromnegyed kilenc, és hatan vagyunk a fórumon. Én szabin, Athee holnap dolgozik talán, és a többi? Csak nem munkaidőben lógnak itt? Bezzeg nekem sohasem sikerült eddig munkaidőben fórumozni, hol itt az igazság? Ez gazság! Amúgy jól teltek a napok? Remélem! Szasz Apó! Én éccakás vagyok, akkor majd több időm lesz visszanézni. Csak nem áldozunk napi 8 órát munkára! Persze a Te esetedben kicsit gázos lenne, ha lógnál! Aludni sem tudsz, legalábbis nem ajánlott! Bocs a morbid viccért!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1776 Dátum: 2008. Május 05. - 07:53:27 » |
|
Jani! Komis! m ég 4-4 hozzászólás, és kategóriát ugrottok! Előre is gratulálok, hogy első legyek legalább ebben.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1777 Dátum: 2008. Május 05. - 07:54:21 » |
|
Peti! Mi az a kupa motorháztetődön?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #1778 Dátum: 2008. Május 05. - 08:02:02 » |
|
Hétfő, háromnegyed kilenc, és hatan vagyunk a fórumon. Én szabin, Athee holnap dolgozik talán, és a többi? Csak nem munkaidőben lógnak itt? Bezzeg nekem sohasem sikerült eddig munkaidőben fórumozni, hol itt az igazság? Ez gazság! Amúgy jól teltek a napok? Remélem! De dolgoztam, és ma is megyek. Majd kedden lesz pihi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #1779 Dátum: 2008. Május 05. - 08:32:59 » |
|
Peti! Mi az a kupa motorháztetődön? Az, amit Neked is fel kéne tenned!!! Tessék intézkedni!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1780 Dátum: 2008. Május 05. - 08:38:39 » |
|
3 ez a versenyben a dobogót jelentette! De csak miattad!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Május 05. - 09:00:21 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1781 Dátum: 2008. Május 05. - 08:46:22 » |
|
Hétfő, háromnegyed kilenc, és hatan vagyunk a fórumon. Én szabin, Athee holnap dolgozik talán, és a többi? Csak nem munkaidőben lógnak itt? Bezzeg nekem sohasem sikerült eddig munkaidőben fórumozni, hol itt az igazság? Ez gazság! Amúgy jól teltek a napok? Remélem! 2 Én meg délutános vagyok a héten.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1782 Dátum: 2008. Május 05. - 08:46:51 » |
|
3
Jani! Ennél azért többre számítottam tőled! Ez hozzászólásnak nehezen vehető! Legalább ird hozzá, hogy ez a versenyben a dobogót jelentette! A kilátás pedig onnan nagyon szép perspektivát adott! Van ám módosítási lehetőség, élj vele!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Május 05. - 08:54:06 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1783 Dátum: 2008. Május 05. - 08:53:45 » |
|
1 Most tudtam meg a hétvégén, hogy Weres a kollégám is lehetne. Ö is nyomdász csak nem szeret dolgozni, ezért inkább csak kocsikázik!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1784 Dátum: 2008. Május 05. - 09:05:06 » |
|
Jani! Komis! m ég 4-4 hozzászólás, és kategóriát ugrottok! Előre is gratulálok, hogy első legyek legalább ebben. Hát nem is tudom hogy szemes vagy esetleg füles, de az biztos hogy nagyon szemfüles Köci előre is..
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
|