ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1740 Dátum: 2008. április 29. - 20:58:20 » |
|
Manchester- Barcelona 1-0 a második félidő elején, Schols bombagóljával a 16. percben tette ezt. Nagy meccs, nézzétek!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1741 Dátum: 2008. április 29. - 21:06:02 » |
|
Manchester- Barcelona 1-0 a második félidő elején, Schols bombagóljával a 16. percben tette ezt. Nagy meccs, nézzétek! Rendben! Intézkedj, hogy adják! Mert itt nem adják! Pedig még a kocsmába is benéztem!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #1742 Dátum: 2008. április 30. - 08:59:55 » |
|
Nekem meg most már minden mindegy!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
hicar
|
|
« Hozzászólás #1743 Dátum: 2008. április 30. - 10:56:42 » |
|
Nem tudom, hogy ide való-e a téma de nekem a kilóméteróra és a GPS 5-10 kilóméter eltérést mutat. Minnél gyorsabban megyek annál nagyobb az eltérés. 60 körül ugy 2-3 km, 130-nál már 10 km. Melyik a pontos? És a rendőrségi traffipax egy harmadik adatot mér?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1744 Dátum: 2008. április 30. - 11:05:50 » |
|
Nem tudom, hogy ide való-e a téma de nekem a kilóméteróra és a GPS 5-10 kilóméter eltérést mutat. Minnél gyorsabban megyek annál nagyobb az eltérés. 60 körül ugy 2-3 km, 130-nál már 10 km. Melyik a pontos? És a rendőrségi traffipax egy harmadik adatot mér?
Szerintem a rendfenntartóknál is minden fajta gép mást mér. Én már jártam így! Egyszer örültem, hogy 120 helyett csak 95-tel mért be. Még mosolyogtam is mellé.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
R*R
|
|
« Hozzászólás #1745 Dátum: 2008. április 30. - 17:19:47 » |
|
Szerintem a rendfenntartóknál is minden fajta gép mást mér. Én már jártam így! Egyszer örültem, hogy 120 helyett csak 95-tel mért be. Még mosolyogtam is mellé. A Lacsi születésekor (lásd INDEX fórumon) a kegyes csalásról lehetett olvasni... azaz a a fenti értékek kb. "ülnek". Traffi kalibrált készülék (volt aki kérte mérés után a kalibrációs lapot, nem tudták bemutatni- így támadható volt a mérési eredmény). Az utak mentén elhelyezett kijelzős mérőberendezések erdményei is szórnak, ill. rátartással is lehetnek beállítva. Holnap oo:oo órától minden bizonnyal kínosan komolyan "illene" követni a kijelzőt a műszerfalon beszámítva a pontatlanságokat. Az a bizonyos mosoly pillanatok alatt eltűnhet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1746 Dátum: 2008. április 30. - 20:01:59 » |
|
M1-en most: Chelsea- Liverpool BL meccs, akit érdekelne...A döntőbejutás a tét, a győztest már várja a Manchester United.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1747 Dátum: 2008. április 30. - 20:29:52 » |
|
M1-en most: Chelsea- Liverpool BL meccs, akit érdekelne...A döntőbejutás a tét, a győztest már várja a Manchester United.
Én már most megmondom, hogy angol csapat fogja megnyerni a BL-t. Erre még fogadni is mernék!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1748 Dátum: 2008. április 30. - 20:59:05 » |
|
Én már most megmondom, hogy angol csapat fogja megnyerni a BL-t. Erre még fogadni is mernék! Focival lehet engem kiüldözni a világból......Főleg ahogy a volt futballista szakértők félidőben értékelnek Nagyon sokat fejeltünk.....főleg a kapufát........Valamint ha az a lövés...az az az...bemegy...akkor gól
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1749 Dátum: 2008. április 30. - 22:37:32 » |
|
Vége! Nagyon izgalmas volt! Hosszabbítás után: 3:2 lett a Chelsea javára, így Moszkvában: Manchester United- FC Chelsea BL döntő! Jó éjt! Holnap itt újra!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1750 Dátum: 2008. Május 01. - 01:15:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1751 Dátum: 2008. Május 01. - 05:16:11 » |
|
Hol lennék, hát itt vagyok! Csak elindítottam a családot Szankra, és itt maradtam egyedül, kocsi nélkül, szörnyű állapot! Jani! Te a fórumon aludtál? 2-kor itt voltál, most itt vagy, csak nem "dolgoztál"? Meccset láttad?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1752 Dátum: 2008. Május 01. - 05:23:39 » |
|
Cartársak! Ha valaki úgy döntene, hogy a ligetbe jönne, gondolom a gyerekeivel, akkor bátran csengessen rám, mert bármelyikőtöket szívesen látnám! Uff!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #1753 Dátum: 2008. Május 01. - 07:48:16 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1754 Dátum: 2008. Május 01. - 08:11:44 » |
|
Bezony Bödőcs fan vagyok.....Még a falujában is jártam....sőt, még dolgoztam is ott
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
|