Lacetti klub fórum
2024. December 13. - 21:57:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 114 115 [116] 117 118 ... 129   Le

Szerző Téma: Törzsasztal 2  (Megtekintve 216677 alkalommal)
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #1725 Dátum: 2008. április 27. - 19:52:32 »

A minap hallottam a rádióban,hogy amerikai katonák leadtak 2 figyelmeztető lövést az iráni határvizeknél,ezért felment a kőolaj ára. Mi lett volna ha még fingottak is volna 2 lövés között? He
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #1726 Dátum: 2008. április 28. - 08:44:28 »

Dolgozni mindenhol kell + enni-inni, lakni, rezsit fizetni, orvoshoz járni, gyereket nevelni, stb..!
Az orvoshoz járással nem értek egyet! Szerintem nem kötelező. Én mióta megelőzésre költök, csak a jogsi miatt jártam orvosnál. Nem nagyképűen, de '99 óta nem voltam beteg, de addig volt tüdőgyulladfásom gyinórban háromszor. Igaz havi 15-20 ezerbe belekerül. Ha meg valaki beköpött vírussal 3-4 nap alatt kikezeltem magam.

Szép napot Cartársak!
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #1727 Dátum: 2008. április 28. - 12:19:41 »

Üdv Dr. Weres! Csak az a baj, hogy se megelőzésre, se gyógyításra, se egészséges életmódra nincs pénze a legtöbb embernek- sajnos! Persze az is igaz, hogy nagyon sokan keresik a bajt maguknak- gondolok itt a túlzott alkohol fogyasztásra, cigarettázásra, drogozásra ami csak növeli a rizikófaktort a betegségekre.
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
Jopek
Globális moderátor
Ezredes

1.4 HB Star AC+LPG

« Hozzászólás #1728 Dátum: 2008. április 28. - 14:14:54 »

Dolgozni mindenhol kell + enni-inni, lakni, rezsit fizetni, orvoshoz járni, gyereket nevelni, stb..!
Az orvoshoz járással nem értek egyet! Szerintem nem kötelező. Én mióta megelőzésre költök, csak a jogsi miatt jártam orvosnál. Nem nagyképűen, de '99 óta nem voltam beteg, de addig volt tüdőgyulladfásom gyinórban háromszor. Igaz havi 15-20 ezerbe belekerül. Ha meg valaki beköpött vírussal 3-4 nap alatt kikezeltem magam.

Szép napot Cartársak!
Az orvoshoz járással én sem értek egyet, kedves Weres colléga! Kacsint Csak a vakbelednek kell majd elmagyaráznod, hogy most nem mész mégsem orvoshoz! Vigyorog És egy törött végtagot is remekül meg lehet orvosolni házilag, csemperagasztóval & csinos kis fugával a lyukas fog is betömhető. Kacsint Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Naplózva
Komis
Ezredes

« Hozzászólás #1729 Dátum: 2008. április 28. - 14:31:22 »

Szép napot Cartársak!
Az orvoshoz járással én sem értek egyet, kedves Weres colléga! Kacsint Csak a vakbelednek kell majd elmagyaráznod, hogy most nem mész mégsem orvoshoz! Vigyorog És egy törött végtagot is remekül meg lehet orvosolni házilag, csemperagasztóval & csinos kis fugával a lyukas fog is betömhető. Kacsint Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Betegségről volt szó, nem újjáépítésről  Vigyorog
Naplózva

MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
Jopek
Globális moderátor
Ezredes

1.4 HB Star AC+LPG

« Hozzászólás #1730 Dátum: 2008. április 28. - 14:38:17 »

Betegségről volt szó, nem újjáépítésről  Vigyorog
És bizonyos kor után inkább restaurációról. Kacsint
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #1731 Dátum: 2008. április 28. - 16:08:18 »

A lényeg: a jó öreg Jopek egyik kedvenc modink már elérte az 500-at, így Vén Róka státuszt kapott, és félezredes lett! Vigyorog Gratula barátom! Ne m akkora szószátyár, mint mi vagyunk jópáran, de mindig jókor, jókat szól! Vigyorog Én szeretem Jopek úrat, és a Lacettijét is, no meg az enyémet is! Vigyorog Hajrá Jopek! Vigyorog Viszont nem jön össze a mi kis minitalink, pedig mióta várom már! Vigyorog
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #1732 Dátum: 2008. április 28. - 16:13:57 »

Bizony grat Jopeknek a félezredességhez!  Vigyorog
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #1733 Dátum: 2008. április 28. - 16:17:36 »

Gratula 5századossághoz!  Vigyorog
Naplózva

LPG
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #1734 Dátum: 2008. április 28. - 16:20:19 »

Vidéki cartársak! Ki jön Pestre a négynapos szünetben? Szívesen látok bárkit! Cápa! Ez Neked is szól! Vigyorog Autóm nem lesz, mert elviszi a fiam, de azért kép lesz róla!
Naplózva

cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #1735 Dátum: 2008. április 28. - 16:27:40 »

Vidéki cartársak! Ki jön Pestre a négynapos szünetben? Szívesen látok bárkit! Cápa! Ez Neked is szól! Vigyorog Autóm nem lesz, mert elviszi a fiam, de azért kép lesz róla!
Volt bennem ilyen gondolat, hogy megmerényellek! Sőt még buszozni is felkérezkedtem volna, ha már megyünk, de amint azt írtam találkás topicban is, még nem ok minden. De ami késik... Vigyorog
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
Jopek
Globális moderátor
Ezredes

1.4 HB Star AC+LPG

« Hozzászólás #1736 Dátum: 2008. április 28. - 17:31:25 »

A lényeg: a jó öreg Jopek egyik kedvenc modink már elérte az 500-at, így Vén Róka státuszt kapott, és félezredes lett! Vigyorog Gratula barátom! Ne m akkora szószátyár, mint mi vagyunk jópáran, de mindig jókor, jókat szól! Vigyorog Én szeretem Jopek úrat, és a Lacettijét is, no meg az enyémet is! Vigyorog Hajrá Jopek! Vigyorog Viszont nem jön össze a mi kis minitalink, pedig mióta várom már! Vigyorog
Köszi mindenkinek, kedves tőletek! Mosolyog
Naplózva
ZOTYA1983
Vén róka

« Hozzászólás #1737 Dátum: 2008. április 28. - 20:15:05 »

Köszi mindenkinek, kedves tőletek! Mosolyog

Öregszünk,öregszünk :d Grat
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #1738 Dátum: 2008. április 28. - 21:32:08 »

MNT cartárs vonalban vagy? Vagy csak úgyhagytad a technikát, mert humanitárius ügyben elrohantál?
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
novum
Friss hús
*

« Hozzászólás #1739 Dátum: 2008. április 29. - 19:46:56 »

Én is gratulálok Jopeknek!
Naplózva
Oldalak: 1 ... 114 115 [116] 117 118 ... 129   Fel

Ugrás: