Lacetti klub fórum
2024. December 13. - 21:53:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 113 114 [115] 116 117 ... 129   Le

Szerző Téma: Törzsasztal 2  (Megtekintve 216674 alkalommal)
mostnemtom
Ezredes
Nem elérhető Nem elérhető

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #1710 Dátum: 2008. április 23. - 20:23:18 »

Én most a melóhelyen vagyok.Tényleg dolgozzak?HeHeHeHe  ?
Te inkább pihenj! Láttam ma eleget a Lánglovagokon!
Terv szerint pihenés van és semmi kedvünk megmozdulni!De sajnos nem én döntök hanem ott fent a magasságos ...........
Naplózva

Az élet mindig ünnepnap!!!
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #1711 Dátum: 2008. április 24. - 15:40:09 »

Képzeljétek pihenni küldtem a Lacsit.Megérdemli, nem egész két hónap alatt 7600 km.-ert futott.
Ma robogóval közlekedtem.Hát ebből az aspektusból egy kicsit veszélyesnek tűnik a közlekedésünk.Sokszor van zabszem szindróma!De bulinak jó és a parkolás egyszerűen fenomenális.Ott és ahol éppen......Nem is értem, mocsokfalván miért nem ilyennel közlekednek.Nekem itt a parton bevált.
Naplózva

meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #1712 Dátum: 2008. április 24. - 16:34:49 »

Képzeljétek pihenni küldtem a Lacsit.Megérdemli, nem egész két hónap alatt 7600 km.-ert futott.
Ma robogóval közlekedtem.Hát ebből az aspektusból egy kicsit veszélyesnek tűnik a közlekedésünk.Sokszor van zabszem szindróma!De bulinak jó és a parkolás egyszerűen fenomenális.Ott és ahol éppen......Nem is értem, mocsokfalván miért nem ilyennel közlekednek.Nekem itt a parton bevált.
Hogy itt mocsokfalván miért nem?Gyere azt próbáld ki! ::)Itt a túlélésért megy a küzdelem minden nap.Motoron sokkal kissebb az esélyed.De ha vidéken laknék,én is kismotorral járnék. Kacsint
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
Jopek
Globális moderátor
Ezredes

1.4 HB Star AC+LPG

« Hozzászólás #1713 Dátum: 2008. április 24. - 16:53:05 »

Ha csak lehet magam is robogok, kissé olcsóbb a munkába, boltba, ide-oda járás....Cserébe viszont kalandosabb és még reggelente cúgosabb is egy kicsinyt.. Vigyorog
Naplózva
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #1714 Dátum: 2008. április 24. - 20:26:27 »

Ha csak lehet magam is robogok, kissé olcsóbb a munkába, boltba, ide-oda járás....Cserébe viszont kalandosabb és még reggelente cúgosabb is egy kicsinyt.. Vigyorog
Én is csak amolyan operettmotoros vagyok, mert leesik 3 csepp eső és beülök az autóba.Igaz, hogy csak ruha kérdése az időjárás.Megboldogult igazi motoros korszakomból amikor tényleg motorral jártam(Suzuki DR 800 BIG enduro)maradtak jó ruháim.Azt szoktam felvenni a robogóra és nincs hideg és víz.Igaz kissé idétlenül néz ki egy ilyen p..csköszörűn egy komoly enduros ruha, de nem igazán érdekel.Egy kicsit visszahozza a régi feeling-et.
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #1715 Dátum: 2008. április 24. - 21:47:18 »

MTN!
Ment egy PÜ! S.O.S! S.O.S! Vigyorog
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #1716 Dátum: 2008. április 26. - 18:50:50 »

Szia Apu!
Remélem JÓL kipihented Magad!
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #1717 Dátum: 2008. április 26. - 21:45:42 »

Az amerikai  Autóklub felmérése szerint 1 gallon (3.78 liter) benzin pénteken több helyen elérte a 3.58 dollárt az Egyesült Államokban, ami rekordnak számít, és a legtöbb amerikai számára nyugtalanítóan magas ár. A fentiek alapján 153 forintba kerül egy liter benzin az USA-ban.

Mit szólnának a mi árainkhoz a mi fizetéseinkkel! He
Naplózva

LPG
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #1718 Dátum: 2008. április 27. - 08:54:27 »

Az amerikai  Autóklub felmérése szerint 1 gallon (3.78 liter) benzin pénteken több helyen elérte a 3.58 dollárt az Egyesült Államokban, ami rekordnak számít, és a legtöbb amerikai számára nyugtalanítóan magas ár. A fentiek alapján 153 forintba kerül egy liter benzin az USA-ban.

Lehet, hogy elég lenne nekik is a 4 henger, nem?
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
ZOTYA1983
Vén róka

« Hozzászólás #1719 Dátum: 2008. április 27. - 13:20:04 »

Lehet, hogy elég lenne nekik is a 4 henger, nem?
Ez 1 olyan izé ország,ha nem lenne jó munkahelyem már rég kimentem volna dolgozni.
« Utoljára szerkesztve: 2008. április 27. - 22:51:22 írta ZOTYA1983 » Naplózva
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Lacetti 1.4 Star HB

« Hozzászólás #1720 Dátum: 2008. április 27. - 13:52:00 »

Zotya1983!

A Szabályzat 2.4-es pontja alapján, kérlek javítsd az utolsó hozzászólást!
Naplózva
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #1721 Dátum: 2008. április 27. - 15:00:13 »

Mondtak már csúnyábbat is erre az országra. Kacsint
Naplózva

LPG
Jopek
Globális moderátor
Ezredes

1.4 HB Star AC+LPG

« Hozzászólás #1722 Dátum: 2008. április 27. - 16:24:21 »

Az lehet, de engem pl. az ilyesmi kicsit zavar.
Ugyanis kis hazánk nem igen tehet arról, hogy mennyibe kerül a benzin Amerikában. Kacsint
No meg azért sem értem Zotya kiszólását mert tőlünk nyugatra is drága a nafta, ill. ott sincs kolbászból a kerítés. Dolgozni mindenhol kell + enni-inni, lakni, rezsit fizetni, orvoshoz járni, gyereket nevelni, stb..!
Nézd meg a híradóban az angol pedagógus tüntetést ! Nem gondolnám, hogy rosszabb helyzetben vannak mint a mi tanáraink és mégis az utcára mentek. Talán ott sincs minden rendben...
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #1723 Dátum: 2008. április 27. - 16:42:38 »

Jó példát adva a jelenlegi miniszterelnők! (idézetet nem bírja a szabályzatunk- helyesen!)
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #1724 Dátum: 2008. április 27. - 17:12:17 »

Az lehet, de engem pl. az ilyesmi kicsit zavar.
Ugyanis kis hazánk nem igen tehet arról, hogy mennyibe kerül a benzin Amerikában. Kacsint
No meg azért sem értem Zotya kiszólását mert tőlünk nyugatra is drága a nafta, ill. ott sincs kolbászból a kerítés. Dolgozni mindenhol kell + enni-inni, lakni, rezsit fizetni, orvoshoz járni, gyereket nevelni, stb..!
Nézd meg a híradóban az angol pedagógus tüntetést ! Nem gondolnám, hogy rosszabb helyzetben vannak mint a mi tanáraink és mégis az utcára mentek. Talán ott sincs minden rendben...
Lehet, hogy  Zotya Amerikába menne dolgozni.

Pont az ilyen híreken szoktam elgondolkozni, hogy mit tennének ha itt lennének a helyünkben.
Sokkal jobb körülmények között élnek mint mi és így is morognak. Ha a helyünkben lennének már rég felkötötték volna magukat.
Az árak Európában nagyjából azonosak (nem csak a benzin) csak a bérek nem.
Amerikában  153Ft-os benzinen vannak fennakadva mikor az átlag keresett a mienk min.4szerese, és minden majdnem a fele az Európai áraknak.
Naplózva

LPG
Oldalak: 1 ... 113 114 [115] 116 117 ... 129   Fel

Ugrás: