mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #1710 Dátum: 2008. április 23. - 20:23:18 » |
|
Te inkább pihenj! Láttam ma eleget a Lánglovagokon! Terv szerint pihenés van és semmi kedvünk megmozdulni!De sajnos nem én döntök hanem ott fent a magasságos ...........
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #1711 Dátum: 2008. április 24. - 15:40:09 » |
|
Képzeljétek pihenni küldtem a Lacsit.Megérdemli, nem egész két hónap alatt 7600 km.-ert futott. Ma robogóval közlekedtem.Hát ebből az aspektusból egy kicsit veszélyesnek tűnik a közlekedésünk.Sokszor van zabszem szindróma!De bulinak jó és a parkolás egyszerűen fenomenális.Ott és ahol éppen......Nem is értem, mocsokfalván miért nem ilyennel közlekednek.Nekem itt a parton bevált.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1712 Dátum: 2008. április 24. - 16:34:49 » |
|
Képzeljétek pihenni küldtem a Lacsit.Megérdemli, nem egész két hónap alatt 7600 km.-ert futott. Ma robogóval közlekedtem.Hát ebből az aspektusból egy kicsit veszélyesnek tűnik a közlekedésünk.Sokszor van zabszem szindróma!De bulinak jó és a parkolás egyszerűen fenomenális.Ott és ahol éppen......Nem is értem, mocsokfalván miért nem ilyennel közlekednek.Nekem itt a parton bevált.
Hogy itt mocsokfalván miért nem?Gyere azt próbáld ki! ::)Itt a túlélésért megy a küzdelem minden nap.Motoron sokkal kissebb az esélyed.De ha vidéken laknék,én is kismotorral járnék.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #1713 Dátum: 2008. április 24. - 16:53:05 » |
|
Ha csak lehet magam is robogok, kissé olcsóbb a munkába, boltba, ide-oda járás....Cserébe viszont kalandosabb és még reggelente cúgosabb is egy kicsinyt..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #1714 Dátum: 2008. április 24. - 20:26:27 » |
|
Ha csak lehet magam is robogok, kissé olcsóbb a munkába, boltba, ide-oda járás....Cserébe viszont kalandosabb és még reggelente cúgosabb is egy kicsinyt.. Én is csak amolyan operettmotoros vagyok, mert leesik 3 csepp eső és beülök az autóba.Igaz, hogy csak ruha kérdése az időjárás.Megboldogult igazi motoros korszakomból amikor tényleg motorral jártam(Suzuki DR 800 BIG enduro)maradtak jó ruháim.Azt szoktam felvenni a robogóra és nincs hideg és víz.Igaz kissé idétlenül néz ki egy ilyen p..csköszörűn egy komoly enduros ruha, de nem igazán érdekel.Egy kicsit visszahozza a régi feeling-et.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1715 Dátum: 2008. április 24. - 21:47:18 » |
|
MTN! Ment egy PÜ! S.O.S! S.O.S!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1716 Dátum: 2008. április 26. - 18:50:50 » |
|
Szia Apu! Remélem JÓL kipihented Magad!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1717 Dátum: 2008. április 26. - 21:45:42 » |
|
Az amerikai Autóklub felmérése szerint 1 gallon (3.78 liter) benzin pénteken több helyen elérte a 3.58 dollárt az Egyesült Államokban, ami rekordnak számít, és a legtöbb amerikai számára nyugtalanítóan magas ár. A fentiek alapján 153 forintba kerül egy liter benzin az USA-ban.Mit szólnának a mi árainkhoz a mi fizetéseinkkel!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1718 Dátum: 2008. április 27. - 08:54:27 » |
|
Az amerikai Autóklub felmérése szerint 1 gallon (3.78 liter) benzin pénteken több helyen elérte a 3.58 dollárt az Egyesült Államokban, ami rekordnak számít, és a legtöbb amerikai számára nyugtalanítóan magas ár. A fentiek alapján 153 forintba kerül egy liter benzin az USA-ban.Mit szólnának a mi árainkhoz a mi fizetéseinkkel! Lehet, hogy elég lenne nekik is a 4 henger, nem?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #1719 Dátum: 2008. április 27. - 13:20:04 » |
|
Az amerikai Autóklub felmérése szerint 1 gallon (3.78 liter) benzin pénteken több helyen elérte a 3.58 dollárt az Egyesült Államokban, ami rekordnak számít, és a legtöbb amerikai számára nyugtalanítóan magas ár. A fentiek alapján 153 forintba kerül egy liter benzin az USA-ban.Mit szólnának a mi árainkhoz a mi fizetéseinkkel! Lehet, hogy elég lenne nekik is a 4 henger, nem? Ez 1 olyan izé ország,ha nem lenne jó munkahelyem már rég kimentem volna dolgozni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. április 27. - 22:51:22 írta ZOTYA1983 »
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #1720 Dátum: 2008. április 27. - 13:52:00 » |
|
Zotya1983!
A Szabályzat 2.4-es pontja alapján, kérlek javítsd az utolsó hozzászólást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1721 Dátum: 2008. április 27. - 15:00:13 » |
|
Mondtak már csúnyábbat is erre az országra.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #1722 Dátum: 2008. április 27. - 16:24:21 » |
|
Mondtak már csúnyábbat is erre az országra. Az lehet, de engem pl. az ilyesmi kicsit zavar. Ugyanis kis hazánk nem igen tehet arról, hogy mennyibe kerül a benzin Amerikában. No meg azért sem értem Zotya kiszólását mert tőlünk nyugatra is drága a nafta, ill. ott sincs kolbászból a kerítés. Dolgozni mindenhol kell + enni-inni, lakni, rezsit fizetni, orvoshoz járni, gyereket nevelni, stb..! Nézd meg a híradóban az angol pedagógus tüntetést ! Nem gondolnám, hogy rosszabb helyzetben vannak mint a mi tanáraink és mégis az utcára mentek. Talán ott sincs minden rendben...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1723 Dátum: 2008. április 27. - 16:42:38 » |
|
Mondtak már csúnyábbat is erre az országra. Jó példát adva a jelenlegi miniszterelnők! (idézetet nem bírja a szabályzatunk- helyesen!)
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1724 Dátum: 2008. április 27. - 17:12:17 » |
|
Mondtak már csúnyábbat is erre az országra. Az lehet, de engem pl. az ilyesmi kicsit zavar. Ugyanis kis hazánk nem igen tehet arról, hogy mennyibe kerül a benzin Amerikában. No meg azért sem értem Zotya kiszólását mert tőlünk nyugatra is drága a nafta, ill. ott sincs kolbászból a kerítés. Dolgozni mindenhol kell + enni-inni, lakni, rezsit fizetni, orvoshoz járni, gyereket nevelni, stb..! Nézd meg a híradóban az angol pedagógus tüntetést ! Nem gondolnám, hogy rosszabb helyzetben vannak mint a mi tanáraink és mégis az utcára mentek. Talán ott sincs minden rendben... Lehet, hogy Zotya Amerikába menne dolgozni. Pont az ilyen híreken szoktam elgondolkozni, hogy mit tennének ha itt lennének a helyünkben. Sokkal jobb körülmények között élnek mint mi és így is morognak. Ha a helyünkben lennének már rég felkötötték volna magukat. Az árak Európában nagyjából azonosak (nem csak a benzin) csak a bérek nem. Amerikában 153Ft-os benzinen vannak fennakadva mikor az átlag keresett a mienk min.4szerese, és minden majdnem a fele az Európai áraknak.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|