novum
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1695 Dátum: 2008. április 22. - 18:56:35 » |
|
grat a 100.-hoz Akidobos!
Csatlakoznék az előttem szólóhoz -> ritkán teljesen 100- as az ember, gartula! Köszi skacok,aranyosak vagytok!!!! Én is gratulálok a 100-hoz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1696 Dátum: 2008. április 22. - 19:57:49 » |
|
Otthon milyen idő van?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #1697 Dátum: 2008. április 22. - 19:59:21 » |
|
grat a 100.-hoz Akidobos!
Csatlakoznék az előttem szólóhoz -> ritkán teljesen 100- as az ember, gartula! Köszi skacok,aranyosak vagytok!!!! Én is gratulálok a 100-hoz! Neked is Köszönöm!!Hát,komolyan mondom,mintha szülinapom lett volna..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #1698 Dátum: 2008. április 22. - 20:00:52 » |
|
Otthon milyen idő van? Zápor-zivatar. Pff!!Merre jársz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1699 Dátum: 2008. április 22. - 20:02:51 » |
|
Otthon milyen idő van? Zápor-zivatar. Pff!!Merre jársz? Nyugi, ez régi kép. Azért itt még mindig cidri van. Elkél a télikabát. Lengyelország, Gdynia.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #1700 Dátum: 2008. április 22. - 20:13:11 » |
|
Otthon milyen idő van? Zápor-zivatar. Pff!!Merre jársz? Nyugi, ez régi kép. Azért itt még mindig cidri van. Elkél a télikabát. Lengyelország, Gdynia. azis jó...Én meg már azt hittem,valahol a USA-Orosz határ közelében..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1701 Dátum: 2008. április 22. - 20:31:34 » |
|
Otthon milyen idő van? Zápor-zivatar. Pff!!Merre jársz? Nyugi, ez régi kép. Azért itt még mindig cidri van. Elkél a télikabát. Lengyelország, Gdynia. azis jó...Én meg már azt hittem,valahol a USA-Orosz határ közelében.. Ja, a kép 2 éve készült Lenningrád elött. Pardon, Szent Pétervár Elött.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vidám
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1702 Dátum: 2008. április 22. - 21:19:40 » |
|
Sziasztok Márkatársak!
Két hete vettem egy használt, pogány Lacettit (Nubira III 1.6SX) családom, s magam megelégedésére. Ennek örömére, s kérésem feltevésére ülök asztalotokhoz - remélem, jó helyre - két kéréssel fordulva hozzátok. Oly lazák manapság a márkakereskedők is, hogy gépkönyvet és rádiósmagnó (Blaupunkt) kezelési útmutatót "nem tudtak adni". Kérdésem: Tudná-e valaki nélkülözni 2 nap erejéig, amig a magam számára fájllá alakítom? (Budapesti találkozó lenne alkalmas.)
Előre is köszönöm: Vidám
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1703 Dátum: 2008. április 23. - 07:16:30 » |
|
Sziasztok Márkatársak!
Két hete vettem egy használt, pogány Lacettit (Nubira III 1.6SX) családom, s magam megelégedésére. Ennek örömére, s kérésem feltevésére ülök asztalotokhoz - remélem, jó helyre - két kéréssel fordulva hozzátok. Oly lazák manapság a márkakereskedők is, hogy gépkönyvet és rádiósmagnó (Blaupunkt) kezelési útmutatót "nem tudtak adni". Kérdésem: Tudná-e valaki nélkülözni 2 nap erejéig, amig a magam számára fájllá alakítom? (Budapesti találkozó lenne alkalmas.)
Előre is köszönöm: Vidám
Üdv nálunk! Elképzelhető, hogy az előző tulaj volt trehány és nem hagyta ott a kereskedésben a cuccokat. De ettől még egy kereskedő lehetne ennyire nagyvonalú...na mindegy! Szívesen segítenék neked, de kissé messze lakom mocsokfalvától. Tutira veszem, hogy valamelyik cartársunk nélkülözi majd számodra a kért iratokat! Sok balesetmentest az új szerzeménnyel! Üdv!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1704 Dátum: 2008. április 23. - 15:49:51 » |
|
Ma rendesen karban lett tartva a rendszer,délután órákig nem lehetett fellépni az oldalra.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1705 Dátum: 2008. április 23. - 16:39:32 » |
|
Ma rendesen karban lett tartva a rendszer,délután órákig nem lehetett fellépni az oldalra. Tessék dolgozni is, nem csak fórumozgatni!!! Hogy legyen így pannon puma?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1706 Dátum: 2008. április 23. - 19:32:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1707 Dátum: 2008. április 23. - 19:37:30 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #1708 Dátum: 2008. április 23. - 20:11:26 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1709 Dátum: 2008. április 23. - 20:20:58 » |
|
Te inkább pihenj! Láttam ma eleget a Lánglovagokon!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|