ladlac
|
|
« Hozzászólás #1680 Dátum: 2008. április 19. - 10:18:19 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1681 Dátum: 2008. április 19. - 10:19:38 » |
|
még valami alkatrész valakinek??? elő lehet jegyeztetni!! Esetleg egy hátsó szélvédő, de csak a fűtőszál miatt! Legközelebb erre jársz, rákészülünk, hátha javítható mégiscsak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1682 Dátum: 2008. április 20. - 11:35:04 » |
|
még valami alkatrész valakinek??? elő lehet jegyeztetni!! Esetleg egy hátsó szélvédő, de csak a fűtőszál miatt! Legközelebb erre jársz, rákészülünk, hátha javítható mégiscsak. Megtaláltad a féltéglát?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1683 Dátum: 2008. április 20. - 14:49:07 » |
|
fújj! Micsoda szervkereskedelem folyik itt!! ki a következő donor...??
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1684 Dátum: 2008. április 20. - 17:37:12 » |
|
még valami alkatrész valakinek??? elő lehet jegyeztetni!! Esetleg egy hátsó szélvédő, de csak a fűtőszál miatt! Legközelebb erre jársz, rákészülünk, hátha javítható mégiscsak. Megtaláltad a féltéglát? 1/2-et? Egészet! Aztán fizet a casco...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #1685 Dátum: 2008. április 21. - 14:11:31 » |
|
Üdv Mindenkinek! Ma a kora esti óráktól komoly viharokra lehet számítani,jégverés,orkán erejű széllökések (olyan fakicsavarós),esetleg kisebb tornádó (F1,nem vicc!!) kialakulása eléggé esélyes! Gépeket ha csak lehet tegyétek fedezékbe!! (én speciel megyek vele viharvadászni )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1686 Dátum: 2008. április 21. - 14:56:34 » |
|
Üdv Mindenkinek! Ma a kora esti óráktól komoly viharokra lehet számítani,jégverés,orkán erejű széllökések (olyan fakicsavarós),esetleg kisebb tornádó (F1,nem vicc!!) kialakulása eléggé esélyes! Gépeket ha csak lehet tegyétek fedezékbe!! (én speciel megyek vele viharvadászni ) Ha eddig nem voltál százas most már az vagy grat! Bár ha vihart vadászol..... Egyébként ki szelet vet, vihart arat. És aki vihart vet, az mit arat?? Viharvadászt?
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #1687 Dátum: 2008. április 21. - 15:14:28 » |
|
Üdv Mindenkinek! Ma a kora esti óráktól komoly viharokra lehet számítani,jégverés,orkán erejű széllökések (olyan fakicsavarós),esetleg kisebb tornádó (F1,nem vicc!!) kialakulása eléggé esélyes! Gépeket ha csak lehet tegyétek fedezékbe!! (én speciel megyek vele viharvadászni ) Ha eddig nem voltál százas most már az vagy grat! Bár ha vihart vadászol..... Egyébként ki szelet vet, vihart arat. És aki vihart vet, az mit arat?? Viharvadászt? Köszi! Remélem nem arat le...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1688 Dátum: 2008. április 21. - 16:09:24 » |
|
grat a 100.-hoz Akidobos!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Fer962
|
|
« Hozzászólás #1689 Dátum: 2008. április 21. - 16:25:48 » |
|
Csatlakoznék az előttem szólóhoz -> ritkán teljesen 100- as az ember, gartula!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Fer962
|
|
« Hozzászólás #1691 Dátum: 2008. április 21. - 17:08:17 » |
|
Aha, elég pontos. Épp most ér Szombathely fölé, és az oldal is azt mutatja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakaos
Kábelbarát
Teljes tag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1692 Dátum: 2008. április 21. - 18:22:40 » |
|
Szépen fogy ez a lacsi,a múltkor valaki keresett könyöktámaszos hátsó háttámlát is. Helló mindenkinek!!! Viharmentes napokat kívánok! Én kérdeztem a Lurdy háznál a hátsó hátámla könyöktámaszt. Menyiért és Hogyan lehet szerezni? Választ előre köszönöm (OFF:Szerdán viszem a "morgos" váltot javítatni.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #1693 Dátum: 2008. április 21. - 20:24:49 » |
|
Csatlakoznék az előttem szólóhoz -> ritkán teljesen 100- as az ember, gartula! Köszi skacok,aranyosak vagytok!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #1694 Dátum: 2008. április 22. - 06:45:34 » |