Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1545 Dátum: 2008. április 14. - 21:54:38 » |
|
Hello Mindenkinek ! Lenne megint egy kérdésem, mivel hurrá megint jön a nyár és egyre jobban aktuális a klima használata ezzel kapcsolatban kérdezem hogy okvetlen kell e szervizhez fordulni vagy otthon házilag is ki lehet cserélni a pollenszűrőt. Nemrég vettem az autót de szerintem még az eredeti lehet benne. Illetve akár ennek a cseréjéhez adtok e jó tanácsot. Előre is köszi. Nem muszály szrvízbe menni,ha szeretsz bujkálni az autóba.A pollenszűrő a kesztyűtartó mögött van amit,ha ügyes vagy, nem is kell kiszedned.De mivel te előszőr cserélsz ilyet lehet hogy jobban jársz ha a kesztyűtartót kiszeded és akkor látod hogy mit csinálsz.A legolcsóbban Bp XIV. Várna u. 15-ben kapsz kb 3000ft. Na, én pont most jövök a szervízből. Kocsimosás közben vettem észre, hogy eltörött a hátsó rendszámtáblám tartója, és az első is repedt. Na irány a szervíz. Ott megemlítettem, hogy hangos a szellőzőm. Egyből betolták a kocsit, és meg is csinálták... +pollenszűrő csere és egy beakadt falevél =11.000Ft Örültem a gyors szervíznek...csillagos 5-ös ÉS CSEND HONOL A KOCSIBAN Picit drága falevél volt nem?? Attó függ honnan nézzük... Már nagyon az idegeimre ment...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1546 Dátum: 2008. április 15. - 10:10:36 » |
|
Giovanni! Ez biztos elsőbbségi levél volt! egyébként ennek elhárítása képekben a galériában megtalálható! Persze nem pár perces munkával, de elhárítható házilag is, akinek van rá ideje, és idege! néha érdemes megtekinteni a szerelős galériát is!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1547 Dátum: 2008. április 15. - 12:56:53 » |
|
Giovanni! Ez biztos elsőbbségi levél volt! egyébként ennek elhárítása képekben a galériában megtalálható! Persze nem pár perces munkával, de elhárítható házilag is, akinek van rá ideje, és idege! néha érdemes megtekinteni a szerelős galériát is! Aha...pont ugyanúgy szét szedtem Mozgattam a ventit, hallottam, hogy nyiszorog. Ki is porszívóztam. Hang maradt Ez a falevél a venti és a pollenszűrő között volt beékelődve. De az már nem jutott nekem eszembe, hogy kivegyem a szűrőt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rebelpeak
|
|
« Hozzászólás #1548 Dátum: 2008. április 15. - 14:28:31 » |
|
cartarsak, picurkát irigy vagyok mostan...baráttal üzleti ügyben voltunk rómában....indulás vasárnap reggel ötkor, érkezés rómába délután hatkor...1350 km, 5.5 literes átlag olajfogyasztás..picasso-val...vissza hétfő délután kettőkor, érkezés vissza pestre ma hajnalban fél háromkor...még mindig 5.5 átlag...felhőszakadásban tisztán látható minden az autópályán, a kocsik nem verik fel a vizet, olyan a beton...és egyáltalán...minden második kocsi audi, minden harmadik alfa...két chevi-t láttam azok is matízok voltak...ja, az sx4 meg fiat emblémás...a 3* hotel 55 EUR egy éjszakára...olcsóbb mint itt...sajnos, olaszul sem tudok...ja, és köptek arra, hogy ki lesz a miniszterelnökük, a választás napján...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1549 Dátum: 2008. április 15. - 15:05:28 » |
|
cartarsak, picurkát irigy vagyok mostan...baráttal üzleti ügyben voltunk rómában....indulás vasárnap reggel ötkor, érkezés rómába délután hatkor...1350 km, 5.5 literes átlag olajfogyasztás..picasso-val...vissza hétfő délután kettőkor, érkezés vissza pestre ma hajnalban fél háromkor...még mindig 5.5 átlag...felhőszakadásban tisztán látható minden az autópályán, a kocsik nem verik fel a vizet, olyan a beton...és egyáltalán...minden második kocsi audi, minden harmadik alfa...két chevi-t láttam azok is matízok voltak...ja, az sx4 meg fiat emblémás...a 3* hotel 55 EUR egy éjszakára...olcsóbb mint itt...sajnos, olaszul sem tudok...ja, és köptek arra, hogy ki lesz a miniszterelnökük, a választás napján...
Gyurcsány megmondta: el lehet menni! Legközelebb vigyétek magatokkal Kata lányomat, ő perfekt olasz (Szegeden végzett bölcsész), és szeret utazni, kap egy kis fizetést, és ellátást, és mindenki jól jár! De eszetekbe ne jusson más gondolat sem! Mert vagyok nyugodt, de ha kell ölni is tudok!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1550 Dátum: 2008. április 15. - 15:20:20 » |
|
Giovanni! Ez biztos elsőbbségi levél volt! egyébként ennek elhárítása képekben a galériában megtalálható! Persze nem pár perces munkával, de elhárítható házilag is, akinek van rá ideje, és idege! néha érdemes megtekinteni a szerelős galériát is! Aha...pont ugyanúgy szét szedtem Mozgattam a ventit, hallottam, hogy nyiszorog. Ki is porszívóztam. Hang maradt Ez a falevél a venti és a pollenszűrő között volt beékelődve. De az már nem jutott nekem eszembe, hogy kivegyem a szűrőt Így legalább a Te károdon is tanulhattunk! Azért ez a javítás nem kétperces dolog volt még szakiknak sem- gondolom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1551 Dátum: 2008. április 15. - 16:57:10 » |
|
Gyurcsány megmondta: el lehet menni! Legközelebb vigyétek magatokkal Kata lányomat, ő perfekt olasz (Szegeden végzett bölcsész), és szeret utazni, kap egy kis fizetést, és ellátást, és mindenki jól jár! De eszetekbe ne jusson más gondolat sem! Mert vagyok nyugodt, de ha kell ölni is tudok! Gidy apu a lelkébe lát pár embernek! Pedig pont akartam kérdezni, hogy velem is elutazna-e?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1552 Dátum: 2008. április 15. - 18:53:52 » |
|
Giovanni! Ez biztos elsőbbségi levél volt! egyébként ennek elhárítása képekben a galériában megtalálható! Persze nem pár perces munkával, de elhárítható házilag is, akinek van rá ideje, és idege! néha érdemes megtekinteni a szerelős galériát is! Aha...pont ugyanúgy szét szedtem Mozgattam a ventit, hallottam, hogy nyiszorog. Ki is porszívóztam. Hang maradt Ez a falevél a venti és a pollenszűrő között volt beékelődve. De az már nem jutott nekem eszembe, hogy kivegyem a szűrőt Így legalább a Te károdon is tanulhattunk! Azért ez a javítás nem kétperces dolog volt még szakiknak sem- gondolom. Hellyel kínáltak és kávéval....és csekély 1 óra alatt megvolt. Amúgy éppen akkor pakolták le az új Aveot, a hétvégi bemutatóra...úgy hogy volt mivel foglalatoskodnom Amúgy az Aveon az a kamu légbeömlő az oldalán...hát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1553 Dátum: 2008. április 15. - 18:55:33 » |
|
Gyurcsány megmondta: el lehet menni! Legközelebb vigyétek magatokkal Kata lányomat, ő perfekt olasz (Szegeden végzett bölcsész), és szeret utazni, kap egy kis fizetést, és ellátást, és mindenki jól jár! De eszetekbe ne jusson más gondolat sem! Mert vagyok nyugodt, de ha kell ölni is tudok! Gidy apu a lelkébe lát pár embernek! Pedig pont akartam kérdezni, hogy velem is elutazna-e? Hát igen....amúgy ha tud olaszúl, biztos szereti olaszországot, meg az olaszokat.... Üdv: Giovanni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1554 Dátum: 2008. április 15. - 19:03:38 » |
|
Gyurcsány megmondta: el lehet menni! Legközelebb vigyétek magatokkal Kata lányomat, ő perfekt olasz (Szegeden végzett bölcsész), és szeret utazni, kap egy kis fizetést, és ellátást, és mindenki jól jár! De eszetekbe ne jusson más gondolat sem! Mert vagyok nyugodt, de ha kell ölni is tudok! Gidy apu a lelkébe lát pár embernek! Pedig pont akartam kérdezni, hogy velem is elutazna-e? Hát igen....amúgy ha tud olaszúl, biztos szereti olaszországot, meg az olaszokat.... Üdv: Giovanni Ha eddig még nem mondtam volna, én is olasz vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1555 Dátum: 2008. április 15. - 19:12:06 » |
|
Gyurcsány megmondta: el lehet menni! Legközelebb vigyétek magatokkal Kata lányomat, ő perfekt olasz (Szegeden végzett bölcsész), és szeret utazni, kap egy kis fizetést, és ellátást, és mindenki jól jár! De eszetekbe ne jusson más gondolat sem! Mert vagyok nyugodt, de ha kell ölni is tudok! Gidy apu a lelkébe lát pár embernek! Pedig pont akartam kérdezni, hogy velem is elutazna-e? Hát igen....amúgy ha tud olaszúl, biztos szereti olaszországot, meg az olaszokat.... Üdv: Giovanni Beházasítsunk? Megtaláltad Giovanniné-t? /kikapok Gidy-től./
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1556 Dátum: 2008. április 15. - 19:44:53 » |
|
Gyurcsány megmondta: el lehet menni! Legközelebb vigyétek magatokkal Kata lányomat, ő perfekt olasz (Szegeden végzett bölcsész), és szeret utazni, kap egy kis fizetést, és ellátást, és mindenki jól jár! De eszetekbe ne jusson más gondolat sem! Mert vagyok nyugodt, de ha kell ölni is tudok! Gidy apu a lelkébe lát pár embernek! Pedig pont akartam kérdezni, hogy velem is elutazna-e? Hát igen....amúgy ha tud olaszúl, biztos szereti olaszországot, meg az olaszokat.... Üdv: Giovanni Beházasítsunk? Megtaláltad Giovanniné-t? /kikapok Gidy-től./ Jó családba bármikor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1557 Dátum: 2008. április 15. - 19:55:48 » |
|
Giovanni! Ehez még MNT-nek és nekem is lesz egy- két szavunk!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1558 Dátum: 2008. április 15. - 20:01:49 » |
|
Giovanni! Ehez még MNT-nek és nekem is lesz egy- két szavunk! Ne felejtsétek el a másik két fiamat sem! Amúgy már egy jó pontja van Giovanninak: Lacettije van! Ez ad némi esélyt a jó családba való beházasodásba! Most már csak azt kell megtudnunk, hogy milyen ember ő Giovanni a potenciális kérő? Mert vigyáznia kell, de nagyon, egy olyan lánnyal, akinek két bátyja, és két öccse is van! Nembeszélve zord apjáról! Uff, és szóltam!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1559 Dátum: 2008. április 15. - 20:17:37 » |
|
Anyám! 2 percre nem figyelek oda, és már meg is vagyok nősítve Rosszabbak vagytok, mint a kerítőnők
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|