diablo77
|
|
« Hozzászólás #1530 Dátum: 2008. április 12. - 18:37:02 » |
|
Én például Alfa találkozón voltam. És ott is volt Lacetti. Meg más is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #1531 Dátum: 2008. április 12. - 18:59:31 » |
|
Akkor ezért ment arra felétek annyi Alfa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #1532 Dátum: 2008. április 12. - 19:12:23 » |
|
Akkor ezért ment arra felétek annyi Alfa. Én sem láttam 1-et sem ma
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1533 Dátum: 2008. április 12. - 19:15:27 » |
|
Megjött a tavasz, kihalt a fórum? 24 órája nem volt hozzászólás.
Mindenki csavarog. Bár annyira nincs jó idő. ...volt aki dolgozott...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1534 Dátum: 2008. április 12. - 19:41:10 » |
|
Látom lefényképezted a motorteremet. Nem is tudtan, hogy kimosták...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1535 Dátum: 2008. április 12. - 20:47:57 » |
|
Grat Athee, hogy ravaszdi lettél!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #1536 Dátum: 2008. április 13. - 01:37:35 » |
|
Grat Athee, hogy ravaszdi lettél! Megjött a tavasz, kihalt a fórum? 24 órája nem volt hozzászólás.
Mindenki csavarog. Bár annyira nincs jó idő. ...volt aki dolgozott... Én nem majd ma
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #1537 Dátum: 2008. április 13. - 07:58:40 » |
|
Grat Athee, hogy ravaszdi lettél! Köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1538 Dátum: 2008. április 13. - 12:22:58 » |
|
Látom lefényképezted a motorteremet. Nem is tudtan, hogy kimosták... Tudtam hogy nem szabad csillaggarázsban parkolnom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1539 Dátum: 2008. április 13. - 12:25:29 » |
|
Akkor ezért ment arra felétek annyi Alfa. Én sem láttam 1-et sem ma Sőt még mára is maradtak egy páran. Van aki kényszerűségből pl a benzinkúton most láttam egy 147-est ami igencsak eresztette az olajat. Tegnap meg egy dízelt (szintén 147-es, K-s rendszámút), ami úgy füstölt mint egy gyárkémény alapjáraton.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Plumber
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1540 Dátum: 2008. április 14. - 15:16:41 » |
|
Hello Mindenkinek ! Lenne megint egy kérdésem, mivel hurrá megint jön a nyár és egyre jobban aktuális a klima használata ezzel kapcsolatban kérdezem hogy okvetlen kell e szervizhez fordulni vagy otthon házilag is ki lehet cserélni a pollenszűrőt. Nemrég vettem az autót de szerintem még az eredeti lehet benne. Illetve akár ennek a cseréjéhez adtok e jó tanácsot. Előre is köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1541 Dátum: 2008. április 14. - 16:32:54 » |
|
Hello Mindenkinek ! Lenne megint egy kérdésem, mivel hurrá megint jön a nyár és egyre jobban aktuális a klima használata ezzel kapcsolatban kérdezem hogy okvetlen kell e szervizhez fordulni vagy otthon házilag is ki lehet cserélni a pollenszűrőt. Nemrég vettem az autót de szerintem még az eredeti lehet benne. Illetve akár ennek a cseréjéhez adtok e jó tanácsot. Előre is köszi. Nem muszály szrvízbe menni,ha szeretsz bujkálni az autóba.A pollenszűrő a kesztyűtartó mögött van amit,ha ügyes vagy, nem is kell kiszedned.De mivel te előszőr cserélsz ilyet lehet hogy jobban jársz ha a kesztyűtartót kiszeded és akkor látod hogy mit csinálsz.A legolcsóbban Bp XIV. Várna u. 15-ben kapsz kb 3000ft.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Plumber
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1542 Dátum: 2008. április 14. - 16:43:51 » |
|
Köszönöm szépen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1543 Dátum: 2008. április 14. - 16:47:16 » |
|
Hello Mindenkinek ! Lenne megint egy kérdésem, mivel hurrá megint jön a nyár és egyre jobban aktuális a klima használata ezzel kapcsolatban kérdezem hogy okvetlen kell e szervizhez fordulni vagy otthon házilag is ki lehet cserélni a pollenszűrőt. Nemrég vettem az autót de szerintem még az eredeti lehet benne. Illetve akár ennek a cseréjéhez adtok e jó tanácsot. Előre is köszi. Nem muszály szrvízbe menni,ha szeretsz bujkálni az autóba.A pollenszűrő a kesztyűtartó mögött van amit,ha ügyes vagy, nem is kell kiszedned.De mivel te előszőr cserélsz ilyet lehet hogy jobban jársz ha a kesztyűtartót kiszeded és akkor látod hogy mit csinálsz.A legolcsóbban Bp XIV. Várna u. 15-ben kapsz kb 3000ft. Na, én pont most jövök a szervízből. Kocsimosás közben vettem észre, hogy eltörött a hátsó rendszámtáblám tartója, és az első is repedt. Na irány a szervíz. Ott megemlítettem, hogy hangos a szellőzőm. Egyből betolták a kocsit, és meg is csinálták... +pollenszűrő csere és egy beakadt falevél =11.000Ft Örültem a gyors szervíznek...csillagos 5-ös ÉS CSEND HONOL A KOCSIBAN
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. április 14. - 16:48:49 írta Giovanni »
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #1544 Dátum: 2008. április 14. - 21:25:51 » |
|
Hello Mindenkinek ! Lenne megint egy kérdésem, mivel hurrá megint jön a nyár és egyre jobban aktuális a klima használata ezzel kapcsolatban kérdezem hogy okvetlen kell e szervizhez fordulni vagy otthon házilag is ki lehet cserélni a pollenszűrőt. Nemrég vettem az autót de szerintem még az eredeti lehet benne. Illetve akár ennek a cseréjéhez adtok e jó tanácsot. Előre is köszi. Nem muszály szrvízbe menni,ha szeretsz bujkálni az autóba.A pollenszűrő a kesztyűtartó mögött van amit,ha ügyes vagy, nem is kell kiszedned.De mivel te előszőr cserélsz ilyet lehet hogy jobban jársz ha a kesztyűtartót kiszeded és akkor látod hogy mit csinálsz.A legolcsóbban Bp XIV. Várna u. 15-ben kapsz kb 3000ft. Na, én pont most jövök a szervízből. Kocsimosás közben vettem észre, hogy eltörött a hátsó rendszámtáblám tartója, és az első is repedt. Na irány a szervíz. Ott megemlítettem, hogy hangos a szellőzőm. Egyből betolták a kocsit, és meg is csinálták... +pollenszűrő csere és egy beakadt falevél =11.000Ft Örültem a gyors szervíznek...csillagos 5-ös ÉS CSEND HONOL A KOCSIBAN Picit drága falevél volt nem??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|